Blogg

Slutför installationen av din iPhone

Att ställa in en iPhone från grunden är en ganska smidig och enkel process. Men med iOS 11 har det köpt en irriterande sak med sig själv. Om du hoppar över att konfigurera Siri, Apple Pay eller andra funktioner visas meddelandet "Slutför installationen av din iPhone" i appen Inställningar; märkt med ett rött utropstecken, vilket visserligen är irriterande.

Den mest frustrerande delen är att meddelandet inte är tillfälligt, det förblir där permanent om du inte ställer in de tjänster som iOS vill att du ska konfigurera. Som för mig själv kan jag inte ställa in Apple Pay bara för att det inte är tillgängligt i mitt land. Tack och lov finns det en lösning för att bli av med denna irriterande uppmaning, och det är precis vad vi ska prata om.

Hur man kan bli av med "Slutför installationen av din iPhone" Fråga i appen Inställningar på iPhone

Steg 1. Öppna appen Inställningar och tryck på  Slutför att ställa in din iPhone- fråga.

Steg 2. Beroende på vilka funktioner du har hoppat över under installationsprocessen kan du se olika alternativ. Som säg, Ställ in Apple Pay , Ställ in Siri , Ställ in iMessage , etc.

Om du hoppar över mer än en funktion under installationen får du en uppmaning med Slutför inställning av text på skärmen.

Steg 3. Om du bara har hoppat över ett alternativ trycker du på inställningsprompten som visas på skärmen.

Steg 4. På nästa skärm har du troligen två alternativ - "Fortsätt" och "Ställ in senare". Tryck på  Ställ in senare alternativ.

Steg 5. Upprepa processerna för andra funktioner så blir du av med det röda utropstecknet som ber dig att slutföra installationsprocessen.

Enkelt uttryckt, vi startade precis processen med att ställa in funktionen och avbröt den sedan. Om du gör det tas prompten bort i appen Inställningar.

Obs! Om du inte ser alternativet att ställa in funktionen senare måste du tvinga stänga appen Inställningar och upprepa stegen.

Avslutar

Att följa stegen ovan hjälper dig säkert att bli av med prompten. Om det inte hjälper, försök aktivera AirPlane-läge från appen Inställningar. Stäng sedan av den genom att gå till Inställningar → Allmänt → Programuppdatering. Använd inte Control Center för detta, saker har förändrats sedan iOS 11.

Relaterade artiklar:

  • Irriterad av "Kan inte få e-post" -fel på iPhone / iPad? Kolla in lösningarna
  • Så här avbryter du App Store-prenumerationen från iPhone, iPad, Mac och Apple TV
  • Ladda upp foton till iCloud-foton från iPhone, iPad och Mac
  • Hur man stänger av automatisk ljusstyrka på iPhone och iPad

Känner du till något annat knep för att ta bort prompten? Dela det med oss ​​i kommentarerna.