Blogg

PDFelement 6 Pro för Mac

Trots att det var universellt och säkrare, brukade PDF inte excitera mig förrän för några år sedan. Och en del av anledningen till att jag alltid skulle försöka ge detta filformat en miss berodde på en lite komplicerad redigeringsmetod. Men tack vare ankomsten av många högklassiga PDF-redaktörer tycker jag att design av PDF-filer är en tilltalande upplevelse idag.

För att få bästa resultat har jag testat flera flaggskepps PDF-redaktörer. Men den som har varit min favorit under lång tid är Wondershares PDF-element. För bara några dagar tillbaka granskade jag Wondershares senaste iteration PDFelement Express som jag tyckte var ganska lättanvänd och väl anpassad för de som vill redigera och kommentera PDF-filer med lite mer bekvämlighet. Och jag är redo att ge PDFelement 6 Pro, som är utformad för att erbjuda en allt-i-ett-PDF-lösning, en lång snurrning. Så, vad är nytt i detta kraftpaket?

PDFelement 6 Pro för Mac Review

Brett utbud av redigeringsverktyg

När jag vill ge mitt dokument ett sensationellt utseende, hatar jag att se att jag tar slut på alternativ. Oavsett om det ger en snygg bakgrund till dokumentet, väljer ett önskat teckensnitt eller lägger till vattenstämpel eller en webbplatslänk med mera, har PDFelement alla verktyg för att aldrig låta din arsenal ta slut.

Det betyder att du har många alternativ att experimentera och komma med ett dokument som får beröm vid första ögonkastet.

”Enkelhet” har länge varit kännetecknet för Wondershares PDF-element. För alla är en enda lösning, det har säkerställt att du känner dig hemma medan du redigerar.

Så även om du inte är bra på att redigera behöver du inte spendera mycket tid på att komma på toppen av programvaran. Och det är här PDFelement verkar ha en tydlig kant över andra.

Konvertera PDF-filer till flera andra filformat med lätthet

Du kan enkelt konvertera dina PDF-filer till flera andra filtyper som HTML, Microsoft Word, Excel, image och mer. Stödet för flera filtyper säkerställer att du inte behöver möta inkompatibilitetsproblem.

Det påstår sig konvertera upp till 500 PDF-filer (inklusive de som är skyddade med lösenord) samtidigt effektivt. Jag lade sin batchkonverteringsfunktionalitet till live-testet och hittade programvaran upp till märket. Dessutom utmärkte den också att omvandla PDF-filer till flera bildformat som JPG, PNG, BMP, GIF och TIFF.

PDFelement gör det också enkelt att omvandla icke-fyllbara formulär utformade i Word eller Excel till en snygg PDF-form. Och ja, om du vill erbjuda ytterligare skydd för dina filer kan du också kryptera dem med lösenord.

Det finns tillfällen när jag måste kombinera flera filtyper till en enda PDF-fil. Så jag var nyfiken på att se PDFelements effektivitet när det gäller att slå samman flera filtyper. Och gissa vad, det klarade mig ganska bra. Ännu bättre, det fick hela processen att se vansinnigt lätt ut.

Avancerad OCR-teknik

Jag tror att en av de största höjdpunkterna i PDFelement 6 Pro är den avancerade OCR-tekniken (Optical Character Recognition). Den känsla som denna PDF-redigerare förvandlar ett skannat PDF-dokument till redigerbar text och bilder är mycket märkbart. Dessutom ger flerspråkigt stöd ytterligare rikedomar i sin profil.

Naturligtvis är dess OCR-teknik inte felfri, och ibland visas vissa symboler felaktigt. Men om du pratar om konsistensen gör det ett mycket bättre jobb än sina konkurrenter.

En annan sak som jag har hittat ganska bra i denna PDF-redigerare är möjligheten att behålla filens ursprungliga format och layout. Som någon, som verkligen älskar professionellt utseende PDF-filer, betyder det mycket för mig.

Kommentera PDF-filer med mer flexibilitet

Men vad som lägger till körsbäret till PDFelement 6 Pro är möjligheten att göra anteckningar av PDF-filer rena. Och hela krediten ska gå till massor av anteckningsverktyg. Från att låta dig lägga till klisterlappar, signatur, stämpel för att markera, genomstrykning eller understrykning av text säkerställer redigeringsverktyget för Mac att du har den kontroll du behöver för att försköna din text.

Om du har en förkärlek för att ge din PDF-fil ett mer interaktivt utseende, skulle du hitta PDFelement-platsen på. Det kan definitivt lägga vingar till din kreativitet och hjälpa dig att designa sensationella PDF-filer. Även om du inte är ett proffs men alltid söker inget mindre än det bästa resultatet, kan programvaran lever upp till din uppgift beundransvärt.

Stöd för flera språk

En av funktionerna som jag alltid vill ha till mitt förfogande när jag redigerar PDF-filer är kompatibiliteten med flera språk. Med PDFelement som stöder många språk inklusive engelska, franska, tyska, spanska, portugisiska, italienska, japanska, nederländska och kinesiska har jag tillräckligt med flexibilitet för att utforma filerna.

Naturligtvis skulle jag gärna vilja lägga till några fler språk som hindi och arabiska, som är ett av de talande språken i världen. Men det är inte en deal breaker för mig. I de flesta fall kommer du inte att möta något språkrelaterat inkompatibilitetsproblem.

Kompatibilitet med iOS, Windows, Android och macOS

Kompatibiliteten med alla populära operativsystem som iOS, Android, Windows och macOS är ännu en anmärkningsvärd kvalitet i denna PDF-redigerare. Så det spelar ingen roll på vilken sida av strömmen du tillhör, PDFelement kan passa in i din värld. Du kan dra full nytta av dess breda kompatibilitet för att hålla dig överst i dina PDF-filer sömlöst över enheterna.

Få 40% rabatt här:

Standardversion | Pro-version

Utan att mina mina ord skulle jag säga att priset verkar vara lite högt. Jag skulle dock inte ha något emot prislappen eftersom det jag får i retur är ett komplett paket som kan leva upp till min professionella efterfrågan.

Men vänta lite. Wondershare har erbjudit en platt 40% rabatt på PDFelement 6 Pro som en del av tillbaka till skolan-kampanjen för våra iGeeksBlog-läsare. Om du är villig att skaffa den här förstklassiga PDF-redigeraren måste du tjäna in det här tidsbegränsade erbjudandet.

Poängen

När det gäller professionell PDF-redigering lägger jag fyra saker högst upp.

  • Konvertering utan förlust av originallayouten
  • Överlägsna redigeringsverktyg
  • Avancerad OCR-teknik
  • Mer flexibilitet när du kommenterar PDF-filer

Och uppriktigt sagt har PDFelement markerat alla ovanstående rutor med mycket höga siffror. Trots att det är så avancerat gör det redigering död enkelt. Så du behöver inte spendera massor av tid för att behärska verktygen. Med det intuitiva gränssnittet och effektiva prestanda blir den här PDF-redigeraren snart ditt enda alternativ för att komma över PDF-filer.

Låt mig veta vad du tycker om PDFelement och om du vill ge det ett skott eller inte.