Blogg

Bästa trådlösa laddare för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max 2021

Enheterna i iPhone 11-serien har en utmärkt batteritid, men det är fortfarande bekvämt att ha en trådlös laddare till hands. Detta gör det enkelt att ladda din telefon utan kabeldrag. Det är också säkert och skyddar mot överhettning. Trådlösa laddare kan fungera med de flesta skyddshöljen såvida det inte finns några metallkomponenter i den. Var noga med att ta bort sådana element och njut av bekvämligheten med att använda dessa bästa trådlösa laddare för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.

 1. Anker Qi-certifierad trådlös laddare
 2. Yootech 7,5 W trådlös laddare
 3. Trådlös laddning Powerwave Pad från Anker
 4. Hevanto snabb trådlös laddningsplatta
 5. Trådlös laddningsplatta från CHOETECH
 6. ESR trådlöst laddningsställ
 7. Läderbaksida med snabb laddare från EasyAcc 
 8. Vebach trådlös laddare med aluminiumram
 9. Trådlös laddare med adapter från TORRAS
 10. CHOETECH Dual Fast Wireless Charging Pad

1. Anker Qi-certifierad trådlös laddare

Anker trådlös laddare för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11 stöder både horisontell och vertikal enhetsplacering, kallad PowerWave 7.5-stativ. Tack vare dubbla laddningsspolar kan du surfa, ansikts tid, använda ansiktsigenkänning, titta på videor och göra mycket mer i en bekväm riktning medan enheten laddas.

Stativet stöder höghastighetsladdning, även med en telefonväska; så att du inte behöver klä av dig enheten varje gång för laddning. För att lösa alla dina laddningsproblem har laddaren inbyggt överladdningsskydd, temperaturkontroll och upptäckt av främmande föremål.

USP: Stöder horisontell eller vertikal orientering

Kolla in på Amazon

2. 7,5 W trådlös laddare från Yootech

En tunn trådlös laddare för iPhone 11-serien som innehåller multifunktionell intelligent skyddsteknik för att hålla din enhet säker medan den laddas. Stativet ger temperaturkontroll, överspänningsskydd, kortslutningsförebyggande, vilket säkerställer en säker och effektiv laddning.

En sömnvänlig indikator design tar också hand om dig; LED-indikatorlampan blinkar i 16 sekunder och släcks sedan. Tack vare sin lätta och smala design sitter den bekvämt och smart vid ditt skrivbord eller vid nattduksbordet. Laddaren stöder fodral med en tjocklek på 4 mm eller mindre. Kolla in dessa smala fodral som passar perfekt för någon av dessa laddare.

USP: Sömnvänlig design

Kolla in på Amazon

3. Anker Wireless Charging Powerwave Pad

När ett varumärke har över 30 miljoner nöjda användare borde det vara meriterat med produkten. En estetiskt tilltalande smal design som också hindrar din enhet från att glida lätt; tack vare dess TPU-laddningsyta. En informativ indikator blinkar olika lampor för att skicka specifika meddelanden.

Den blinkande blå lampan indikerar metallhinder, blinkar grönt för inkompatibel nätadapter eller kabel. Medan ett fast blått betyder att en enhet laddas aktivt. Vidare innehåller den trådlösa laddningsplattan inriktade laddningsspolar som säkerställer stabil laddning. För bästa resultat, placera din telefon i mitten.

USP: Informativ LED-indikator

Kolla in på Amazon

4. Snabb trådlös laddningsplatta från Hevanto

En elegant utseende enhet som är lätt, kompakt och snygg, vilket gör den till ett användbart tillbehör för reseälskare. En stabil bas säkerställer att din enhet inte glider. Vidare har botten en kylning som håller en lägre laddningstemperatur för den trådlösa laddningsplattan.

Inbäddad med silikonfötter som förhindrar att laddaren glider av skrivbordet eller någon annan yta. En av de få enheterna på marknaden som kan stödja fodral upp till 6 mm tjocklek, uteslutande fodral som har metall. LED-lampan lyser när den laddas; ljuset hålls dock avsiktligt mörkare för att hålla det sömnvänligt.

USP: Stöder fodral upp till 6 mm tjocklek

Kolla in på Amazon

5. CHOETECH trådlös laddningsplatta

Härdat glas och zinklegering är gjutna till en kortfattad design som erbjuder bärbarhet och hög värmeavledning. Dessutom lägger glasplattan ytterligare ett lager av sofistikering till iPhone 11-seriens trådlösa laddare. En halkfri silikonplatta säkerställer att laddningsplattan inte glider eller glider.

För allroundskydd används ett flerskyddssystem som skyddar mot överladdning, överspänning, övertemperatur och överström. Ett inbyggt smart chip och en stor oberoende spole tillverkad av koppar med hög renhet ger ett större laddningsområde och bättre effektivitet.

USP: Sofistikerat utseende

Kolla in på Amazon

6. Trådlöst laddningsställ från ESR

Ofta för att ladda din enhet snabbt och effektivt måste du hitta en "sweet spot", mestadels mitten av din trådlösa laddningsplatta. ESR tar bort krånglet från dig med en dubbelspolad design som skapar ett bredare laddningsområde. Så du kan ladda din iPhone 11-serie trådlöst i stående eller liggande riktning.

Ett säkert alternativ för din enhet eftersom den har Qi, CE, FCC och RoHS-certifiering och ett inbyggt överhettningsskydd, kortslutningsskydd. Vidare guidar en dubbel röd / blå indikatorlampa dig om laddningsstatus, oavsett om du laddar, i beredskap eller när ett främmande föremål upptäcks.

USP: Dual-coil design

Kolla in på Amazon

7. EasyAcc snabb trådlös laddningsplatta

Så elegant som de kommer, den trådlösa EasyAcc iPhone-laddaren är av 100% handsytt högkvalitativt PU-läder. Medan läderöverdraget på båda sidor gör att det ser bra ut, fungerar det också som en halksäker yta och tillåter inte vibrationer eller gravitation att hindra laddningen.

Vidare är materialet tåligt, lätt att rengöra, mottätt och antibakteriellt. En av de tunnaste laddningsplattorna, den är bara 6,5 ​​mm tjock och perfekt för skrivbord, kontorsbord, nattduksbord och mer. Det är fallvänligt och stöder upp till 5 mm tjockt fodral.

USP: Premium utseende

Kolla in på Amazon

8. Trådlös laddare med aluminiumram från Vebach

Vebach iPhone 11-seriens trådlösa laddningsplatta är tillverkad av aluminiumband och hållbar PMMA-panel med fram- och bakspegeleffekt. Den har en utmärkt visuell och handkänsla. En avancerad laddningsteknik säkerställer att din enhet laddas är mer stabil och snabbare.

Dessutom, med funktioner som avancerad säkerhet, temperaturkontroll, upptäckt av främmande föremål, överladdningsskyddsstrålskydd, ger dynan säker laddning. Det bestämmer också batteristatus och stoppar när enheten är fulladdad. LED-lampan håller dig uppdaterad om laddningsstatus.

USP: Aluminium- och glaseffekt

Kolla in på Amazon

9. TORRAS trådlös laddare med adapter

En 100% diamantklasserad polerad legering är gjord i en snygg trådlös laddningsdesign inspirerad av den mystiska UFO. Den polerade legeringskroppen ger halk- och repskyddsfunktion samtidigt som den ger en lysande, lyxig känsla till laddaren. Ett inbyggt kylsystem med dubbla lager stöder snabbare värmeavledning.

Vidare erbjuder smarta kondensatorer fixfrekvens som stabiliserar ström som förhindrar kortslutning, överström och andra relaterade problem. 30% större spole möjliggör ett bredare laddningsområde över hela enheten och mjuk indikatorlampa stör inte söt sömn.

USP: Smart Chips

Kolla in på Amazon

10. CHOETECH Dual Fast Wireless Charging Pad

Varför nöja dig med en när CHOETECH trådlösa laddare för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11 kan ladda två Qi-kompatibla enheter samtidigt. Med en inbyggd 5 spolar design stöder den snabb laddningshastighet för båda enheterna som placeras på laddningsmattan.

Vidare dödar tekniken behovet av att justera telefonen på mattan, bara håll den som du vill. Tillverkad av en PU-läderyta som förhindrar att dina enheter glider. En halkskyddande fotplatta håller dynan på plats. Botten har också värmeavledningshål för att hålla telefonen och laddaren svalare.

USP: Dual-laddare

Kolla in på Amazon

Färre ledningar, mindre bekymmer 

Även om en trådlös laddare för närvarande använder en kabel för att ladda sig själv, ger den mig friheten att ladda min telefon trådlöst. Jag behöver inte plugga in och kontrollera om laddningen har startat eller inte. Inte heller behöver jag vara medveten om att ta bort laddaren säkert innan jag ringer. Min telefon är trådlös och jag oroar mig mindre.

Vet du att vi kan uppnå denna typ av trådlöshet även i våra bilar? kolla in dessa trådlösa bilfästen för din enhet.

Trådlösa enheter är på modet just nu och kommer förmodligen att behålla sin popularitet under kommande åldrar. Jag tror faktiskt att Apple planerar att lansera en helt trådlös telefon snart. Vad är dina tankar om saken? Dela dina åsikter med oss ​​i kommentarsektionen nedan.

Läs mer: 

 • Vad är MagSafe för iPhone 12?