Blogg

Få åtkomst till och använd olika Emoji-hudtoner på Mac och iPhone

Samma hudton för en uttryckssymbol kommer aldrig att passa rätt i alla situationer. Apple erbjuder olika hudtoner för olika emoji-tecken i iOS och OS X. Med tanke på att du kanske vill veta hur du får åtkomst till och använder de olika emoji-hudtonvariationerna.

Naturligtvis behöver du inte alltid ändra en emojis hud och hårfärg, men när du vill finns det sex olika alternativ tillgängliga: standard djuprik gul, en ljus hudton, en medium ljus hudton, en medium hudton, en medium mörk hudton och ett mörkt hudtonalternativ. Så för idag, varför inte skicka en vän en emoji som ser ut precis som honom / henne?

Teckenuppsättningen finns i Mac från OS X 10.10.3 och framåt och från iOS 8.3 och framåt på iPhone och iPad. Så här har vi stegen du måste följa för att komma åt och använda olika emoji-hudtoner på Mac och din iOS-enhet.

Så här får du tillgång till och använder olika Emoji-hudtoner på Mac

På Mac gör OS X det mycket enkelt och enkelt att komma åt olika emoji-hudtoner; kom dock ihåg att inte alla emoji har justerbara hudtoner. Apple fortsätter att göra saker bättre, så inget att oroa sig här. Stegen följer nedan.

Steg 1. Gå till standard OS X-emoji-karaktärshud (Använd tangentbordskombinationen av kommando- och kontrolltangenter följt av mellanslagstangenten.)

Steg 2. Klicka på emoji efter eget val och håll ett ögonblick för att få emoji-hudtonalternativen att visas.

Användare med Force Touch-styrplattor kan använda ett sekundärt hårdare tryck för samma. Det är det, välj den emoji-hudskugga som du vill använda och den ställs in som standard för just den emoji-karaktären.

Familjens och gruppens emoji har för närvarande bara en djupgul nyans, men vi kan förvänta oss mer om detta inom en snar framtid. Jag tycker personligen att en färgväljare bör erbjudas, men dessa sex hudtoner skulle också göra.

Så här får du tillgång till och använder olika Emoji-hudtoner på iPhone och iPad

Användare som vill ha samma funktion på sin iOS-enhet kan välja detta. Tricket är i princip detsamma, men innan du kan komma åt dessa nya färgnyanser av emoji-tecken måste du se till att emoji-tangentbordet är aktiverat på din iOS-enhet. Om du redan är klar är du bra att gå.

Steg 1. Gå till valfritt textinmatningsområde och tryck på ikonen för emoji-tangentbordet.

Steg 2. Precis som du gjorde på din Mac, tryck och håll på en emoji-ikon för att komma åt de olika hudtonvariationerna för den specifika emoji-ikonen. Steg 3. Välj den nya färgen så infogas emoji i tangentbordet.

Steg 4. Den nya färgen kommer nu att vara standard för den emoji-karaktärsikonen.

Om du inte vill att din vän ska se en främmande ikon i utlandet istället för den emoji du skickade, se till att han / hon använder den senaste versionen av iOS eller OS X. Byt från den gula färgen till en riktig hudfärg är konstig och besvärlig; ett alternativ att ändra alla emoji till valfri ny färg skulle bara vara en bra idé. Jag hoppas att Apple får det här snart.

Läs mer: Hur man använder Emojis på Mac?

Copyright venicebiennalesiria.com 2021