Blogg

Bästa Apple TV-fjärrkontroller från tredje part 2021

Inte alla väljer en produkt av samma anledning, eller hur? Det som kan vara bra för många kan tyckas vara medelmåttigt för vissa. Så om du inte är imponerad av Siri och är villig att utforska de främsta fjärrkontrollerna för Apple TV, kan det här inlägget tjäna ditt syfte. Jag har valt ut både avancerade fjärrkontroller och de prisvärda för att leverera en ganska bra prestanda. Därför bör det inte vara en stor sak att välja en bra för din TV. Åh ja, jag har också valt den som är fullt utrustad för att styra spel på Apple TV. Utan att göra så mycket, låt oss ta en titt på dem!

1. Inteset

Efter att ha fått fyra och en halv stjärnor av över 1400 kundrecensioner är Inteset en av de finaste fjärrkontrollerna för Apple TV.

LED-bakgrundsbelysningsknapparna säkerställer att du inte har några problem att kontrollera din TV även i mörkret.

Vill du inte att någon ska ändra volymen utan ditt tillstånd? Tja, du har möjlighet att låsa både kanalen och volymen för att förhindra att någon ändrar dem.

Utnyttja etiketterna på bästa sätt för att anpassa fjärrkontrollen till dina specifika enheter och knappar. Dessutom stöder den inte bara Apple TV utan även Xbox One, Roku, Media Center / Kodi och Nvidia Shield.

USP: Etikettklistermärken

Kolla in på Amazon

2. Coolux

När det gäller funktionalitet kan Coolux lever upp till uppmärksamhet. Du kan snabbt para ihop den med din Apple TV för att ha enkel kontroll över volym och kanaler.

Med de enkla och lyhörda knapparna gör det enkelt att styra Apple TV. På grund av den ergonomiska designen glider den inte ur dina händer. Dessutom kan du välja Coolux i flera färger som svart och silver.

USP: Responsiva knappar

Kolla in på Amazon

3. GE 33709

Trots att priserna är mycket mindre än sina konkurrenter som nämnts ovan, kan "GE 33709" ge dem en lång sikt. Med lätt design med borstad yta har den ett imponerande utseende.

Med den här praktiska fjärrkontrollen kan du enkelt styra så många som fyra enheter samtidigt. Den ger dig önskad kontroll över volymen.

Med de vanligaste knapparna som Menu, Home / Guide, DVR LIST, Info, Navigation, Advanced DVR och Digital Dot kan du snabbt komma åt några av dina favoritkanaler. Tack vare det omfattande kodbiblioteket fungerar det med stora varumärken.

USP: Omfattande kodbibliotek

Kolla in på Amazon

4. Beyution

Sist men inte minst är Beyution en enkel fjärrkontroll. Det saknar känsla och funktionalitet hos de avancerade fjärrkontroller som nämns i denna serie. Det kan dock hjälpa dig att segla igenom nödvändiga uppgifter.

Jag tycker att knapparna är mycket känsliga för pressen. Det inbyggda batteriet är tillräckligt starkt för att hålla länge. När det gäller uppbyggnad tror jag att det är upp till märket.

USP: Snygg design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Din favorit?

Nu när du har tittat på de bästa fjärrkontrollerna för Apple TV, låt oss veta vad du väljer. Berätta dessutom om den som du tycker är värt att inkludera i ovanstående sammanfattning.

Du kanske vill hänvisa dessa inlägg Bästa Apple TV-väggfästen