Blogg

Bästa iPhone 6s Plus läderfodral 2021

Läderprodukter har fortfarande behållit sin användbarhet i närvaro av billiga plastmaterial och gummierade plastmaterial. Läder har funnit sin plats i modevärlden och elektroniska prylar; Livsstilssegmentet är starkt beroende av läderindustrin, medan den elektroniska arenan varmt välkomnar läder för att få tillgång till smarta enheter. Vi har listat iPhone 6s Plus läderfodral.

1. OtterBox STRADA-SERIEN

Om du tänker ge din phablet en förstklassig känsla kan OtterBox STRADA SERIES vara en toppval. Ännu bättre, för närvarande är det här fallet tillgängligt för bara 14,95 dollar från 59,95 dollar.

När vi talar om funktionerna som gör STRADA SERIES-fodral till ett bättre alternativ förstärker konstruktionen i äkta läder hållbarheten. Med den fickvänliga designen glider det kompakta fodralet enkelt i fickan. Du kan lita på den för att skydda din iPhone mot både oavsiktliga droppar och repor.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

2. AceAbove

AceAbove presenterar ett vackert läderfodral till iPhone 6s Plus. Med ett snöre fäst i detta PU-läderfodral ger det dig friheten att hålla din mobil med ett enda finger. Du kan också hänga din telefon ner från en pinne på väggen så att dina barn inte kan nå ut till din iPhone 6s Plus ofta.

Professionella kan enkelt lagra kredit- / betalkort och socialförsäkringskort i fyra olika kortplatser. Ett viktigt inslag i detta fall är att du kan klicka på foton med din telefon kopplad till fodralet, eftersom kamerans utklipp finns på det hårda fodralet.

USP: Äkta Cordoba-läder

Kolla in på Amazon

3. Hoofur

De flesta plånboksfodral har en magnetisk flip-liknande design. Detta plånboksfodral för iPhone 6s Plus är annorlunda. Det har en flip, men på baksidan, vilket gör det till ett smalt och elegant plånboksfodral. Det finns totalt tre fickor - 2 för kort och en för en del av kontanterna. När det gäller skydd har den en extra stötfångare i hörnen för att skydda mot stötar och stötar.

De magnetiska knapparna på baksidan passar perfekt och tätt, så att inte dina kort eller kontanter faller. Slutligen har du frihet att välja mellan fyra olika färger som passar din personlighet.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

4. Belemay

Gå till det här fallet vintage plånboksfodral från Belemay, om du verkligen beundrar det bästa hantverket. Omslaget är tillverkat av högkvalitativt kohudläder och har handgjord design.

Tack vare läderstrukturen kan Belemay behålla sitt överklagande länge. Med stativfunktionen till ditt förfogande kan du stärka din smartphone för en förbättrad medieupplevelse.

Med flera kortplatser och en kontantficka tar det hand om dina grundläggande behov. Och ja, du får också några färgalternativ som svart, blått och mer.

USP: Bedårande handgjord design

Kolla in på Amazon

5. Jisoncase

Skulle du tänka på att tillhandahålla ett snyggt och snyggt designat läderfodral till din iPhone är Jisoncase vägen att gå. Den är huggen i läder av högsta kvalitet och passar perfekt. Utskärningarna och det uttalade är på plats så att du inte får smärta när du använder smarttelefonen.

När det gäller skydd kan detta läderfodral uthärda mindre droppar. Med det släta yttre skalet får du den bekväma känslan medan du håller smarttelefonen i din handflata.

USP: Smal profil

Kolla in på Amazon

6. Torro

Torro ger ett enkelt och ändå ett elegant läderfodral tillverkat av kohud. Alla iPhone-älskare skulle uppskatta den minimala externa och interna designen.

Kolla in de tre kortplatserna för att lagra kort och en intern kortplats för valuta; Observera också det löstagbara hårda magnetfodralet som kan fästas tillbaka på folioskyddet.

Njut av videor, foton, e-böcker och webben med hjälp av ett stativ av Torro iPhone 6s läderfodral. Få tillgång till alla portar, knappar, högtalare, sensorer och kameror utan krångel.

USP: Högkvalitativt kohudläder

Kolla in på Amazon

7. LUPA

De fyra och en halv stjärnorna av nästan 1800 kundrecensioner visar att LUPA plånboksfodral har fått kvaliteten att vara en fin kostym för iPhone 6s Plus. Det finns tre kortplatser och ett stort fack för att förvara lite pengar.

Den magnetiska förslutningen spelar en pålitlig roll för att låta dig hålla alla dina värdesaker säkert inne. Och när du vill gå handsfree under FaceTime-samtalet, dra full nytta av kickstand-funktionen. Dessutom finns LUPA i sex färgvarianter inklusive svart, brunt och vinrött.

USP: Mjukt PU-läder

Kolla in på Amazon

8. Debin

Debin presenterar ett hölster för din iPhone 6s Plus. Men innan du äger det här, se till att din iPhone redan är förpackad av ett annat pansarfodral eftersom höljet är för stort för en otäckt iPhone.

Påsen är utrustad med tre bältesklämmor och detta gör den riktigt manlig; även om damer med olika smak alltid kan använda den här påsen som en koppling för sin iPhone 6s Plus. Detta nya fodral skyddar din iPhone från sprickor och repor med mjukt innerfoder.

USP: Ytterligare bältesöglor

Kolla in på Amazon

9. WenBelle Blazers-serien

Med WenBelle Blazers-serien tittar du på ett enkelt plånboksfodral som perfekt lever upp till dina grundläggande krav. Den är gjord av högkvalitativt konstläder och levereras med flera kortplatser. Dessutom finns det en liten ficka för att hålla lite pengar.

Framsidan klär också rollen som ett stativ för att titta på videor. Och den stötsäkra inredningen gör att den tål droppar. Dessutom har Blazers Series-omslag i tre snygga färger som blå, brun och grå.

USP: Högkvalitativt konstläder

Kolla in på Amazon

10. ZVE iPhone 6s Plus Läderfodral

Om du hittar ett minimalistiskt plånboksfodral, ge ZVE chansen att imponera på dig. Väskan har en ganska kompakt design med TPU-stötfångare och mjukt läder exteriör. På grund av den stötdämpande stötfångaren kan den ge det nödvändiga skyddet till iPhone 6s Plus.

Den har en plats på baksidan där du kan lagra upp till tre kort och även några dollarsedlar. Tack vare släppknappen kommer du snabbt åt dina kort och kontanter. Dessutom fungerar främre läppen som ett pålitligt skydd för skärmen.

USP: Kortplats på baksidan

Kolla in på Amazon

Och det är det, folkens!

Ditt favoritläderfodral?

Nu när du har utforskat hela sammanställningen; berätta om dina favoritläderfodral för iPhone 6s Plus. Dessutom, om du hittar något annat omslag värt att tänka på allvar, låt oss veta om det.

Missa inte:

  • Bästa iPhone 6s Plus-fodral
  • Bästa plånboksfodral för iPhone 6s
  • Små fodral till iPhone 6s Plus
  • Bästa iPhone 6s Plus armband