Blogg

Bästa iPhone 8 Plus läderfodral 2021

IPhone 8 Plus kanske inte har en helt ny design som iPhone X, men den klassiska phableten ser fortfarande ganska imponerande ut. Om du har köpt den här kraftfulla phablet måste du (troligen) leka med tanken på att plocka upp ett lämpligt fodral för att erbjuda den nödvändig vård. Skulle du tänka dig att göra en mer estetisk överklagande, skulle dessa bästa läderfodral för iPhone 8 Plus vara värda att överväga.

Med tanke på olika smaker har jag plockat upp en mängd olika omslag. Dessa fodral är framställda med kvalitetsmaterial och är mycket hållbara. De passar fläckfritt på iPhone och erbjuder väsentligt skydd mot droppar. Eftersom de flesta av dem finns i flera färger kan du enkelt välja en passande kompis till din smartphone.

 1. bellroy
 2. Lyxbok från Pad & Quill
 3. SHIELDON
 4. Kulor
 5. ZVE
 6. QIALINO
 7. B BELK
 8. Pierre Cardin
 9. Yoghurt
 10. OtterBox STRADA-SERIEN
 11. Spigen Valentinus
 12. Jisoncase
 13. FRIFUN
 14. CIVPOWER

1. bellroy

Det är svårt att kombinera funktioner i ett stötfångarhölje och en kickstand i ett enda fodral. Bellroy har gjort detta effektivt och enkelt. Detta läderfodral för en iPhone i plusstorlek är det bästa fodralet som ger dig dubbla fördelar med ett kickstand och ett plånboksfodral.

På baksidan hittar du den anspråkslösa magnetiska stängningen, när du öppnar kan du lagra dina tre kredit- / betalkort. Du kan använda samma magnetiska förslutning för att förvandla ditt fodral till ett stativfodral.

USP: Konstruerad flexpolymer

Kolla in Bellroy

2. Lyxbok från Pad & Quill

Ställ din syn på ett avancerat läderfodral? Pad & Quills "Luxury Book" skulle vara en förtjänstlig utmanare.

Vad som sätter detta läderöverdrag i sin egen liga är den unika kombinationen av fullkornigt amerikanskt läder och äkta Baltic Birch-lövträ. Medan den släta läderstrukturen ger en fin känsla vid beröring, förstärker den naturliga trävaggan konstruktionen för att överleva chocken.

Främst på grund av UV-motståndskvaliteten verkar Luxury Book aldrig bli gammal. Om du föredrar att bära flera kort skulle du hitta möjligheten att lagra upp till 6-8 kort märkbart. Dessutom passar denna lyxiga kostym perfekt med trådlös laddning.

USP: Blandning av äkta trä och björkträträ

Kolla in på Pad & Quill

3. SHIELDON

Om du älskar vackert hantverk bör du inte missa SHIELDON. Detta plånboksfodral är vackert utformat med äkta kohudskinn. Mjukabsorberande interiör förstärker dess struktur och gör den också hållbar.

Tre kortplatser och en pengarmuff gör det till ett komplett plånboksfodral. Du kan också dubbla upp folion för att göra den till ett praktiskt stativ.

Ännu bättre, detta klassiska läderfodral finns i sex färger: svart, rött och brunt och levereras med livstidsgaranti. På $ 28 är SHIELDON en stjäl från alla vinklar.

USP: Stötdämpande design

Kolla in på Amazon

4. Kulor

Är din phablet sugen på ett smalt läderfodral? Om det enkla svaret är ja, verkar Kulors sortiment av iPhone 8 Plus läderfodral vara ett lite mer uppenbart val.

Vad som ger dessa täcker en kant över många av sina motsvarigheter är den snygga men ändå mycket hållbara byggda kvaliteten tack vare toppkornigt läder. Dessutom lägger den handgjorda finishen till vintage-känslan i profilen.

Eftersom ytan är ganska slät går både fickan och händerna mycket lätt med den. Dessutom kan Kulors läderöverdrag också avvärja regelbundna fall utan problem.

USP: Kornläder av hög kvalitet med handgjord yta

Kolla in på KulorCases

5. ZVE

Med en imponerande minimalistisk design behöver ZVE plånboksfodral inte lägga mycket ansträngning för att fånga dina ögon. Den är gjord av högkvalitativt PU-läder och sportig mjuk texturerad yta. TPU-basen gör det möjligt att absorbera stötar.

Den släta strukturen ger säkert grepp; så att du kan hålla din smartphone bekvämare. Den har en plats på baksidan så att du säkert kan bära ditt ID eller kreditkort. Dessutom kommer detta eleganta plånboksfodral i flera färgvarianter.

USP: Slim Design

Kolla in på Amazon

6. QIALINO

QIALINO pryder en snygg design som passar bra till phableten. Den är huggen i högklassigt kohudläder. Den raffinerade ytan förstärker sitt utseende.

Interiören i mikrofiberfoder gör att den kan motstå repor, medan den upphöjda kanten förhindrar repor från att skada skärmen. Apples logotyputskärning förstärker dess utseende ytterligare. Dessutom kan du välja detta ultratunna läderfodral i tre färger: svart, brun och ljusbrun.

USP: Interiör i mikrofiberfoder

Kolla in på Amazon

7. B BELK

”Enkel” är det lämpligaste ordet för B BELK plånboksfodral. Förberedd med mjukt skinn och har ett sofistikerat yttre. Det raffinerade utseendet toppat av handgjord design ser verkligen tilltalande ut för ögonen.

TPU-interiör ger det möjlighet att motstå stötar. Den har bara en kortplats. Stativfunktionalitet är perfekt för bekväm medievisning. Dessutom kommer den i tio snygga färger som svart, blå, brun etc.

USP: Stativfunktion

Kolla in på Amazon

8. Pierre Cardin

Pierre Cardins snyggt utformade design är värd uppmärksamhet. Den är klar med äkta läder och har perfekta utskärningar som gör att den passar sömlöst runt din iPhone 8 Plus. Med läderstrukturen har du mycket bättre grepp.

Med den snygga och kompakta designen lägger den inte heller mycket till din smartphone. Upphöjda kanter fungerar som en pålitlig försvarare av skärmen.

När det gäller färger har du tre alternativ att välja mellan svart, brunt och grått. Dessutom kommer Pierre Cardin med livstidsgarantin.

USP: Ganska kompakt design

Kolla in på Amazon

9. Yoghurt

Läderfodralet från Yogurt är helt handgjort med äkta kohudläder och det är verkligen fantastiskt. Det som fångar ögat är väskans struktur. Det är inte polerat för att göra det glänsande. Istället visar det det naturliga läderutseendet.

Förutom det finns tre kortplatser för dina kort och en liten ficka för några av dina räkningar. Om du letar efter ett elegant och äkta läderfodral kan din sökning avslutas här. Slutligen finns den i olika färgalternativ.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

10. OtterBox STRADA-SERIEN

Om du letar efter ren klass bör du tänka på OtterBox STRADA SERIES läderfodral. Plånboksfodralet är förberett med äkta läder och har en urban design. Det erbjuder skydd för din smartphone. För alla är så hållbara, det ser inte skrymmande ut alls.

Väskan har en lodrät plats för att hålla kort och dollarsedlar. Det snäpper perfekt på enheten; möjliggör obehindrad åtkomst till kamera, port och högtalare. Slutligen är den endast tillgänglig i ren svart färg.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

11. Spigen Valentinus

Spigen Valentinus är speciellt grundad för människor som tycker om ett premiumläderfodral. Plånboksfodralet är skapat i äkta läder och har PC-fodral som ger det styrkan att bekämpa stötar.

Detta folio plånboksfodral har tre kortplatser och en pengarficka som är tillräckligt bra för att klara av din uppgift. Magnetstängning gör att du kan hålla dina värdesaker säkert inne. Dessutom kommer Valentinus i två färger: svart och mörkbrun.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

12. Jisoncase

Uppriktigt sagt är den främsta anledningen till att jag har inkluderat Jisoncase i denna sammanfattning den otroligt smala designen. Det ser bedårande ut på phableten. Med tillstånd av de exakta utskärningarna snäpper läderväskan snyggt på enheten.

På grund av det högkvalitativa kornskinnet kan det behålla sin charm länge. Det släta exteriören känns behagligt att ta på och erbjuder den komfort som behövs för att hålla iPhone. Dessutom kan du Jisoncase läderfodral i flera färgvarianter som svart, blå, brun, etc.

USP: Högkvalitativt kornläder

Kolla in på Amazon

13. FRIFUN

Skryta skönheten i iPhone 7 och 8 Plus med FRIFUNs äkta läderfodral. Den är tunn och elegant med naturlig läderstruktur, vilket ökar skönheten i iPhone. Förutom det ger det mjuka innertyget liten kudde till enheten och repar inte heller ytan.

Väskan tål också mindre stötar från normala fall eller stötar. Det finns exakta skärningar på fodralet som inte hindrar telefonens funktionalitet. Slutligen finns den i fyra olika färgalternativ.

USP: Smal och elegant design

Kolla in på Amazon

14. CIVPOWER

Som någon som uppskattar minimalistisk profil har jag hittat CIVPOWER som ett ganska trevligt alternativ. Den är huggen i högkvalitativt vegansk läder och har en slät yta.

Införandet av mjukt mikrofiberinredning ger den styrka som behövs för att absorbera chock. Det kan också motstå repor.

Kolla in utskärningen på baksidan som gör att Apple-logotypen kan lysa igenom. Ännu bättre, du har några flera coola färgalternativ att välja mellan: svart och brunt.

USP: Slagfast inredning

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Ditt val?

Jag är säker på att du inte behövde spendera mycket tid på att välja en värdig matchning för din phablet! Vilken är det? Vilka egenskaper har du gillat i just detta läderfodral? Att ha din feedback skulle vara trevligt.

Du vill gärna bläddra igenom:

 • Bästa iPhone 8 Plus batterifodral
 • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
 • Plånboksfodral för iPhone 8 Plus
 • Läderfodral till iPhone 12 Mini