Blogg

Det går inte att uppdatera eller ladda ner Facebook-appen på iPhone eller iPad

Du kan inte uppdatera eller ladda ner Facebook-appen på din iPhone eller iPad om din enhet inte kör den iOS-version som stöds. Därför måste du vara nöjd med den äldre versionen av appen.

Men om du inte kan få den senaste versionen av Facebook-appen även på dina iOS-enheter som stöds, kan det finnas några diverse problem som kan lösas med programuppdateringen. Läs vidare för att få rätt lösning på problemet:

Det går inte att uppdatera eller ladda ner Facebook-appen på iPhone eller iPad: Testa dessa korrigeringar

Kör din iPhone eller iPad kompatibel iOS-version?

För närvarande stöder Facebook iOS 8 eller senare. Det betyder att du inte kommer att kunna ladda ner den senaste versionen av appen eller uppdatera den om din enhet inte är kompatibel. Du kan dock fortfarande ladda ner den äldre versionen av appen. För att göra det, radera först appen. Håll bara på appen och när den börjar vicka. Tryck på "X" -knappen och tryck sedan på Ta bort i popup-fönstret för att bekräfta.

Starta sedan App Store på din enhet, sök på Facebook och försök installera den. När du blir ombedd att lösenord anger du det. Efter en tid kommer nedladdningen att sluta och du kommer att se en popup som läser något som: ”Ladda ner äldre version. Den aktuella versionen av appen stöder iOS 8 eller senare. ” Klicka på knappen Hämta i popup-fönstret för att få den äldre versionen av appen.

Kan du inte uppdatera eller ladda ner Facebook även på iOS-enheter som stöds?

Om du inte kan uppdatera eller ladda ner Facebook till och med på dina iOS-enheter som stöds kan du prova att uppdatera din enhet till den senaste iOS-versionen.

Om appen redan är installerad på din enhet, ta bort den. Öppna sedan appen Inställningar → Allmänt → Programuppdatering → ladda sedan ner den senaste versionen av iOS.

När du har uppdaterat din enhet öppnar du App Store och söker på Facebook och installerar den. Förhoppningsvis kommer problemet att lösas.

Sammanfatta:

Har dessa knep fungerat för att lösa problemet? Dela din feedback i kommentarerna nedan.

Du kanske vill komma ikapp med dessa inlägg också:

  • Använd Live Video på Facebook
  • Hur man skickar / tar emot pengar med Messenger