Blogg

Bästa iPad Pro-appar för designare år 2021

Apples nya iPad Pro är inte bara större, den är mycket smartare. Med enkla ord har iPad Pro ändrat definitionen av surfplattor. Oavsett om det handlar om hårdvara, skärm eller programvara; det jämför alla tester. Åh ja, Apple Pencil, det öppnade en stor dörr för proffs att komma in i surfplattor. Idag har vi handplockat några av de bästa iPad Pro-apparna för designers. Tack vare Apple Pencil kan konstnären nu rita en annan “Mona Lisa” mycket snabbare. Dessa appar är inte begränsade till designers; alla med intresse för konst kan ha dem och prova sina framtida mästerverk. Ta en titt på listan nedan.

# 1. Autodesk SketchBook

Autodesk är ett välkänt företag inom design av segment. SketchBook-appen för iPad Pro är designad med högsta kvalitet för att ge den bästa skiss- och ritupplevelsen. Den senaste uppdateringen stöder också Split-View för multitasking medan du ritar på appen.

Användargränssnittet är fritt från något hinder, och du får en helskärm för att dra din fantasi på iPad Pro. Appen är gratis med vissa funktioner, men du måste betala 3,99 dollar för att få avancerade funktioner.

Pris: Gratis ($ 3,99 för Pro-funktionen)

Ladda ner

# 2. Adobe Photoshop Sketch

Adobe har tjänat i grafik i mer än ett decennium. Med introduktionen av iPad Pro av Apple har design på en surfplatta varit mycket enklare än någonsin. Adobe Photoshop Sketch är perfekt för pro-användare.

Det finns många olika anpassnings- och förbättringsalternativ i appen. Slutligen är det helt gratis att ladda ner.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Tayasui skisser

Tayasui Sketches är en idealisk app för dukupplevelse. Appen stöder import av bilder från iCloud- eller Camera-appen. Bortsett från det är den också kompatibel med en tryckkänslig penna.

Andra funktioner inkluderar penna, rotring, akvarellborste, filtpenna, radergummi och redigerbar färguppsättning. Du kan också välja extra funktioner genom att göra ett inbyggt appköp.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Skapa

Älskar du att skissa? Ladda ner bilda nu. Den har en mängd funktioner och alternativ att använda. Appen har optimerats specifikt för iPad Pro och dess större skärm. Detta ger dig en fördel att enkelt skissa på ditt mästerverk.

Den nya uppdateringen har lett till en mängd förbättringar som fungerar felfritt med tryckkänslig Apple Pencil. Du kan enkelt rita på din iPad Pro med den här appen, som du gör på en duk.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

# 5. Astropad

Astropad kan inte kallas som en designapp, men istället är det ett verktyg för att använda olika designappar. Med hjälp av den här appen kan du använda din iPad Pro som en surfplatta för att rita på din Mac. Ja, du kan också designa appar som Photoshop med Astropad. Appen är inte gratis, men helt värt det.

Pris: $ 29,99

Ladda ner

# 6. uMake

Med uMake kan du skissa. I 3D, period. Ja, du läste rätt, du kan skissa i 3D med uMake. Appen är idealiskt gratis med grundläggande funktioner, men om du är en pro-användare behöver du pro-funktioner. För att få det måste du bränna ut $ 149.

En plan som tanken på en superbil i ditt sinne på iPad Pro med hjälp av uMake. Du vet aldrig hur din idé kan förändra världen.

Pris: Gratis (med begränsade funktioner)

Ladda ner

# 7. Bambu papper

Ingen teknik kan någonsin ersätta lukten och känslan av ett papper och en penna. Allt de kan göra är att komma tillräckligt nära den känslan. Bambupapper är en lättanvänd app som nästan är nära papperskänslan.

Du kan göra anteckningar och ritningar på samma sätt som på papper. Den senaste uppdateringen har gett stöd för palmavvisning, vilket hjälper på en större skärm som iPad Pro.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Zen Brush 2

Zen Brush 2 är efterträdaren till en tidigare Zen Brush-app i App Store. Den nya versionen stöder iPad Pro och även Apple Pencil. Appen är fokuserad på känslan av östasiatisk bläckborste.

Så snart du startar appen är allt du behöver göra att lägga din idé på det vita området med en bläckborste. Det är väldigt enkelt att vänja sig vid Zen Brush 2. Appen är inte gratis, men det är värt det, med hänsyn till dess användbarhet.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

# 9. Inkist

Inkist har ett brett utbud av borstar för att ge din ritning en perfekt touch. Den stöder import av filer från format som PNG, PSD och egna ISimage-filformat. Trots att appen är relativt mindre i storlek har den alla funktioner som krävs, varav en är stödet för tryckkänslig penna. Framför allt är appen helt gratis att ladda ner och använda.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Auryn Ink

Auryn Ink (uttalad som "Orin") är en simulering av akvarellmålning. Dina akvareller kommer att flöda in i varandra, på samma sätt som de gör i verkligheten. Bortsett från det ändras färgskuggan när de torkas ut. På så sätt kan du måla på samma sätt som på en duk.

Det finns olika pappersalternativ som absorberar färger på olika sätt, så välj klokt. Slutligen är appen inte gratis, men om du är en pro artist är priset värt det.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found