Blogg

Bästa ringhållarfodral till iPhone 8 år 2021

En ringhållare är en praktisk tillgång för en smartphone. Det som gör ringväskan så användbar är möjligheten att erbjuda halkskydd och erbjuder också en bättre betraktningsvinkel för en bekvämare handsfree-upplevelse. Jag har älskat att använda ringfodral eftersom de är grundade för både selfies och videotid. Vad sägs om att utforska några av de bästa ringhållarfodral för iPhone 8?

Alla dessa ringfodral har snygg design. De har hållbar uppbyggnad och gör ett passande par med iPhone. Dessutom kan de uthärda stötar och erbjuder också bättre skärm för kamera och ring. (Letar du efter iPhone 8 Plus? Hoppa hit.)

# 1. JETech HD Clear Ring Holder Case för iPhone 8

JETech har en iögonfallande kristallklar design. När det här fallet är på kan din smartphone visa upp sitt utseende med önskad känsla. Tillverkad av högkvalitativt TPU- och PC-material, den är utrustad för att ge ett väsentligt skydd för enheten.

Luftdämpad teknik har pansar alla fyra hörn i detta genomskinliga fodral. Du kan rotera ringen 360 grader för bättre betraktningsvinkel. Slutligen finns detta tydliga fodral endast i två färger: svart och HD klart.

USP: Kristallklart

Kolla in på Amazon

# 2. ICONFLANG 360 graders roterande hållare till iPhone 8

ICONFLANG är ett funktionellt fall. Med den robusta konstruktionen är den mer än kapabel att slå ner oavsiktliga stötar och förhindra att repan skadar din smartphones elegans.

Den inbyggda ringhållaren kan enkelt roteras för att ge perfekt vinkel för mediebevakning. Du kan också fästa den med ett magnetiskt bilfäste för att använda din smartphone handsfree på enheten. Dessutom finns detta ringhållarfodral i flera färger.

USP: Anti-rep

Kolla in på Amazon

# 3. DESOF Ultra Slim Ringhållarfodral för iPhone 8

För en kompakt och gripande följeslagare för iPhone 8 kan du inte gå fel med “DESOF”. Kåpan har en robust PC-baksida, medan ramen är stötdämpande tack vare TPU-materialet. De mjuka TPU-knapparna ger känslig feedback.

Tillverkad av zinklegering, ringhållaren är ganska stark. Du kan använda ringen för att hålla din smartphone säkert och också ställa upp den i önskad riktning för en bekväm medieupplevelse. Och ja, den inbyggda metallen får den också att fungera med magnetiska bilfästen för bättre handsfreeupplevelse när du är på språng. När det gäller färgvarianter finns DESOF i sju livfulla nyansalternativ.

USP: 360-fegree-skydd

Kolla in på Amazon

# 4. ProCase skyddsfodral med greppringhållare för iPhone 8

Vad som har fångat mina ögon i ProCase är den kompakta designen. Drivs av den fina kombinationen av PC och TPU, den är extremt hållbar. Det kan helt åberopas att skydda din smartphone mot oavsiktliga stötar och skrapor.

Du kan helst justera metallringhållaren så att du får liv åt din handsfree-tid. Dessutom kan ringhållaren också fästas på ett magnetiskt bilfäste. Ergonomisk design ger ett säkert grepp för att hålla smarttelefonen.

USP: Förstärkt dubbelskiktskonstruktion

Kolla in på Amazon

# 5. Egna 360 roterbara ringhållare till iPhone 8

Flagga skönheten i din iPhone 8 med detta genomskinliga ringfodral från Ownest. Det gör att media kan titta i flera vinklar för att passa din komfort. Förutom det skyddar fodralet din enhet effektivt från normala fall och stötar.

De exakta skärningarna på fodralet ger dig obegränsad tillgång till alla portar och funktioner på enheten. Ringen på baksidan är gjord av metall och vilar därför lugnt på det magnetiska bilfästet. Slutligen finns fodralet i tre olika färger.

USP: Smal och transparent

Kolla in på Amazon

# 6. VEGO Fancy söt fodral med ringhållare för iPhone 8

Om det är dags att bli prickig skulle VEGO vara värt att kolla. Med en glittrande design tack vare den glittrande bling-rhinstenen får locket uppmärksamhet med fulländad lätthet. Men handlar omslaget bara om utseende? Nej!

VEGO har en hållbar konstruktion med tre lager skydd. Så din iPhone 8 kommer inte att tycka att det är svårt att bekämpa slitage och till och med droppar. Eftersom ringhållaren är justerbar kan den göra jobbet med en färdig monter på ett tillförlitligt sätt.

USP: Glittrande design

Kolla in på Amazon

# 7. Guuboly Bumperfodral med ringhållare för iPhone 8

När det diskuteras om ett fashionabelt ringhållarfodral för iPhone 8, skulle det vara en ny idé att se Guuboly ut. Tja, anledningen till att jag tycker att det här omslaget är ett bra val är de iögonfallande tvåfärgade färgerna med tunn formfaktor som förstärker stilkvoten.

Guuboly är tillverkat av mjukt TPU-material och är ganska flexibelt. Det betyder att det är mycket lättare att installera / ta bort och också bekvämare att hålla. Med kamerabump på baksidan, upphöjd läpp och den slagtåliga ramen är locket också upp till uppgiften när det gäller att motstå droppar.

USP: Mode design med en smal formfaktor

Kolla in på Amazon

# 8. Nicexx Transparent skal med ringhållare för iPhone 8

Om du vill ha ett heltäckande genomskinligt fodral som också kan fungera som en ringhållare, skulle Nicexx vara en av de bättre utmanarna. Den har en mjuk och flexibel konstruktion på grund av TPU-materialet.

Den klara ryggen har kompletterats med den stötdämpande stötfångaren. Bortsett från att stärka konstruktionen, erbjuder ramen också förbättrad grepp. Dessutom säger företaget att det är kompatibelt med trådlös laddning så att du inte behöver ta bort locket innan du laddar telefonen

USP: kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

Det är allt! Förhoppningsvis har du haft mitt företag när du bläddrar igenom listan.

Ditt val?

Så, vilket av dessa ringfodral har du valt för din smartphone? Är det mycket skyddande eller lite på den smalare sidan? Låt oss veta det.

Du kanske också vill kolla in dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 8-fodral
  • Bästa plånboksfodral för iPhone 8
  • iPhone 8 Bumper Fodral
  • Bästa iPhone 8 läderfodral