Blogg

Bästa iPhone 6s Plus-designerfodral 2020

Vi fortsätter att prova några eller andra saker för att hålla vår iPhone 6s Plus i perfekt skick. Att köpa ett ärende är det första vi gör efter att ha tagit händerna på enheten. De flesta fall kommer att dölja skönheten i den fantastiska Apples flaggskeppsenhet.

För att övervinna detta hinder har vi handplockat några av de bästa designerfodral för iPhone 6s Plus. Dessa fodral kommer att lägga till lite extra skönhet tillsammans med fullständigt skydd. Kryssa gärna runt listan och gör ditt köp.

# 1. Sumoon

Sumoon presenterar ett hybrid- och kraftfullt designfodral för din iPhone 6s Plus. Normalt tros designerfall vara mjuka, men den här har båda egenskaperna: mjukhet och styrka. Sumoon har lagt till tre lager av skydd för att skydda din telefon från stötar.

Detta fodral är tillverkat av ett baksida av plast, en stötfångare av plast och en TPU-innerram för maximalt skydd. Marmorrosa guldmönstret ger fodralet utmärkt skönhet.

USP: Treskiktsskydd

Kolla in på Amazon

# 2. Chichic

Min attraktion mot mandala design kommer aldrig att dämpas. Detta designerfodral för iPhone 6s Plus pryder svart mandala huggen på gul träkorn. Fallet, som symboliserar vårt universum, är tillverkat av Dupont, som är en råvara av högsta kvalitet.

Den avancerade IMD-tekniken bleknar aldrig. Fallets estetik kommer aldrig i vägen för att använda andra funktioner i telefonen. Du kan enkelt komma åt alla portar och knappar på din iPhone 6s Plus.

USP: Upphöjd läpp för att skydda kameran

Kolla in på Amazon

# 3. MOSNOVO

Det som gör “MOSNOVO” så charmig är den imponerande blommönster. Kåpan har en stötsäker TPU-stötfångare och hård PC-bakpanel.

Med det dubbla lagerhöljet kan fodralet enkelt uthärda regelbundna stötar. Så stilen kommer inte att kosta skyddet.

Och med den tydliga designen låter skyddet smarttelefonen visa upp sin elegans. Dessutom finns MOSNOVO-designfodral i tio snygga färgvarianter.

USP: Hölje med dubbla lager

Kolla in på Amazon

# 4. Sonix

Sonix har ett imponerande utbud av designerfodral för iPhone 6s Plus. Denna citronskal design ser fantastisk ut på din iPhone. Med sin reptåliga skyddande beläggning är din telefon helt säker. Dessutom har du full tillgång till alla portar med lätt tryckning på knapptäckning.

Fodralet har ett avfasat kamerahål som skyddar linsen på din iPhone när du placerar din enhet på en plan yta. Detta fodral är kompatibelt med trådlös laddning.

USP: kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 5. PIXIU

Vad sägs om att gå till ett mycket hållbart designerfall? PIXIU har stötdämpande yttre skal för att avvärja stöten från även otäcka stötar. Alla fyra hörn har pansats för att hjälpa smarttelefonen att överleva droppar lite mer bekvämt.

När det gäller design har PIXIU ett attraktivt mönster som ser snyggt ut. Det finns också en silikonläpp som skyddar pekskärmen mot repor. Ännu bättre kommer du att kunna välja detta solida fodral i tre vackra mönster: rosa, ananas och pioner blommar.

USP: Stötdämpande yttre skal

Kolla in på Amazon

# 6. Viromo TM från Prosidio

Välsignad med en iögonfallande blommönster ser Viromo riktigt vackert ut. Den mjuka TPU-stötfångaren förstärker inte bara strukturen utan ger också väskan tål chock. Dessutom erbjuder den släta ramen ett mycket bättre grepp, vilket gör det bekvämare att hålla i iPhone 6s Plus.

Den transparenta bakpanelen ger iPhone frihet att fortsätta avslöja sin charm. Både den stora 5,5-tumsskärmen och kameran har önskad sköld mot nötning. Det är inte allt, den matta ytan håller fingeravtryck i schack så att Viromo fortsätter att se som bäst.

USP: Iögonfallande blommönster

Kolla in på Amazon

# 7. BENTOBEN

Ananas på den vita bakgrunden, som ytterligare förseglas med lila kanter. Detta skapar en mördarevy som folk vill stirra på. Väskan är gjord av hård PC och mjukt TPU-material för att skydda din telefon från droppar och dagligt slitage.

Väskan är exakt klippt ut så att du enkelt kan komma åt högtalare, kamera, mikrofoner och andra portar på din telefon. Upphöjda läppar framtill och linshålet skyddar telefonens pekskärm och kameralins.

USP: Konstnärlig överklagande

Kolla in på Amazon

# 8. GVIEWIN

GVIEWIN presenterar ett av de fascinerande designfodral för iPhone 6s Plus. Den finns i 12 charmiga mönster så att det fortfarande är enkelt att välja en fin kostym till din phablet.

Tack vare det mycket flexibla materialet är locket enkelt att installera och ta bort. Den klara stötfångaren i kombination med de fängslande mönstren säkerställer att den inte behöver anstränga sig mycket för att vinna uppmärksamhet.

Och med närvaron av den avfasade kanten har pekskärmen en extra skydd. GVIEWIN har också en skyddande ring som är exakt utformad för att kameran ska hålla den säker.

USP: Extra skydd för kamera och skärm

Kolla in på Amazon

# 9. AlphaCell

AlphaCell har ett designerfodral med svarta och vita remsor på baksidan. Designen ger din iPhone ett snyggt och rent utseende. Samtidigt passar den tätt på din telefon och du kan enkelt ta bort fodralet ofta.

Detta fodral är känt för sin motståndskraft och därför kommer det snabbt tillbaka till sin ursprungliga form även efter att fodralet är vridet och vänt av dig.

USP: Snyggt och rent utseende

Kolla in på Amazon

# 10. CASESOFI

Casesophy har utformat detta fall endast för tjejer. Ett iögonfallande mönster av röda och rosa rosor skapas på ett mjukt och slitstarkt silikonmaterial. Således skapade Casesophy ett starkt fodral som visar din unika stil.

Detta fodral skyddar din iPhone från oavsiktliga fall och stötar. Eftersom fodralet inte har en smal passform kan du inte lägga telefonen i fickorna. Men då kan du alltid imponera på dina vänner och kollegor med denna häpnadsväckande design.

USP: Iögonfallande mönster

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Summering…

Designerfodral ger din iPhone en unik personlighet. De är inte bara för mode, de är gjorda för att uthärda dagligt slitage. Du kan använda designerfodral för att dekorera din iPhone och skydda den mot flera skador.

Vilket designerfodral vill du köpa till din iPhone 6s Plus? Dela din feedback med oss ​​på Facebook, Twitter och Google Plus. Ladda ner vår app för att bläddra bland fler tillbehör till iPhone 6s Plus.

Summering…

Designerfodral ger din iPhone en unik personlighet. De är inte bara för mode, de är gjorda för att uthärda dagligt slitage. Du kan använda designerfodral för att dekorera din iPhone och skydda den mot flera skador.

Du kanske vill utforska fler iPhone 6s tillbehör:

  • Bästa iPhone 6s Plus Bältesklämfodral
  • iPhone 6s Plus Skärmskydd i härdat glas
  • Bästa iPhone 6s Plus Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 6s Plus vattentäta fodral