Blogg

Bästa appar för fjärrskrivbord för iPad och iPhone 2021

I den digitala tidsåldern är du bara ett samtal, e-postmeddelande eller meddelande från något nytt arbete. Men tänk om din dator är långt borta? Tja, om du spelar dina kort korrekt kommer din arbetsmaskin bara att vara en "app" borta. Åh, det stämmer! Med dessa fantastiska och några av de bästa fjärrskrivbordsapparna för iPad och iPhone kan du snabbt komma åt din Mac eller PC var som helst i världen och göra ditt arbete enkelt.

 1. VNC Viewer
 2. LogMeIn
 3. AnyDesk
 4. Fjärrkontroll, tangentbord och mus
 5. Splashtop Personal
 6. Skärmar
 7. TeamViewer
 8. Hoppa skrivbordet
 9. Parallellåtkomst
 10. Microsoft Remote Desktop
 11. Chrome Remote Desktop

1. VNC Viewer

VNC Viewer kanske inte är lika kraftfull som några av dess största konkurrenter men när det gäller att få jobbet gjort med de goda resultaten; det är upp till märket. Med hjälp av molntjänsten erbjuder den en snabb anslutning till din dator.

Du kommer direkt att ansluta till din dator med VNC-kompatibel programvara. Appen låter dig säkerhetskopiera och synkronisera dina anslutningar över enheterna.

Använd de avancerade tangenterna som Windows, Command för att påskynda ditt arbete. Ännu bättre, det har också stöd för ett Bluetooth-tangentbord.

Pris: Gratis (professionell licens $ 40 per år för 1 enhet)

Ladda ner

2. LogMeIn

Den verkliga kärnan i LogMeIn finns i enkelhet och förmågan att leverera jämn prestanda. Med fjärrskrivbordsappen kan du hämta alla dina datorfiler och redigera dem efter önskemål. Du kan fjärrköra och styra appar, ändra skärmfärg, upplösning och till och med nätverkshastighet.

Mus- och skärminställningarna ger den nödvändiga bekvämligheten i spelet. Få ut det mesta av videorna i HD och strömma dina favoritlåtar.

Med svep med tre fingrar kan du enkelt växla mellan bildskärmar. Förstoringsglas och zoomreglage förstärker användarupplevelsen.

Pris: Gratis (Pro för individer - $ 349,99)

Ladda ner

3. AnyDesk

Vad som är bra och anmärkningsvärt med AnyDesk är att det är ett gratis fjärråtkomstprogram för personligt bruk. Men taggen "gratis" betyder inte begränsad funktion eller åtkomst. Med extremt låg latens möjliggör den enastående prestanda för de flesta fjärrskrivbordsoperationer.

Oavsett om video- eller bildredigering eller administrativt arbete kan AnyDesk hantera allt. Appen kräver inte installation och fungerar utan att behöva vidarebefordra portar på en router.

Vidare innehåller det stöd för obevakad åtkomst, enkel filöverföring, sändning av kortkommandon, helskärmsläge och viktigast av allt ett rent och snyggt gränssnitt.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Fjärrkontroll, tangentbord och mus

Som namnen antyder gör appen din iPhone, iPad eller Apple Watch till en fjärrkontroll för din Mac eller Windows PC. Vi har granskat appen i stor utsträckning och upptäckt att den kan styra nästan vad som helst på din enhet.

Från musik- / videostreaming, appkontroller, för att få den att sova på distans. Och det är inte allt, du kan schemalägga åtgärder, se historiken, lägga till dem i bokmärket eller tilldela Siri-genvägar för enklare åtkomst.

Integrera din dator i ditt smarta hem och kontrollera den även med din röst. Den enda begränsningen är LAN-begränsningen, du kan bara styra skrivbordet när alla enheter delar samma nätverk.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

5. Splashtop Personal

I världen av fjärrskrivbordsappar för iOS-ekosystemet står Splashtop precis ovanpå. En kortfattad titt på utmärkelserna ger en uppfattning om hur populär appen är: det är Apples 25 bästa bästsäljande iPad-appar genom tiderna. Dessutom rankas den som nummer 1 iPad-app i mer än 30 länder inklusive USA, Storbritannien, Japan, Kanada, Australien. Den här fjärrskrivbordsappen är erkänd som den bästa affärsappen i mer än 100 länder.

Du kan snabbt komma åt din Mac eller Windows PC från din surfplatta. Visa och redigera Microsoft Office- och PDF-filer. Det låter dig surfa på webben med hjälp av Chrome, IE och Firefox med full Flash samt Java-stöd.

Du kommer åt hela ditt mediebibliotek och dokument. Appen stöder flera språk som engelska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska och traditionell kinesiska. Dessutom kan du också spela 3D-PC- och Mac-spel direkt från din surfplatta.

Pris: Gratis (Anywhere Access Pack - $ 1,99)

Ladda ner

6. Skärmar

Oavsett om det är förstklassiga funktioner eller att stå upp till märket när det gäller funktionalitet, anses Screens VNC vara precis ovanpå stegen. Det bästa med den här appen är att du enkelt kan ställa in den.

Appen levereras med gardinläge så att du kan dölja skärmen på din dator för mer integritet. Med de smidiga styrplattans gester kan du effektivt styra din Mac-, Windows- eller Linux-dator. Dela text, bilder, URL och mer med urklipp på din Mac.

Ge ditt innehåll ytterligare skydd med Touch ID. Funktioner som genvägar, pek- och styrplattelägen, heta hörn, stöd för AirPlay-spegling hjälper den att leverera den strömlinjeformade fjärrskrivbordsupplevelsen.

Pris: $ 19,99

Ladda ner

7. TeamViewer

TeamViewer är förmodligen numero uno fjärrskrivbordsappen på alla plattformar. På iPad är det det bästa gratisalternativet till Splashtop. Det ger dig säker fjärråtkomst till dina Mac-, Windows- och Linux-system. Tack vare de intuitiva berörings- och kontrollgesterna kan du enkelt kontrollera din dator.

Den kompletta tangentbordsfunktionen som Windows®, Ctrl + Alt + Del, appen gör det lättare att låta dig utföra uppgiften med det flöde som behövs. Det låter dig överföra och dela filer fram och tillbaka.

Du kan chatta med dina kunder och vänner. Med 256-bitars AES-sessionskodning och 2048-bitars RSA-nyckelutbyte erbjuder den den viktigaste skölden för dina data.

Ännu bättre har appen stöd från flera internationella språk, inklusive engelska, kroatiska, tjeckiska, danska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska och mer.

Pris: Gratis (årsplan - 599,99 USD)

Ladda ner

8. Hoppa skrivbordet

Välj Jump Desktop för att skapa fantastisk bekvämlighet för att hantera din dator var som helst i världen. Appen fungerar med nästan alla datorer och operativsystem. Det är ganska enkelt att ställa in och fungerar med RDP och VNC (Virtual Network Computing).

Bluetooth-musstödet gör det mycket användbart. Du kan skydda serverinställningarna med Touch ID. Eftersom den är helt optimerad för att arbeta med iPads multitasking-funktion och Apple Pencil, kan du arbeta med den känsla som behövs.

Pris: $ 14,99

Ladda ner

9. Parallellåtkomst

Nyckelstyrkan för den här appen är dess enkelhet, eftersom både iOS- och macOS-appen har ett användarvänligt och intelligent gränssnitt. Från fjärrfilåtkomst till redigering av ett komplext dokument ger det mycket på plattan. Och även när du har fastnat i långsamma 3G-nätverk har du en tillförlitlig anslutning.

En annan anmärkningsvärd funktion är Lock'n'go förstoringsglas, där användare kan låsa en önskad mobil skärmdel. Tack vare detta och ett optimerat helskärmsläge stressar du inte dina ögon mycket.

Även om det till stor del riktar sig till användare som vill komma åt sitt skrivbord från en mobil enhet, innehåller det också dator- till datoranslutningar.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

10. Microsoft Remote Desktop

Om du letar efter en Windows-specifik fjärrskrivbordsapp för iPad är Microsoft Remote Desktop det överlägset mest pålitliga alternativet. Med appen kan du enkelt ansluta till din fjärrdator och arbeta resurser. RemoteFX säkerställer att du kan få ditt arbete gjort snabbare och med den effektivitet som krävs.

Fjärrskrivbordsappen stöder både Windows Professional och Windows Server-utgåvor. Du kan strömma ljud och video så bekvämt du vill, utan att kvaliteten går förlorad.

Det ger en problemfri anslutning till externa bildskärmar för presentationer. Alla dina data och appar får önskad säkerhet. Stödet från flera språk ger fler fjädrar till locket.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Chrome Remote Desktop

Google ger sitt eget specifika svar för allt komplicerat. I det här scenariot har det presenterat Chrome Remote Desktop för världen. Applikationen är inte felfri, men ändå är det bekvämt för tillfällen när du helt enkelt behöver logga in för att återställa några poster eller fotografier.

Med tillstånd av det snygga gränssnittet i kombination med de snabba kontrollerna, kommer du att navigera genom din dator med aplomb. Men om du jämför funktionaliteten med andra i listan ligger den här appen lite.

Pris:  Gratis

Ladda ner

Det var allt tills vidare! 

Fjärråtkomst till skrivbordet är verkligen ett mycket praktiskt verktyg. Och rätt app beror mest på din personliga och professionella användning. Vi hoppas att du hittade den bästa appen för fjärrskrivbord för dig själv.

Glöm inte att göra oss till en del av firandet genom att dela ditt val i kommentarfältet nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Produktivitetsappar för iPhone och iPad
 • WiFi-analysappar för iPhone och iPad
 • Lösenordshanterare iPhone-appar
 • Bästa Mac Remote Desktop-programvara och appar