Blogg

Willnorn SoundPlus Bluetooth-högtalare för iPhone / iPad

Oavsett om du vill fortsätta på en minnesvärd lång bilresa, krydda din festtid eller ta lite rolig energi till din fritid, kan musik göra jobbet åt dig. Och för att njuta av dina favoritspår behöver du en fantastisk högtalare med utmärkt ljudkvalitet, eller hur?

Även om det finns en hel del Bluetooth-högtalare med imponerande funktioner, kan mycket få prestera som önskat. När jag letar efter vilken förstärkare som helst tittar jag på tre viktiga kvaliteter - ljud, design och batterilivslängd eftersom de skiljer tugg från ost!

Willnorn SoundPlus Bluetooth-högtalare för iPhone / iPad

Medan jag letade efter en bra högtalare som kunde låta mig öka min musiktid med min iPhone / iPad, kom jag över Willnorn SoundPlus. Eftersom jag kunde få tag på mina ögon vid första intrycket själv gav jag det.

Till min stora förvåning lyckades SoundPlus leva upp till min höga förväntan. Stod stadigt på alla nödvändiga kvaliteter, det fick tillräckligt med poäng för att klara syratestet. Men har det vad som krävs för att slå bäst?

Spännande ljudkvalitet

Willnorn SoundPlus Bluetooth-högtalare med dubbla drivrutiner erbjuder fantastisk ljudkvalitet. Med 2 x 4 watts avancerade lågimpedanshögtalare som är större än de 10 watt har den kraften att leverera glittrande ljud. Den inbyggda passiva subwoofern har utvecklats för att lägga till balanserad bas för en spännande musik.

När det gäller ljudkvalitet är denna Bluetooth-högtalare förstklassig. Det som gör att den sticker ut är den distorsionsfria tydligheten.

Ultra-bärbar design

En bra design är det som tilltalar vid första anblicken. Eftersom den pryder en kompakt, handhållen storlek behöver du inte oroa dig mycket för att bära den. Trots att den är lätt, har den en robust stans och är mycket hållbar.

24-timmars speltid

En lång batteritid är vad jag förväntar mig mest i en högtalare. Att kunna leverera 24 timmar lång speltid, den här Bluetooth-högtalaren sviker dig aldrig.

Det inbyggda Li-ion-batteriet med hög kapacitet tillsammans med drivrutinen för låg energiförbrukning gör att du kan lyssna på musik länge.

Snabb anslutning

SpeakerPlus levereras med den senaste Bluetooth v4.1 med A2DP som gör att den kan anslutas till din iPhone direkt. Tack vare NFC matchar den din enhet i realtid. Det är den här hastigheten som hjälper den att ha kanten över andra vanliga högtalare.

IPx5 vattentät

Många människor, inklusive jag, älskar att lyssna på musik medan du cyklar eller gillar att ta högtalaren ut till parken, stranden eller vart de vill. IPx5 vattentät förhindrar stänk och mindre stötar; se till att du fortsätter att göra dina stunder minnesvärda utan att oroa dig för mycket för det.

Domen

Willnorn SpeakerPlus är värt en affär som du gärna vill försegla. Från att erbjuda utökad speltid, överlägsen ljudkvalitet till snabb anslutning, har den täckt alla områden perfekt.

”Med mindre än $ 40 har denna Bluetooth-högtalare mycket mer än vad den har betalat sig. Om du är ute efter att ta en fantastisk högtalare med den bästa ljudkvaliteten bör du inte se bortom SpeakerPlus. ”

Pris: $ 59,99 [$ 39,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon.com