Blogg

Bästa engelska grammatikappar för iPhone och iPad 2021

Jag tillhör tankeskolan som tror på att bygga en stark grund innan jag drömmer om att skapa ett slott i luften. Man måste kunna grundläggande grammatik för att kunna tala och skriva korrekt. Lyckligtvis hade inlärningsgrammatik aldrig varit enklare förr! Ta en titt på de bästa iPhone- och iPad-apparna för att lära dig engelsk grammatik lite enklare. Letar du efter en engelsk grammatikapp för ditt barn? Vi har också valt de appar som kan lära ditt barn grundläggande grammatik på ett roligt sätt. Knockdown-frågor, knäcka frågesporter och spela medan du förbättrar din skicklighet.

1. Lär dig engelska grammatik

”LearnEnglish” erbjuder ett mer praktiskt sätt att lära sig engelska grammatik. Appen är utformad för elever på alla nivåer. Så oavsett om du är nybörjare, grundläggande, mellanliggande eller avancerad nivå kommer du att hitta den här appen mycket hjälpsam.

Varje nivå har mer än 600 grammatikaktiviteter, uppdelat i cirka 25 grammatikämnen som Simple past, Past kontinuerlig, Frågetaggar, Prepositions, Conditionals och Future perfekt för att hjälpa dig att öka din engelska systematiskt. Grammatikfrågorna har så många som tio aktivitetstyper som att fylla i tomma ämnen, flera val och matchning.

Du får 1000-tals snyggt utformade frågor att lösa. Dessutom finns LearnEnglish på flera språk som engelska, franska, japanska, förenklad kinesiska, spanska och traditionell kinesiska.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Johnny Grammar Word Challenge

Delta i frågesporten för att testa ditt vanliga ordförråd, stavning och grammatik. Den består av tre kategorier - ord, grammatik, stavning. Oroa dig inte; den har tre svårighetsnivåer - lätt, medium och hårt. Därför kan du börja med den enkla och fortsätta med nästa när du har fått bättre grepp.

Appen har tio ämnen inklusive mat & restauranger, resor, idiomer och hobbyer. Du kan tjäna märken när du går framåt och också kunna dela din poäng. Ännu bättre, det låter dig också gå head-to-head mot andra användare på en global leaderboard.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. 1800 engelska grammatikfrågor

Jag har hittat den här appen ganska bra för att hjälpa dig att öka din grundläggande grammatiska kunskap. Det finns så många som 1800 test för att ta reda på var du står. Varje test består av tio slumpmässiga frågor för att testa både din stil och framsteg.

Med offline-läget fortsätter ditt lärande att vara på rätt spår även när det inte finns något internet på din enhet. Slutligen stöder den här engelska inlärningsappen för iOS bara två språk som engelska och vietnamesiska.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Engelska med Lingualeo

Lingualeo har en mer strukturerad inlärningsupplevelse. Den består av 100 ordförrådssätt med bilder, transkriptioner och ljud som hjälper dig att öka din ordförråd. Det finns 300 TED-föreläsningar med interaktiva undertexter.

Du kan utforska 250 000 texter, artiklar och utdrag ur böcker. Det finns 25 engelska grammatik kurser med enkla exempel som hjälper dig att ta bort tvivel.

Dessutom är Lingualeo kompatibel med flera lingon som engelska, portugisiska, ryska, spanska, turkiska

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Grammaropolis

Grammaropolis har drabbat bullseye genom att kombinera visuella element i undervisningen. Appen är främst fokuserad för barn och det är tydligt synligt på grund av de ljusa färgerna och seriefigurerna.

Appen har gjort ett vackert jobb för att lära sig grammatik på ett enkelt och enkelt sätt. Inte vid något tillfälle tråkar det ut barnet. Utöver det finns olika frågesporter och bedömningar för att förstå misstag och rätta till dem. Appen är gratis med begränsade funktioner, men du kan göra köp i appen för att låsa upp andra funktioner.

Pris: Gratis med valfritt köp i appen

Ladda ner

6. Öva på engelsk grammatik

Med mer än 1000 frågor och över 750 flashkort har "Practice English Grammar" dig helt täckt. Du lär dig medan du spelar spel baserat på grammatik kapitel. Med mer än 100 smart utformade spel som erbjuds får du tid på fältet.

För att säkerställa att du kan ta reda på varför du gjorde ett misstag, ger det detaljerad feedback på dina svar. Dessutom finns det också ett offline-läge som låter dig lära dig utan några hicka.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Grammatik upp

"Grammar Up" är en av de mest anmärkningsvärda engelskspråkiga inlärningsapparna för iOS. Det tillhandahåller flervalsquizsystemet med mer än 1800 frågor i 20 grammatikkategorier.

Det kan vara oerhört användbart för att förbättra din grammatik, ordval och ordförråd.

Appen erbjuder anpassad timerinställning för att stärka dina svarstider. Du kommer att njuta av att spela inlärningsspel med fel-feedback i realtid. Det finns också en framstegsmätare som hjälper dig att hålla koll på hur bra du går vidare med uppgiften. Åh ja, det finns också några fina ljudeffekter som håller tristess borta!

Pris: $ 4,99

Ladda ner

8. SentenceBuilder

Om du vill ha lite kul med att lära dig engelska grammatik, överväg att ge SentenceBuilder en chans. Appen är grundad för att hjälpa barn i grundåldern att lära sig att skriva grammatiskt korrekta meningar.

Det ägnar särskild uppmärksamhet åt kopplingsord som spelar en viktig roll på engelska. Det finns 100 fascinerande bilder att bygga meningar runt. Du har tre nivåer att välja mellan. Ännu bättre, den har 60 uppmuntrande animationer och ljudklipp för att hålla din temp i topp växel!

(Obs! Den här appen är endast tillgänglig för iPad.)

Pris: $ 5,99

Ladda ner

9. Lär dig engelska grammatiska spänningar

Har du svårigheter med spänningar? Du bör välja den här appen för att bli av med förvirringen när det gäller spänningar. Appen består av 129 övningar med 1330 frågor. Och varje övning är utformad för att hjälpa dig att bli av med tvivel.

Bortsett från spänd, lär appen också passiv röst, om klausuler och indirekt tal. För att låsa upp alla lesioner måste du uppgradera till pro-versionen ($ 4,99) av appen. Engelska, tjeckiska, ryska

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Engelsk grammatikbok

Få ett bra grepp om grammatiken med den här enkla men kompletta appen. Den innehåller nästan alla kapitel som artiklar, adjektiv, talan och mer.

Du kan läsa kapitlen och lösa övningar för att ta bort tvivlen. Övningsavsnittet visar rätt svar så att du kan ta reda på vad som var orsaken till misstagen.

Det låter dig också hålla koll på dina framsteg och analysera resultaten. Därför kan du ta reda på hur bra du presterar och vilka områden som fortfarande kräver mer uppmärksamhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Vilken av ovanstående appar har du valt för att behärska engelsk grammatik? Det vore ett nöje att känna till ditt val i kommentarerna nedan.

  • Bästa utbildningsappar för iPad
  • Ordboksprogram för iPhone och iPad
  • Bästa språköversättningsappar för iPhone
  • Bästa Encyclopedia-appar för iPhone och iPad