Blogg

Bästa läderfodral för 11-tums iPad Pro 2021

Ett läderöverdrag kan ge din iPad och pro attityd en estetisk känsla. Dessutom kan den också skydda iPad mot stötar och fula repor. Om du älskar enkelhet hittar du vårt sortiment av de bästa läderfodral för iPad Pro 11-tums iPad Pro prisvärt. Medan vissa läderöverdrag har ett snyggt utseende, har andra en minimalistisk profil.

 1. Ullfodrad ärmfodral av Woolnut
 2. Oxford läderfodral från Pad & Quill
 3. ESR Intelligent Premium Business Case
 4. FYY rent handgjord läderöverdrag
 5. Ztotop Premium Slim Leather Folio Cover
 6. Magnetiskt läderöverdrag med Auto Wake / Sleep från JETech
 7. Skyddande läderfodral från ProCase
 8. Sonmer Folding Folio Leather Cover
 9. Antbox PU läder smart omslag med magnetisk spänne
 10. Fintie PU läderfoliefodral med pennhållare
 11. Boriyuan Skyddande Folio Läderfodral

1. Ullfodrad ärmfodral av Woolnut

Fodrad med 100% naturlig ullfilt från Tyskland, erbjuder Woolnut-fodral optimalt skydd för din 11-tums iPad Pro-skärm. Oavsett om du vilar, tar ut surfplattan eller skjuter in den förblir enheten skyddad mot slitage eller repor.

Utsidan är tillverkad av skandinaviskt fullkornsläder som ger en minimalistisk, elegant och klassisk känsla. Dessutom utvecklar premiumläder en härlig patina, vilket säkerställer att hylsan alltid ser bra ut. Finns i antingen svart eller cognacbrunt läder, läderhöljen Woolnut iPad Pro lägger inte till bulk eller vikt på dina enheter.

USP: 100% naturlig ull

Kolla in på Amazon

2. Oxford läderfodral från Pad & Quill

Pad & Quills Oxford läderfodral sticker ut från resten. Detta fodral i vintagestil är tillverkat av amerikanskt fullkornsbensläder och nylonsömmar i marin kvalitet.

Tack vare den robusta konstruktionen är enheten väl skyddad från otäcka stötar och repor. Att vara UV-resistent, tappar inte Oxford Leather foliofodralet sin rika läderstruktur. I själva verket omfattar den en vacker patina med användning.

En innerficka håller dina dokument säkra - dessutom ser alla tre färgvarianterna whisky, kastanj och galloper svart bedårande ut.

USP: Hantverk av högsta kvalitet

Kolla in på Padandquill

3. ESR Intelligent Premium Business Case

Skuren i syntetiskt läder och fodralet har en elegant design. Den innehåller några vackra och genomtänkta multifunktionella funktioner, som en dold förvaringsficka, sidoutklipp för Apple Pencil och inbyggt handrem av syntetiskt läder.

Den sofistikerade och smala profilen sveper runt iPad obefläckat. Med halkspåren säkerställer du att du får en mer sömlös handsfree-upplevelse. Och ja, både de svarta och klassiska bruna färgalternativen ser prisvärda ut.

USP: Sofistikerad och tunn profil

Kolla in på Amazon

4. FYY rent handgjord läderöverdrag

Gjord av äkta kohudläder, ger detta fodral en lyxig känsla och estetik. Räknat till de mest ansedda varumärkena för tekniska tillbehör, kan du blint anförtro FYY för din iPad Pro skydd.

Den vaknar automatiskt eller sover din enhet när du stänger eller öppnar luckan. Väskan stöder också flera visningspositioner, perfekt för videosamtal eller arbete med något viktigt. Dessutom stöder den även Apple Pencil-laddning med fodralet på.

USP: Äkta läderprodukt

Kolla in på Amazon

5. Premium Slim Folio-fodral av Ztotop

Ztotop presenterar ännu ett foliofall till iPad Pro 11-tums. Men till skillnad från syskonet är det utformat för att ta hand om alla dina grundläggande behov. Till exempel kan detta omslag erbjuda 360-graders skydd på din surfplatta och låter dig också lagra dokument.

Du kan använda den starka handremmen för att hålla iPad säkert. Omslaget har en speciell hållare för att skydda din Apple Pencil.

Prata om materialet, det nylonvävda tyget och PU-läder gör Ztotop till ett långvarigt fodral. Dessutom är framsidan utformad för att stödja den automatiska PÅ / AV-funktionen för att förstärka batteriets livslängd på iPad. Och åh, för att inte tala om de svarta, blåa och stiliga bruna nyanserna som är tillräckligt bra för att matcha din pro-stil.

USP: Apple Pennhållare

Kolla in på Amazon

6. JETech magnetiskt läderfodral med automatisk väckning / sömn

Även om det inte är ett elegant läderfodral, bör JETech vädja till dig om du är villig att hålla din iPad tunn. Blandningen av mikrofiberinredning och ganska sofistikerat PU-läder har gjort konstruktionen slagtålig. Så det lägger inte till någon extra mängd till din iPad Pro 11-tums utan att äventyra dess säkerhet.

Utöver skydd, framsidan utmärker sig som en snabb ställning för att öka din skrivning och video tittar på en tilltalande upplevelse. Den magnetiska förslutningen spelar också en viktig roll för att minska onödig batterianvändning.

Med alla utskärningar som ser exakt ut bör inte heller portar och högtalare vara en smärtsam upplevelse.

USP: Slagfast hölje

Kolla in på Amazon

7. ProCase skyddande läderfodral 

ProCase folio-fodralet kanske inte har den lyxiga designen. Omslaget ser dock lovvärt ut. Läderens yttre skal och den mjuka interiören gör det tillräckligt hållbart för att vara ett skyddande skydd för iPad Pro 11-tums.

Flera spår är utformade för att ge bekvämare horisontella betraktningsvinklar. Du får full tillgång till högtalare, kamera och portar med exakta utskärningar.

Stödet för automatisk viloläge / vakna-funktion stoppar värdelös batteriförbrukning. Och med den magnetiska förslutningen håller folioskyddet i läder din iPad säker.

USP: Slät interiör

Kolla in på Amazon

8. Fällbart folioskydd från Sonmer

Sonmer är ett mer praktiskt foliofodral av läder. Det tunna designparet med det raffinerade utförandet, det gör ett anständigt par med iPad.

Omslaget har en stor kontantficka och tre kortplatser. För att inte glömma handremmen som gör att du kan hålla surfplattan säkrare.

Kolla in hållaren där din Apple Pencil kan vara säker. Men det som gör Sonmer till ett prisvärt är tillgängligheten i sju charmiga färger inklusive vinröd, varmrosa, mörkblå och mer.

USP: Slots för kort och kontanter

Kolla in på Amazon

9. Antbox PU-läder Smart Cover med magnetisk spänne

Antbox är tillverkat av en kombination av smarta material och erbjuder skydd i flera lager. Från slitstyrka, högkvalitativt PU-läder till ett mjukt mikrofiberfoder, säkerställer varje lager din enhets säkerhet.

0,1S snabbt svar på automatisk viloläge sparar batteriet och minskar elförbrukningen med 50%. Flera betraktningsvinklar är tillgängliga för bekväm visning och ergonomisk typning. Fodralet kan också innehålla din Apple Pencil.

USP: Klassisk foliodesign

Kolla in på Amazon

10. Fintie PU läderfoliefodral med pennhållare

Fintie har kommit upp vackra fodral för iPad Pro 11-tums. Finns i en mängd olika färger (med attraktiva mönster), de kan hjälpa din surfplatta att vinna hjärtan med lätthet.

Syntetläder och mjuk mikrofiber ger tillräckligt med motstånd för att överleva mindre droppar. Den stöder trådlös laddning för att låta Apple Pencil bli saftad.

Magnetband spelar en viktig roll för att maximera surfplattans batteritid. Med det halksäkra exteriören är det fortfarande en bekväm upplevelse att hålla iPad.

USP: Attraktiv design

Kolla in på Amazon

11. Skyddande folioläderfodral av Boriyuan

Exakt kompatibelt med din iPad Pro, det här fodralet skyddar din enhet från damm, repor och stötar. Allt detta samtidigt som du låter dig komma åt alla portar och knappar på din iPad.

Det finns en anledning bakom den otäckta kantdesignen; den stöder din Apple Pencils magnetiska tillbehör och trådlösa laddning. Vändstativet möjliggör flera vinklar och handsfree-lägen. Att se till att skriva långt innehåll och visa visuella medier blir roligare.

USP: Uncovered edge design

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens! Hittade du ovanstående läderöverdrag märkbart?

Håll dem säkra !!

Vi vet hur värdefulla dina enheter är för dig. Därför strävar vi alltid efter att skapa en all-inclusive-lista som kan hjälpa alla. Om du känner att vi har missat något kan du påminna oss om det.

Medan jag tar ledighet, här är några relaterade länkar som du kan tycka om: -

 • Bästa 11-tums iPad Pro-fodral
 • 11-tums iPad Pro Folio-fodral
 • Bästa 11-tums iPad Pro-fodral
 • Bästa 11-tums iPad Pro skärmskydd