Blogg

Bästa iPhone SE träfodral

Vad sägs om att ge din iPhone SE ett naturligt utseende? Dessa bästa iPhone SE-träfodral är snidade av miljövänligt trä och ser beundransvärt ut. Förutom att göra en cool matchning med din smartphone, säkerställer de nödvändigt skydd mot droppar. Med den anpassade graveringen kan du till och med anpassa ditt favoritfodral. Dessa träfodral för iPhone SE finns i ett brett utbud av fängslande färger och är värda ett seriöst utseende. Låt oss segla igenom listan!

Bästa träfodral för iPhone SE

# 1. iCASEIT

iCASEIT träväska har tillverkats av högkvalitativt polykarbonatmaterial och naturligt trä. Den ergonomiska designen känns väldigt bekväm att hålla i handen.

Det är fullt kapabelt att skydda din enhet från stötar. Trots att den är så robust är den lätt. Du har 9 olika färger för att välja rätt alternativ för din iPhone.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

# 2. Newisdom

Newisdom-träfodral med äkta träfaner ser väldigt robust ut. Användningen av gummi med trä har säkerställt att fodralet kan erbjuda mindre skydd mot stötar.

Det släta yttre ger ett bra grepp som gör att du kan hålla din iPhone bekvämt. Knapparna är mycket lyhörda, medan utskärningarna ger enkel åtkomst till portar och kamera. Detta träfodral finns i tre färger.

USP: Halkfritt grepp

Kolla in på Amazon

# 3. Tendlin

Tendlin kombinerar naturligt trä med flexibel mjuk TPU för att göra ett träfodral som är enkelt att installera och ta bort. Du kommer att hålla dig orolig för skador och repor på din iPhone eftersom fodralet är tillräckligt starkt för att erbjuda det grundläggande skyddet.

Den upphöjda läppen förhindrar din iPhones skärm från att röra vid ytan. Du har bekväm tillgång till alla portar, knappar och kontroller på din enhet med sina perfekt utskurna öppningar.

Slutligen, de sju vackra färgalternativen som svart rosenträ, teakved låter dig välja den perfekta matchningen för din enhet.

USP: TPU-interiör

Kolla in på Amazon

# 4. KERF

KERF hämtar sin fantasi från naturen och designar de mest bedårande träfodral för iPhone SE. Det gör fodral av rent trä; märket plockar upp körsbärsträ, kork, spaltat lönnträ, valnötträ, mahognyträ och lönnträ. Det överlägsna hantverket är kännetecknet för dessa fall.

KERF-träväskor är mycket skyddande och hållbara. Dessutom gör de ett imponerande par med iPhone. Ännu bättre, du kan till och med anpassa ditt träfodral med anpassad gravyr.

USP: Snygg design

Kolla in på KERFCase

# 5. kwmobile

Vad jag verkligen gillar med kwmobile träväska är djurmönstret som berikar designen. Den naturliga träkonstruktionen i kombination med den handgjorda designen, träväskan ser snygg ut med iPhone.

Problemfri tillgång till alla portar och knappar ger bättre användarupplevelse. Med bättre grepp kommer du att kunna hålla din smartphone med önskad komfort i handen. Den finns i 12 livfulla färgvarianter med ett annat mönster.

USP: Formpassande profil

Kolla in på Amazon

# 6. iATO

Kombinationen av äkta rosenträ och saffianoläder har resulterat i en snygg träväska. Stark konstruktion klarar stötar. Den smala designen ger det mer värde. Du kan enkelt installera och ta bort det här fallet.

Det finns sex fascinerande färgvarianter som äkta körsbärsträ, med äkta lönn kan du välja det önskade valet för din iPhone.

USP: Robust PC-ram

Kolla in på Amazon

# 7. B BELK

B BELK visar ett vintagedesign och skapar ett passande par med din iPhone SE. Kombinationen av naturligt trä och mjukt TPU har gett det en hållbar struktur.

Med det mjuka interiören kan detta fodral uthärda chock. Avfasad kant skyddar pekskärmen mot repor.

Slät yta gör att du känner dig bekväm när du håller din iPhone i handflatan. Dessutom får du fyra snygga färgvarianter att välja.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 8. Modeklass

Vad som har fångat min uppmärksamhet i "Fashion Class" är det imponerande mönstret. Denna träväska finns i så många som 25 olika mönster. Det betyder att du har fler alternativ att experimentera och hitta ett lämpligt skydd till din iPhone SE.

När vi pratar om det inbyggda ser det ganska kompakt ut och lindar sig snyggt runt iPhone. Med PC-skalet har det styrkan att avvärja oavsiktliga droppar. Knapparna är lyhörda medan utsidan är halksäker. Således har du ett säkert grepp.

USP: Bedårande mönster

Kolla in på Amazon

# 9. Snidad

Snidad träväska har en kompakt design och passar snyggt runt iPhone SE. Det naturliga träkornet förstärker inte bara sitt utseende utan gör det också mycket hållbart.

Gummistötfångare hjälper till att sprida stötar och ger också bättre grepp. Den upphöjda läppen tillåter inte att skrapan skadar skärmen på din smartphone. Med de snygga utskärningarna för kameran förbättras knappar och portar användarupplevelsen. Dessutom finns den i tre färgvarianter som valnötsburl, grand Teton-inlägg och redwood-burl.

USP: Gummistötfångare

Kolla in på Amazon

# 10. Avslöja butik

“Reveal Shop” visar imponerande korkveddesign och passar iPhone SE fläckfritt. Den har gummerad interiör för att sprida stötar och motstå repor. Det släta yttre gör att den lätt smalnar i fickan och ger också ett säkert grepp.

Knapparna är klickbara och utskärningarna för blixtport och kamera är exakta. Dessutom kommer Reveal Shop träfodral i sju iögonfallande färgvarianter med snygga mönster.

USP: Corkwood design

Kolla in på Amazon

# 11. JOYLINK

”JOYLINK” har ingen elegant design, men om du beundrar enkelhet kommer du att hitta det ett bra alternativ. Det naturliga träet förstärker dess struktur och hjälper också iPhone att motstå stötar.

Med TPU och PC-interiören kan fodralet absorbera till och med otäcka stötar. Knapparna är släta och lätta att klicka på. Dessutom kommer JOYLINK med en solid ett års garanti.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

# 12. JuBeCo

JuBeCo är gjord av äkta bambuträ och är väldigt solid. Stötfångaren i polykarbonat stärker konstruktionen. Du kan helt lita på detta träfodral för att skydda din iPhone från droppar och hålla bort repor. De exakta utskärningarna för knappar, portar och kamera säkerställer att du inte har några svårigheter att komma åt dem.

Slutligen kommer träfodralet i 10 olika färger som Tapes rosewood, butterfly girl rosewood etc.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Loggar ut

Till skillnad från tidigare är dessa trälådor riktigt eleganta. Förutom att ge din iPhone den naturliga känslan, gör de din enhet extremt skyddande för att enkelt bekämpa utmaningarna med oavsiktliga fall. Dessutom erbjuder de bekväm åtkomst till alla funktioner på din enhet. Vad tycker du om dessa trälådor?

Du kanske vill utforska: bästa iPhone 7 träfodral, bästa iPhone 7 Plus träfodral, bästa iPhone 7 marmorfodral och bästa iPhone 7 Plus marmorfodral.

Läs här: Toast iPhone SE 2020 Träskalgranskning