Blogg

Bästa Viber-alternativ för iPhone och iPad 2021

Tidigare gjorde vi en lång lista med WhatsApp-alternativ. Och nu är vi redo att ställa upp de bästa Viber-alternativen för iPhone. Du kanske inte tycker att Viber är intressant nog längre eller villig att testa andra appar för att lägga till den saknade "X" -faktorn i din kommunikationsupplevelse. Chansen är att dessa värda tävlande inte bara fyller tomrummet beundransvärt utan också ger dig roligare!

1. WhatsApp

Med mer än 1000 miljoner aktiva användare är WhatsApp den överlägset mest populära meddelandeprogrammet. Det är funktionsrikt och låter dig kommunicera med önskad bekvämlighet. Du kan skicka ett röst- / textmeddelande, ringa ett ljud- / videosamtal med dina vänner och nära och kära.

Skicka fantastisk GIF för att göra meddelanden roligare. Lägg till emojis och rita på dina bilder och klipp. Med statusfunktionen kan du lägga till en tillfällig status för att fånga allas uppmärksamhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Facebook Messenger

Efter WhatsApp är Facebook Messenger den mest älskade meddelandeprogrammet över hela plattformen. För att vara ärlig kan jag hoppa över det förstnämnda till viss del, men det är lite svårt att ignorera det senare eftersom det är djupt integrerat med Facebook.

Du kan skicka snabbvideor till dina vänner för att hålla konversationen kryddad. Vill du få lite mer spänning i pjäsen? Gå till Instant Games för att leva upp stämningen. Skicka hjärta och många ben-trickling GIF-filer för att göra din chatt mer spännande!

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Kik

Enkelt uttryckt är Kick inte så kraftfullt som några av dess största rivaler. Det är dock upp till märket när det gäller att låta dig kommunicera snabbt och enkelt.

Du kan uttrycka olika nyanser av dina känslor med GIF, klistermärken, foton, videor och mer. Starta en grupp likasinnade och interagera med varandra. Det finns också ett alternativ att gå med i den grupp du gillar.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Telegram Messenger

Påstås vara den snabbaste meddelandeappen, Telegram Messenger blir snabbt människors favorit. Exempelvis har den fått mer än 100 miljoner aktiva användare på bara två och ett halvt år.

Det låter dig skicka media och filer utan begränsning av deras storlek. All din data krypteras säkert med hjälp av 256-bitars symmetrisk AES-kryptering, 2048-bitars RSA-kryptering och Diffie – Hellman säkerställer nyckelutbyte. Eftersom din chatthistorik lagras automatiskt i Telegram-molnet förblir den säker.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. WeChat

När det gäller pålitlig funktionalitet och toppfunktioner är WeChat lika bra som alla meddelandeprogram. Det är one-stop-appen för text, ljud- / videosamtal, fotodelning och mer. Med meddelandeprogrammet kan du ringa gratis var som helst i världen.

Du kan skapa en gruppchatt med upp till 500 personer. Appen gör det möjligt att göra ett gruppvideosamtal med upp till 9 personer. Dela några av de mest kärleksfulla minnena i din personliga fotoström.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Hangouts

Det kommer inte att vara fel att säga att alla någon gång använder Gmail för att skicka och ta emot ett e-postmeddelande. Vissa pro-användare kan använda fler av Googles tjänster som Drive, Photos eller för att synkronisera kontakter. I alla dessa produkter är Hangout ytterligare en produkt från Google som sticker ut när det gäller chatt.

Det bästa med Hangout är att du inte behöver dela ditt mobilnummer. Vem som helst kan skicka en chattförfrågan till dig med bara din e-postadress. Dessutom kan du skicka nästan alla filtyper som en bilaga via Hangout-appen. Och slutligen, som alla Google-produkter, är det här också gratis att använda.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Skype

Trots att det finns ett antal förstklassiga videosamtalsprogram är Skype fortfarande min favorit. Med det snygga användargränssnittet och mycket intuitiva funktioner gillar jag att använda det för att kommunicera med mina kollegor på jobbet. Förutom att vara en förstklassig app för videosamtal är det också en mycket praktisk messaging-ap.

Du kan uppdatera din konversation genom att skicka bilder, videor, emojis och mer. Dela höjdpunkter, som stannar i 7 dagar, med dina vänner och följare. Som alla höjdpunkter? Skicka ett privat meddelande för att uppskatta dina vänner mer personligt.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Tango

Tango är känt för att ge en mycket tillförlitlig videosamtalupplevelse. Du kan ringa både röst- och videosamtal var som helst i världen. Spela sida-dela spel med dina vänner utan att lämna samtalet. Använd masker, klistermärken och avatarer för att hålla konversationens stämning i hög anda. Dessutom kan du följa och interagera med bedårande människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Linje

Vad jag personligen gillar med Line är det mycket funktionella användargränssnittet. Det gör det mycket lättare att kommunicera med dina vänner. Beroende på ditt behov kan du välja mellan meddelanden och röst- / videosamtal. Med massor av roliga klistermärken kommer du lätt att ge dina känslor den verkliga färgen.

Med appen kan du ringa gruppsamtal med upp till 200 personer. Du kan också ringa internationella samtal till både telefonnummer och fasta telefoner till det relativt låga priset. Ännu bättre, det låter dig ringa även de som inte använder den här appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. KakaoTalk

Den verkliga kärnan i KakaoTalk ligger i enkelhet och pålitlig funktionalitet. Du kommer direkt att ansluta till dina vänner och dela foton, videor, meddelanden med lätthet.

Den enorma samlingen av uttryckssymboler och klistermärken finns alltid för att få liv till dina chattar. Du kan också dela din plats med dina nära och kära så att de vet var du befinner dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

Sist men inte minst - iMessage

Hur kan vi inte inkludera den inbyggda Messages-appen för iOS? Med ett brett utbud av överlägsna funktioner som Digital Touch, Bubble / Screen-effekter kan du kommunicera med alla medel och sätt.

Du kan dela din plats med dina vänner, skicka / ta emot Apple Pay kontant och till och med chatta med dina kunder. Dessutom kan du synkronisera dina meddelanden med iCloud för att direkt få tillgång till dem från alla dina enheter.

Dags att välja din bästa insats!

Av de bästa meddelandeprogrammen, vilken kommer att installeras på din iOS-enhet? Ska du prova appen som är välkänd eller villig att pröva på en mindre populär app? Dela dina tankar i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill titta på dessa relaterade inlägg:

  • Bästa videochattappar för iPhone och iPad
  • Bästa Collage Making Apps för iPhone och iPad
  • Så här tar du bort ditt Viber-konto permanent