Blogg

Bästa stående skrivbord för MacBook Pro eller Air 2021

Ett uns förebyggande är värt ett pund botemedel! Utlöser flera timmar av kontinuerligt arbete ryggont eller hindrar din uthållighet att ge sitt bästa? Ett stående skrivbord kan spela en viktig roll för att inte bara bli av med smärtan utan också att turboladdar din energi; ger dig möjlighet att vara proaktiv länge. Utöver allt kan ett snyggt stående skrivbord också ge din arbetsstation ett professionellt utseende. Efter att ha bläddrat igenom ett antal tillgängliga alternativ har vi monterat de bästa skrivborden för MacBook Pro / Air, iMac eller stationära datorer för att hjälpa dig att välja ett bättre alternativ.

1. Trotsa skrivbord

Defy Desk har en raffinerad design som passar alla hem- eller kontorsinredningar. Med den robusta stålbasen och en pneumatisk luftcylinder för bekväm lyftning och sänkning är sitt- och stativbordet för iMac välbyggt och extremt hållbart.

Tack vare den ergonomiska höjdjusteringen tillåter den mer än 200 höjdjusterbara positioner. 16,9 ″ maximal höjd över det aktuella skrivbordet gör att skrivbordet är idealiskt för personer mellan höjdintervallet 5 ′ till 6 ′ 3.

Med ytstorleken 32 ″ x 22 ″ har skrivbordskonverteraren fullt stöd för upp till 30 lb. Dessutom ger den tillräckligt med utrymme för att sätta två 21-tums bildskärmar.

USP: Ergonomisk höjdjustering

Kolla in på Amazon

2. VARIDESK Pro Plus 36

Om du vill ha ett proffsigt stående skrivbord för din iMac, ge VARIDESK Pro Plus 36 ett seriöst övervägande. Den tvåfasiga designen säkerställer att du har gott om plats för din bildskärm på den övre ytan och rymlig nedre yta för ditt tangentbord såväl som mus. Den övre ytan är så rymlig att den bekvämt rymmer din iMac och MacBook Pro.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta stående skrivbord är det mer funktionella höjdjusterbara systemet. Baserat på din komfortnivå kan du justera höjden i 11 olika positioner.

Med den fjäderbelastade lyftmekanismen kan den enkelt lyfta upp till 35 kg. Eftersom skrivbordet är perfekt monterat behöver du inget verktyg för att installera det.

USP: Designen med två nivåer

Kolla in på Amazon

3. BackPainHelp

BackPainHelp är utformat för att vara en enkel sit-stand-arbetsstation. Med tillstånd av den starka konstruktionen; detta skrivbord kan rymma upp till 40 kg på den övre hyllan och 5 kg på tangentbordet. Den stora ytan gör att du kan hålla två datorskärmar eller bärbara datorer. Skrivbordet är 31,75 ″ långt och 20,5 ″ djupt.

Med de fjäderassisterade handtagarna kan du snabbt justera detta skrivbord från sittande till stående läge. Med en hållbar struktur är det den långvariga tillgången för din dator. Dessutom levereras detta iMac stående skrivbord helt monterat så att du inte behöver göra någonting för att få det i färdigt läge.

USP: Mycket tålig

Kolla in på Amazon

4. EleTab

EleTab har en elegant design och är grundad på att vara din bedårande arbetsstation. Baserat på din bekvämlighet kan du helst finjustera höjden så att den fungerar smidigt.

Den övre ytan mäter 31,5 15 x 15,7 ″ och erbjuder mycket utrymme för bildskärms- och bärbara datorer. Med luftfjädringssystemet kan du bekvämt höja (justerbart intervall: 4,2 ″ till 19,7 ″) till önskad betraktningsvinkel.

När du inte använder kan du ta bort tangentbordets yta för att skära ner lite bulk. Den solida stålkonstruktionen har en halkfri bas som ger mer stabilitet. Dessutom kan stående skrivbord för MacBook Pro hålla upp till 33 kg.

USP: Gasfjädringssystem

Kolla in på Amazon

5. VIVO

VIVO är särskilt redo för den höga kontorsmiljön. Den största höjdpunkten på detta stående skrivbord är det rymliga arbetsområdet. Det betyder att du inte har några problem att hålla en enda bildskärm, dubbla bildskärmar eller dator och bärbar dator. Viktkapacitet på 37,5 kg gör det till ett anständigt stående skrivbord.

Tack vare den dubbla gasfjäderkraften kommer du enkelt att kunna justera höjden för att ha önskad betraktningsvinkel (justerbart intervall: 6,5 till 16 tum). Tvådelad design ger dig mer utrymme för att hålla tangentbord och mus.

USP: Dubbel gasfjäderkraft

Kolla in på Amazon

6. Deskool

Om du letar efter ett minimalistiskt stående skrivbord, ge Desktool en rättvis chans att imponera på dig. Den stående skrivbordsomvandlaren är helt justerbar och går snabbt upp / ner.

Den maximala stående höjden på 16 tum är tillräckligt bra för att uppfylla ditt grundläggande behov. Den enda plana ytan har tillräckligt med utrymme för att hålla din bildskärm, bärbara dator, tangentbord och mus.

Slitstark stålbotten med pumpmekanism förstärker både hållbarhet och stabilitet.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

7. Rocelco

En förtjusande blandning av enkelhet och bekvämlighet, Recelco förtjänar att hitta en plats i den här listan. Det stående skrivbordet har en vikt på upp till 35 kg. Dess dubbla nivå design ger mer flexibilitet. Ännu bättre, du kan också justera höjden på varje bricka med snabblåsmekanismen.

Den problemfria höjdjusteringen säkerställer att du kan ha en bekvämare betraktningsvinkel. Därför kommer nacksmärta inte att hämma ditt arbete. Dessutom kommer Rocelco med en utmattningsmatta också.

USP: Högkvalitativ stålkonstruktion

Kolla in på Amazon

8. DeskDoc

Med den ultratunna ytan visar DeskDoc ett mer sofistikerat utseende. Vad jag gillar med detta stående skrivbord är den rymdbesparande men ändå rymliga designen. Även om det är hela montaget för en iMac eller MacBook Air, kan du behålla dem båda tillsammans med ditt Bluetooth-tangentbord och din mus.

Du kommer att kunna justera höjden på ett ögonblick. Medan den minimala höjden på stående skrivbord är 2,5 tum är den maximala 17 tum. Slutligen finns det inga färgval att göra, förutom standard svart.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

9. FlexiSpot

FlexiSpot ger ett helt nytt koncept inom skrivbordshantering. Detta kommer att ersätta ditt traditionella skrivbord eller bord som du har använt fram till datumet. FlexiSpots skrivbordsomvandlare är en ultimat lösning för att placera din iMac Pro och andra Apple-produkter och tillbehör.

Denna stand-up skrivbordsomvandlare kan justera skrivbordets höjd till en nivå som passar dig perfekt med olika höjdinställningar. Den rymliga arbetsytan ger dig frihet att sprida dig eftersom det finns ett extra stort skrivbord för din skärm, pappersarbete och skrivbordstillbehör.

USP: Avtagbart tangentbordslåda

Kolla in på Amazon

10. FlexiSpot M2B

Din högteknologiska studio skulle gärna ha ett fantastiskt stående skrivbord som "FlexiSpot M2B." Vad som gör denna stationära PC-skrivbord till ett så bra val är den extremt rymliga 35-tumsbredden som gör att du kan behålla Macbook Pro och en iMac på den.

Design med ett handtag gör att du enkelt kan justera höjden på skrivbordet. Det finns så många som 12 olika höjdnivåer för att säkerställa att du har den flexibilitet som behövs. Arbetsstationen stiger och fälls vertikalt, vilket gör den till en praktisk platsbesparare.

Det rymliga nedre facket kan bekvämt passa ett större tangentbord, mus och musmatta. Med snabbutlösningsdesignen kan du enkelt ta bort tangentbordet när du inte använder det.

USP: Rymlig 35 ″ bredd

Kolla in på Amazon

11. FlexiSpot (28 ″ och 35 ″ stående skrivbord)

Detta är ännu ett stående skrivbord från FlexiSpot. Och vad design och funktionalitet beträffar är det lika imponerande. Den stora övre ytan rymmer en bildskärm och en bärbar dator.

Det nedre facket är mycket rymligt och kan rymma ett tangentbord i full storlek och en mus. Baserat på din användning kan du ta bort tangentbordslådan för att minska lite bulk, särskilt när du inte utför några uppgifter.

På grund av snabbkopplingssystemet har du inga problem att fästa eller ta bort det nedre facket. Dessutom finns FlexiSpot i två färger som svart och mahogny; Du kan välja den i två storlekar 28 ″ och 35 ″.

USP: Snabblåsningssystem

Kolla in på Amazon

12. Montera det!

Fantastisk blandning av komfort och estetisk design, Mount-it! har du täckt helt. Den har flera höjdjusteringslägen, som kan spela en central roll för att bli av med nacksmärta. Bred arbetsyta rymmer två skärmar.

Stativet är byggt med robusta material som rymmer 20 kg i vikt, vilket är mer än tillräckligt för normal användning. Slutligen har den också en kopphållare för att hålla dina drycker medan du är upptagen med att arbeta.

USP: kopphållare

Kolla in på Amazon

# 13. Wuteku

Det här är förmodligen det enda stället i listan som gör att du kan gå från sittande till stående ställning i ett ögonblick. Det justerbara höjdbordet från Wuteku är förmonterat för en sömlös installation. När du får paketet / lådan, ta bort det här sittbordet och ställ det på din befintliga arbetsplats.

Du kan justera upp till 11 olika höjder för att ändra position. Stativet är särskilt användbart för proffs som måste använda sin iMac Pro under lång tid. Om du är designer eller programmerare och måste sitta åtta till tio timmar om dagen behöver du denna monter för att ändra dina positioner för att slappna av.

USP: 11 olika höjdjusteringar

Kolla in på Amazon

Det är det, folkens!

Vad är din favorit?

Gissa, du har valt ett förstklassigt stående skrivbord för din Mac eller MacBook Pro. Vill du berätta om de kvaliteter du har märkt märkbart i det? Dessutom berätta för oss om alla skrivbord som är värda att inkludera i den här uppskattade samlingen.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa MacBook Pro / Air-stativ
  • Bästa iPad Pro / Air Stands
  • Twelve South Curve Riser Desktop Stand för iMac
  • Bästa MacBook Pro-fodral