Blogg

iKeyMonitor iPhone Spy App Review

iOS 13 förväntas ge skärmtid-funktionen möjlighet att erbjuda mer avancerade föräldrakontroll. Men om du inte är imponerad av Apples erbjudande och vill ha ett bättre alternativ för att hålla koll på vad dina barn gör med sin iPhone finns det ett smart alternativ. iKeyMonitor iPhone-app är värt att prova.

Nu kanske du undrar vad som skiljer iKeyMonitor från varandra och hur det skyddar barns närvaro online? Det är precis vad vi kommer att svara på i denna recension. Du hittar tillräckligt med information som gör att du kan fatta det bästa beslutet.

iKeyMonitor iPhone Spy App Review

Standard loggningsfunktioner

iKeyMonitor iPhone-spionapp är en övervakningsapp som kan fungera bra på både iPhone och iPad. När den väl har installerats på den berörda iOS-enheten kan användarna hålla reda på SMS-meddelanden, samtalshistorikloggar, tangenttryckningar, skärmdumpar, GPS-platser, webbplatsbesökta, sociala chattmeddelanden på WhatsApp, Facebook, Skype, Instagram och mycket mer . Du kan visa loggarna utan att logga in på online-kontot eftersom det skickar övervakningsloggar på distans via e-post.

Avancerade övervakningsfunktioner

Den här appen har både vanliga funktioner och avancerade funktioner som att lyssna på telefonens omgivning. Med dessa funktioner kan du hålla koll på alla dina barns handlingar på iPhone. Det låter dig också ställa in flera säkra och förbjudna zoner som hjälper till att skydda barn genom GEO-fäktningsfunktion som finns i appen.

Några av de appar som du kan spåra med iKeyMonitor är WhatsApp, Skype, Facebook, Line, Wechat, QQ, IMO, Instagram, Snapchat, Tinder, Hike, Telegram, Odnoklassniki, Gmail, KakaoTalk och Zalo.

Den har också funktionen för att komma åt bilder och videor på iPhone som den är installerad på. Du kan också blockera appar med flexibla tidsregler.

iKeyMonitor Kundtjänstgranskning

Kundtjänsten är känd för sitt 24/7 livechattstöd. När du stöter på ett problem i appen kommer det professionella tekniska teamet att göra sitt bästa för att lösa ditt problem.

Det ger också en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti om det inte fungerar på din iPhone efter att deras supportpersonal inte kan lösa problemet.

Alternativ för kundsupport inkluderar livechatt och biljett / e-post.

Prova i en månad

Föräldrakontroll: Håll barn säkra online

Internet väcker många dilemman för moderna föräldrar, eftersom det är deras plikt att förstå de frågor deras barn kommer att möta online. Det finns programvarulösningar som iKeyMonitor spionapp som hjälper till att skydda barn i onlinevärlden.

Här är de tre viktiga aspekterna där iKeyMonitor ger skydd:

  • Stoppa nätmobbning: Cybermobbning är djupare än tillfällig retande, och resultaten är farliga. De senaste fallen involverar ett online-element. Det är onlinehotet som kan hanteras med vaksamhet och uppmärksamhet via iKeyMonitor
  • Kontrollera sexuella rovdjur: Sexuella rovdjur är en mardröm för föräldrar. När föräldrar använder spionappen iKeyMonitor på sina barns iPhone kan de enkelt ta reda på om sexuella rovdjur online försöker komma i kontakt med sina barn
  • Onlinesäkerhet: Internetanslutna enheter kan bryta mot barns integritet på onlineplattformar. Onlineplattformarna hackas och avslöjar barnens namn och födelsedagar som hackarna kan använda för att utnyttja barnen. iKeyMonitor gör det möjligt för föräldrarna att kontrollera alla sådana aktiviteter så att de kan se till att barn alltid är säkra online från sådana hackare och rovdjur

Det är allt, folkens!

Pris: $ 49,99 / per månad

Försök nu

Avslutar:

iKeyMonitor tar verkligen upp dagens föräldrars oro för deras barns säkerhet med hjälp av iPhones. Med tanke på funktionerna och sinnesfrid som den erbjuder är appen inte gratis. Men det goda är att det kommer med en gratis testperiod att ha tag på det och uppleva dess användbarhet. Så prova och gör ditt val.

Relaterade artiklar

  • Hur man aktiverar föräldrakontroll för Amazon Prime Video
  • Så här ställer du in föräldrakontroll i Netflix-konto
  • Föräldrakontroll: Standard iOS-funktioner gentemot en tredjepartsapp
  • Dr.Fone - Virtuell plats: falsk GPS-plats på iPhone

Vad gör du för närvarande för att hålla reda på ditt barns aktivitet på sin iPhone?