Blogg

Så här tar du bort svordomar från Apple Music på iPhone, iPad och iTunes

Det är föräldrarnas ansvar att se till att deras barn inte lyssnar på tydliga låtar eller låtar som har flera cussord i sig. Tack och lov, om du har gett en iPhone till ditt barn, är processen för att stänga av explicit innehåll i Apple Music enkelt och enkelt.

Att vara förälder är mycket arbete. I den nuvarande åldern för appar och tjugofyra-sju internet är det svårt att hålla våra barn borta från våldsamt och vuxet innehåll. Det är dock inte så att vi inte kan göra någonting. Det finns sätt vi kan begränsa och hålla saker under korrekt vägledning, kontroll och kontroll. Låt oss titta på enkla steg för att stänga av explicit innehåll i Apple Music på iPhone och iPad.

Hur man tar bort svordomar från Apple Music på iPhone, iPad och Mac

Inaktivera explicit innehåll i Apple Music på iPhone

Steg 1. Har ditt barns iPhone eller iPad fysiskt i dina händer.

Steg 2. Starta  appen Inställningar på ditt barns iPhone och tryck på SkärmtidSlå på skärmtidFortsättDetta är Mitt barns iPhone .

Obs! Även om du väljer "Detta är min iPhone" kan du ställa in begränsningar genom att ange ett lösenord och följa direkt från steg 6 och framåt. Jag föreslår dock att du ställer in det som Childs iPhone.

Steg 3.  Nu kan du ställa in stilleståndstid, vilket inaktiverar appar och spel under den tid du har angett. För närvarande fokuserar vi bara på att stänga av explicit innehåll i Apple Music, så tryck på Inte nu .

Steg 4. Här kan du ställa in en daglig tidsgräns för appkategorier. För det här inlägget trycker vi på Inte nuFortsätt .

Steg 5. Ställ in lösenkoden för skärmtid .

Steg 6. Klicka på Innehålls- och sekretessbegränsningarInnehållsbegränsningarMusik, podcaster och nyheter .

Steg 7. Tryck på och välj Rengör .

På samma sätt kan du ställa in filmer, TV-program, böcker, appar, etc. Ett ytterligare rekommenderat steg är att begränsa webbplatser för vuxna. För att göra detta, klicka bara på webbinnehåll och tryck sedan på Begränsa webbplatser för vuxna. Precis som detta kan du välja ren webbsökning och språkinställningar som är specifika för Siri-kommandon och resultat.

Så här stänger du av explicit innehåll i Apple Music i macOS Catalina

Steg 1. Öppna systeminställningarna på Mac

Steg 2. Klicka på skärmtid.

Steg 3. Klicka på Innehåll och sekretess → Välj fliken Butik → Avmarkera alternativet Explicit Music, Podcasts & News. 

Hur man tar bort svordomar från Apple Music på Mac med iTunes

Steg 1. Starta iTunes-appen på din Mac → Klicka på iTunes från den övre navigeringsmenyn → klicka på Inställningar.

Steg 2. Klicka på begränsningar.

Steg 3. Du kan klicka på Podcasts, Internet Radio och iTunes Store.

Alternativt kan du också markera kryssrutor som anges nedan Begränsa alternativet. Du kan begränsa musik med uttryckligt innehåll, begränsa filmer, TV-program och appar till viss åldersgräns och även begränsa böcker med explicit innehåll.

Observera att Apple Music har vissa "rena" versioner av musik, och detta kommer att ta sig in i din enhet även om du har begränsat uttryckligt innehåll. Men du behöver inte oroa dig, eftersom sådant innehåll skulle filtreras bort och dina barn lyssnar på innehåll som redigeras. De får lyssna på pipade versioner av sådana låtar.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Så här tar du bort låtar från Apple Music på iPhone och iPad
  • Hur man överför Spotify-spellistor till Apple Music
  • Supercool Apple Music Siri-kommandon
  • Så här ställer du in en Apple Music Song som larm på din iPhone

Dela din feedback med oss ​​i kommentaren.