Blogg

Bästa ringhållarfodral för iPhone Xs 2021

Ett ringhållarfodral kom till mitt meddelande förra året när jag letade efter ett gripande fodral för iPhone X. Imponerad av den halkskyddade designen och möjligheten att erbjuda en mer flexibel tittarupplevelse. Jag har granskat de bästa iPhone Xs ringfodral och hittat dem ganska användbara av flera skäl. Ett ringfodral kan vara perfekt för människor som vill ha ett halkfritt grepp och flera betraktningsvinklar för att öka videotiden från vad jag har upplevt. De flesta av dessa fodral har inbäddade magneter för att kunna arbeta med magnetiska bilfästen. Därför kan de också öka din handsfree-upplevelse på enheten. Hoppa direkt in för att ta reda på vad som är mer i följande fall!

 1. ELOVEN
 2. eSamcore
 3. Dairnim
 4. YYHappy
 5. ICONFLANG
 6. Vofolen
 7. Yiketec
 8. DAUPIN
 9. SPHLEAN
 10. Maxdara

1. ELOVEN

Till skillnad från andra ringfodral har Eloven tillverkat ett extremt tunt fodral med en ring monterad på baksidan. Fodralet passar exakt på din iPhone Xs kropp och du kan använda dess metallring som kickstand. Det antislipande greppet med dubbla lager säkerställer att din iPhone aldrig faller av dina händer.

Eftersom fodralet är exakt klippt ut kan du snabbt komma åt högtalare, kamera och andra portar på din iPhone. För att visa detta ringfall, placera din iPhone med framsidan nedåt och oroa dig inte för repor på skärmen. upphöjda framkanter lyfter upp telefonens skärm.

USP: Bekvämt grepp

Kolla in på Amazon

2. eSamcore

eSamcores ringhållare fodral kan uppfylla alla dina krav på ett starkt och elegant fodral. Detta unika marmormönster skiljer dig från folkmassan och förklarar dig en trendsättare. Bekväm ringhållare gör att du kan prata med dina vänner i timmar utan att känna dig trött.

Magnetiskt bilfäste håller säkert din iPhone medan du kör din bil. När du har installerat telefonen på ett bilfäste kan du navigera i rutter och ringa FaceTime-samtal också. Tunn design av detta fodral gör att du kan lägga din iPhone i fickorna.

USP: Lyxigt marmormönster

Kolla in på Amazon

3. Dairnim

När du tänker välja ett bedårande ringhållarskal till din iPhone Xs, bör du hålla detta erbjudande från "Dairnim" i åtanke. Vad jag har hittat märkbart i det här fallet är den tunna men hållbara konstruktionen. Det betyder att din smartphone fortsätter att flagga sin elegans utan att offra försvaret.

Gillar du att använda din iPhone handsfree på enheten? Detta fodral har inbyggda magneter på baksidan som gör det möjligt att arbeta med magnetiska bilfästen. Bortsett från det fungerar ringen obefläckat för att återuppliva din videotid. Och med kolfiberns sidor får du mycket bättre grepp.

USP: Stöd för magnetiska bilfästen

Kolla in på Amazon

4. YYHappy

Dags att låta dina iPhone Xs lysa i all sin glans! Med en tydlig design ser "YYHappy" till att din smartphone kan glöda i stil utan störningar.

Fodralet har stötdämpande rygg och gummerad ram för att ge den nödvändiga skyddet för iPhone. Det högkvalitativa materialet gör att det kommer att kunna behålla sin klarhet länge.

Med magnetplattan kan du njuta av förbättrad handsfree-upplevelse genom att placera din iPhone på det magnetiska bilfästet. Dessutom kan du välja YYHappy i fyra färgvarianter som svart, blå, röd och transparent.

USP: Upphöjda kanter i de fyra hörnen

Kolla in på Amazon

5. ICONFLANG

ICONFLANGs ringhållarfodral passar exakt på din iPhone Xs; det skulle vara bättre att säga att fodralet ger en tät kram till din enhet. En fingerring är för att förhindra att din dyrbara enhet faller och glider. Dessutom kan du enkelt använda din iPhone med en hand och kontroll.

Ringhållaren kan också användas som kickstand för att titta på filmer handsfree. Missa inte den inbyggda metallplattan som kan fungera med din bils magnetfäste. Detta fodral är tillverkat av stötdämpande TPU-material och PC-rygg. Din telefon är skyddad mot repor och fläckar och förblir rostfri under lång tid.

USP: Skydd med dubbla lager

Kolla in på Amazon

6. Vofolen

Denna ringhållare från Vofolen är ett tydligt fodral, men med liten design på baksidan. Du kan justera ringen i flera riktningar för att passa din synkomfort. Din komfort kommer aldrig att begränsas på grund av ringens begränsningar. Dessutom skyddar den mjuka TPU-stötfångaren din iPhone XS perfekt.

Det finns också en metallplatta på baksidan som kan användas för att montera din iPhone XS på ett bilfäste. Slutligen är den endast tillgänglig i svart färg.

USP: Elegant och elegant utseende

Kolla in på Amazon

7. Yiketec

För att erbjuda din smartphone den licens som behövs för att fortsätta vara allas ögon är "Yiketec" upp till uppgiften. Väskan har en smal och halvtransparent design.

För att förhindra att oavsiktliga droppar skadar iPhone har tillverkaren använt hård PC och mjukt TPU-material. Den dubbelskiktade strukturen kan ge en tillförlitlig sköld till Xs från både fall och nötning. Dessutom låter 0,4 mm upphöjd läpp aldrig OLED-skärmen glida på den plana ytan.

USP: Ytterligare skydd för skärmen

Kolla in på Amazon

8. DAUPIN

Om du tänker presentera din smartphone som ett mer flexibelt fodral, skulle "DAUPIN" vara ett av de bättre alternativen. Det är klart med det mjuka TPU-materialet. Att vara extremt elastisk, snäpper den runt smarttelefonen som en handske.

En annan anmärkningsvärd fördel med det flexibla materialet är att det inte är svårt att installera och ta bort kåpan. Med den släta ytan har din handflata den kudde som behövs för att hålla enheten lite bekvämare. Bortsett från detta kommer DAUPIN också i vissa mörka färgvarianter som varmrött, rosaguld och mer.

USP: Flexibel design

Kolla in på Amazon

9. SPHLEAN

Tider när du vill stärka ditt stiluttalande eller låta iPhone visa upp sin berömda design, skulle du vilja till ett fall som "SPHLEAN." Den smala konstruktionen i kombination med den genomskinliga designen gör det till ett coolt skalhållare för iPhone Xs.

Det bästa med detta fall är det extremt flexibla materialet. Därför kan du installera och ta bort SPHLEAN från din enhet snabbt.

Även om det inte är en skyddande kostym, kan den med lätthet bekämpa repor. Knapparna är släta och utskärningarna verkar vara perfekta för att säkerställa att din tid med smarttelefonen förblir en behaglig upplevelse.

USP: Bedårande tydlig design

Kolla in på Amazon

10. Maxdara

Maxdara har introducerat en serie ringfodral för iPhone Xs för kvinnor. Det finns åtta olika fodral i olika nyanser med glitter och glitter. Detta lyxiga fodral ger din personlighet en bling-effekt. Kontrollera de strass som fångar uppmärksamhet hos vackra tjejer och kvinnor.

Detta fashionabla fodral har 360-graders roterande ringstativdesign, vilket gör att du kan se innehåll med handsfree-komfort. Det roterande greppet är bekvämt att bära medan du går på de trånga gatorna.

USP: Konstgjorda strass

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Din favorit?

Vilket av ovanstående ringfodral har du valt för dina iPhone Xs? Jag skulle vilja veta ditt val och saker som har tvingat dig att ge det ett seriöst utseende.

Du kanske också vill kolla in dessa inlägg:

 • Bästa iPhone Xs-fodral
 • Plånboksfodral för iPhone Xs
 • Läderfodral till iPhone Xs
 • Bästa iPhone Xs armband

Vilken typ av fall använder du regelbundet på din smartphone? Dela gärna dina tankar med oss.