Blogg

Så här synkroniserar du iPhone-anteckningar med ditt Gmail-konto

iPhone-anteckningar är en av de mest populära apparna bland användare eftersom appen erbjuder flera fördelar som att anteckna anteckningar, en lista över uppgifter, namn på platser och personer, utgifter du gjort under en dag, vecka eller månad etc.

Så det är helt uppenbart att du vill komma åt dessa saker, dvs. anteckningar, även om du inte har din iPhone, iPad eller ditt iCloud-konto på nära håll. Vad du behöver är ett cybercafé eller internetanslutning var som helst för att öppna ditt Gmail-konto från vilken Mac eller Windows-dator som helst.

Men hur kan ett Gmail-konto hjälpa dig att komma åt dina iPhone-anteckningar? Tja, den här informationen handlar om den här lösningen. Till att börja med måste du ha ett Gmail-konto synkroniserat med din iPhone eller iPad. Om inte, kan du synkronisera ett eller flera Gmail-konton på din iPhone / iPad.

När du väl har synkroniserat ditt Gmail-konto med iPhone / iPad är det ganska enkelt att synkronisera Notes-appen i din Gmail.

Hur man synkroniserar iPhone-anteckningar med Gmail-konto

Steg 1. Starta Inställningar-appen på iPhone → Bläddra ner och tryck på Mail, Kontakter, Kalendrar.

Steg 2. Tryck på det Gmail-konto du vill synkronisera Notes med.

Steg 3. Växla anteckningar PÅ.

Normalt är alternativet Mail, Kontakter och Kalendrar aktiverat som standard på din iPhone; alternativet för Notes måste aktiveras manuellt.

Nu kan du kontrollera effekten på ditt Gmail-konto. du kan se anteckningar som en etikett till vänster under alternativet KOMPOSERA. Observera att du inte kan redigera Notes från ditt Gmail-konto eftersom det här alternativet bara ger åtkomst till dina Notes från Gmail-kontot.

Kontrollera även Notes-appen på din iPhone; du kan se GMAIL på mappskärmen i Notes-appen. Skapa dina anteckningar och få åtkomst till dem var som helst på jorden. Du kan också skicka anteckningarna till dina Gmail-kontakter från ditt konto.

Dela din feedback med oss ​​i kommentar.