Blogg

Bästa superhjältspel för iPhone och iPad 2021

Vi älskar alla superhjältar, och jag slår vad om att du är ett fan av minst en av dem. Vi tittar på deras roliga filmer och gillar att fantisera om sina supermakter genom att spela deras spel. Nästan alla superhjältar du kan tänka dig har ett spel i App Store. Här är en samling av några av de bästa superhjälte spelen för iPhone / iPad. Så anta rollen som otrevlig hämnare eller karismatisk järnman i att blåsa bort ondska. Timmar med kul garanteras.

1. MARVEL tävling av mästare

Ett fantastiskt superhjältspel som MARVEL Contest of Champions verkar aldrig förlora den magiska kontakten. Och om du gillar att sätta alla dina stridsförmåga på brandlinjen, är chansen att du kommer att hitta det som favoriter för alla årstider.

När du pratar om spelet måste du bygga ett unikt team av superhjältar och djävlarna. När ditt lag är klart kan du gå samman med andra spelare för att bli mer dominerande. Ditt mål är att besegra Kang och Thanos som vill förstöra Marvel Universe.

Se till att förstärka lagets försvars- och försvarskapacitet genom att använda power-ups. Vinn striderna avgörande för att bli den mest bedårande mästaren med avundsvärd statistik!

Pris: Gratis (valfria köp i appen)

Ladda ner

2. Star Wars ™: Galaxy of Heroes

Skapa ditt ultimata Star Wars drömlag med hjälp av karaktärer från alla era. Skärpa ditt strategiska sinne och förbättra dina färdigheter för att bli galaxens mästare. Den turbaserade RPG-krigföring kommer att testa din intelligens, lagledning och självklart spelfärdigheter.

Samla ikoniska rymdskepp, inklusive Millennium Falcon och Home One för att bygga en krigsflotta. Tävla i Fleet Arena och möta nya utmaningar och finslipa din skicklighet. Konfrontera jättechefer eller slåss mot andra spelare i Squad Cantina Battles, PvP Squad Arena och Squad Tournaments för att erövra galaxen.

Pris: Gratis (valfria köp i appen)

Ladda ner

3. MARVEL Strike Force

Jorden är på gränsen till förstörelse. Alla superhjältar och skurkar som Iron Man, Groot, Rocket Raccoon, Loki, Venom, Captain America, Spider-Man, Doctor Strange har en enorm utmaning att rädda jorden. Och den som måste leda dem till segern är du. Välkommen till MARVEL Strike Force!

För att säkerställa att din grupp har den nödvändiga eldkraften kan du uppgradera hjältar och stärka dina skurkar. Du kommer också att para ihop dem för att skapa kaos i dina rivalers läger.

Utöver den episka striden är spelet ganska högt på visuellt. Och med många spännande alternativ för att stärka din armé vill du alltid vara i tjock och tunn strid.

Pris: Gratis (valfria köp i appen)

Ladda ner

4. Orättvisa: gudar bland oss

Orättvisa kan vara otroligt beroendeframkallande med tillstånd av det fantastiska konceptet. För att starta saker måste du skapa en oslagbar lista med DC-superhjältar och skurkar för att njuta av en oändlig kamp i form av ett samlingsbart kortspel. Med speciella drag, krafter och kraftfull utrustning kan du förstöra dina fiender i 3-mot-3-actionstrid.

Dina dödliga attacker och superrörelser ger dig mer kraft. Du kan också gå head-to-head mot riktiga motståndare i multiplayer-strider online där du måste kämpa i ledartavlorna och turneringarna för att få in stora belöningar.

Anpassade animationer för varje karaktär förbättrar den visuella upplevelsen. Dessutom kan du ta kampen till underbara platser som Arkham Asylum, Batcave, Watchtower och mer.

Pris: Gratis (valfria köp i appen)

Ladda ner

5. TRANSFORMATORER: Forged to Fight

Transformers-spelet ger en fantastisk historia och beroendeframkallande spel. Samarbeta med Optimus Prime och andra robotar i kampen om överlägsenheten medan Transformers värld kolliderar. Förutom det, slåss med andra spelare och gå upp i rankningen.

Du kan också gå ihop med dina vänner, bilda allians och gå vidare till globala strider där du kan vinna episka byten. Spelet är verkligen beroendeframkallande och kan limma upp dig i timmar. Det behöver en aktiv internetanslutning och det finns valfria köp i appen.

Pris: Gratis (valfria köp i appen)

Ladda ner

6. MARVEL Future Fight

Ett spel som kombinerar över 200 Marvel Universe-karaktärer i ett massivt rollspel. Medlemmar från Avengers, Guardians of the Galaxy, X-Men, Spider-Man och Defenders förenas bland andra. När allt kommer omkring, Nick Fury, SHIELD-regissören har uppmanat dig från framtiden.

Konvergensen förstör världen och dina tjänster krävs. Rekrytera karaktärer, slutföra uppdrag och tävla med andra spelare för att bli bäst. Släpp lös en ny uppsättning färdigheter när du nivåerar upp och använder dina krafter för gott.

Pris: Gratis (valfria köp i appen)

Ladda ner

7. DC Legends

Ett så spännande rollspel som DC Legends förtjänar att vara med i den eftertraktade listan. Den består av alla DC-superhjältar och skurkar. Du kan samla och bygga team med karaktärer från hela DC-universum för att slåss mot Nekron och Manhunters.

Släpp lös din oöverträffade kraft som Supermans Heat Vision, Bizarros Flame Breath eller Flash's Speed ​​Force Vortex för att utplåna skurkar och rädda världen i den episka 4v4-striden. Se till att samla massor av veckovisa belöningar från turneringar och speciella evenemang för att klättra på topplistan. Dessutom kommer du att kunna låsa upp fler spännande funktioner som den första trollkarlen, djupets pärlor genom köp i appen.

Pris: Gratis (valfria köp i appen)

Ladda ner

8. Power Rangers: Legacy Wars

En armé av virtuella monster och Ranger-kloner som kontrolleras av Rita Repulsa, rymdhäxan, hotar världen. Det är dags att du samlar ditt eget team av Power Rangers och skurkar från multiverset. Spela smart, uppgradera dina bästa krigare och spara Morphin Grid från Ritas kontroll.

Hölj om Rangerens kraft och rörelser med fullblåsta 3D-karaktärsmodeller, fantastiska bilder och animationer. Slåsspelare i realtid och bli starkare än någonsin. Gå ihop med dina vänner eller skapa nya medan du räddar världen.

Pris: Gratis (valfria köp i appen)

Ladda ner

9. LEGO Star Wars ™: TCS

Med över 120 karaktärer inklusive Jedi Knight, Darth Vader och Luke Skywalker, få din Star Wars-fantasi levande i LEGO-stil. Växla mellan “Classic” eller “Touch Screen” -läget för att välja en spelstil som passar dig bäst.

Med cirka 36 berättelseslägenivåer och bonusinnehåll kan du få en all-inclusive-upplevelse. Njut av det ursprungliga LEGO Star Wars (videospelet) och uppföljarna också. Skapa dessutom dina egna Star Wars-karaktärsmash-ups som Han Windu eller Lando Amidala.

Pris: Gratis (valfria köp i appen)

Ladda ner

10. LEGO Batman: DC Super Heroes

Warner Bros tar med LEGO Batman till DC Super Heros-klubben. Det är ett roligt spel för Batman-älskare som påminner dig om den klassiska LEGO-videospelet och humor när spelare kämpar för att få ondskan bakom galler.

Med 80 spelbara karaktärer som Superman, Wonder Woman, Green Lantern har du gott om alternativ att experimentera. Få ut det mesta av de snygga kostymerna, de utmärkta förmågorna och prylarna för att stärka dig själv och decimera dina fiender. Dessutom kan du låsa upp fler funktioner som stapel tegelstenar och stapelstenar genom köp i appen.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Det är allt!

Din favorit?

Jag är säker på att du gillat att ta en titt på dessa fantastiska superhjältspel. Förresten, vilket av dessa spel har du valt? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

  • Bästa iPhone och iPad Actionspel
  • Bästa tävlingsspel för iPhone och iPad
  • iPhone och iPad Space Shooter-spel
  • Bästa Tower Defense-spel för iPhone och iPad