Blogg

Bästa MKV-spelare för iPad 2021

Att spela HD-videor på iPad (med näthinnan) är en fantastisk upplevelse i sig. Om du helt förlitar dig på innehåll från Netflix, iTunes och andra äldre källor har du förmodligen inga problem med att spela HD-videor.

Men bara om du har många .mkv-formatfiler (HD-video, 720p / 1080p), kommer du att upptäcka att iPad inte spelar dem. Videoinnehåll som har AC-3-video (99% av mkv-filer) stöds inte direkt, och du behöver de bästa apparna för videospelare för att strömma MKV HD-videor på din iPad med élan.

Vi har avrundat de 10 bästa MKV-spelarna för iPad. Vad som skiljer dem åt är mångsidigheten och möjligheten att erbjuda mer flexibilitet så att din film förblir smidig. Så utforska dessa finaste MKV-spelare för iPad, välj en trevlig och börja strömma dina favoritvideor hela tiden. Och ja, missa inte att hålla kalla drycker och snacks vid din sida för att hålla dig laddad!

1 PlayerXtreme Media Player

När du pratar om bästa MKV-spelare kan du inte få ett bättre alternativ än PlayerXtreme Media Player. Denna app har flera användarvänliga funktioner som möjligheten att stödja de flesta videoformat inklusive 3gp, asf, avi, divx, dv, dat, flv, gxf, m2p, m2ts, m2v, m4v, mkv, moov, mov, mp4, etc .

Appen har stöd för SRT, SSA / ASS, SMI och flera andra undertexter på många språk. Den stöder flera ljudspår i en fil.

Du kan organisera din filmsamling perfekt för att hålla dina filer i äppelpaj-ordning. Dessutom kommer du att kunna ställa in lösenordet till biblioteken för att säkra dina personliga spellistor.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. OPlayerHD

OPlayer HD är en klassisk videospelare med ett mycket intuitivt användargränssnitt och erbjuder mer flexibilitet. För att komma igång kan du ladda ner dina favoritvideor och strömma dem utan att behöva konvertera dem. Det låter dig också spela filer på distans på din dator även utan att ladda ner dem.

Använd bekväma gester för att styra din uppspelning elegant. Kompatibilitet med flera textfiler TXT, WORD, EXCEL, PPT, PDF ger dig mer kontroll. Och med hårdvaruavkodningen mp4 / mp3-filer som standard minskar det batteriförbrukningen på din iPad.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. VLC Streamer

VLC Streamer är en av de mest anmärkningsvärda videostreamingsapparna för iOS. Appen låter dig strömma videor direkt från din dator. Med de anpassningsbara gestkontrollerna gör det videostreaming helt kul.

Stödet för flera upplösningar och strömmande kvalitetsnivåer berikar användarupplevelsen ytterligare. Dessutom är den kompatibel med Windows Vista och senare och macOS 10.7 och senare.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. AVPlayer HD

AVPlayer behöver egentligen ingen introduktion. Den stöder 1080p-videor, i nästan alla filmformat med massor av funktioner som inte är lätta att hitta på andra spelare med anseende.

Med funktionen Split View kan du förbättra din multitasking-förmåga. Flytta, skapa eller byt namn på mappar bekvämt för att hålla dem ordnade. Och glöm inte att ställa in lösenordet för att förhindra obehörig åtkomst till dina personliga mappar.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

5. Snabb Tube HD-videospelare

Om du bara är beroende av YouTube för videor och filmer är Fast Tube HD-videospelare den perfekta appen för din iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan söka i valfri YouTube-video i appen och titta på videorna i HD.

Appen är säker att använda och den svarar ganska snabbt på alla åtgärder. Att dela videor på sociala medieplattformar som Facebook, Twitter, etc. är enklare än någonsin tidigare! Mest intressant är att den inte lagrar någon historik, kakor eller cache.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. GoodPlayer

Jag har alltid hittat GoodPlayer upp till märket. Vad som skiljer den från den vanliga mediaspelaren är möjligheten att inte bara stödja det stora utbudet av videoformat utan också låta dig hantera dina filmer precis som du vill.

För att ändra undertexter eller stänga av undertexter, svep bara fingrarna uppåt eller nedåt. För att ändra ljudspåret behöver du bara dra fingrarna åt vänster eller höger. Tack vare den inbyggda filhanteraren har du önskad komfort för att hantera dina filer och hålla dem i perfekt synkronisering.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

7. 8player Pro

En av de coolaste sakerna med 8player är dess rena gränssnitt och stöd för flera videoformat.

Mediaspelaren stöder mediastreaming från flera servrar inklusive DLNA / UPnP, SMB, FTP-servrar. Du kan bekvämt skapa och hantera anpassade spellistor. Appen är kompatibel med ett antal video- och musikformat som avi, mkv, mp4, mov, mpg och mp3, aac, FLAC, alac, etc.

Dessutom är “8player Pro” kompatibel med flera bildformat som, jpeg, png, gif, bmp, ico, tiff.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

8. MCPlayer

MCPlayer har fantastiskt Dolby digital plus surroundljud. Med videospelaren kan du enkelt ladda ner dina favoritvideofiler och strömma dem offline. Eftersom den stöder ett antal videoformat som GP, AVI, WMV, ASF, MP4, MKV och mer, kommer du aldrig att ta slut på alternativet.

Det kräver inte omkodning; därmed kommer du att kunna spela upp videor utan konvertering. Du kan också stråla dina videor till Xbox, Play Station, Chromecast eller HD TV. Skapa dessutom din personliga bevakningslista för att snabbt få tillgång till några av dina favoritflickor.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. nPlayer

Den här är en ganska flexibel och snygg musikspelare som kan lägga till hela musikmappar från det lokala lagringsutrymmet, välja alla filer samtidigt för att lägga till en spellista och blanda upp spellistans uppspelning. Du kan även sortera dina spellistor i mappar som du vill.

Den spelar alla filer eller val i slumpmässig ordning och erbjuder utmärkt skalning, inklusive nypa för att zooma. Du kan till och med strömma videofiler från fjärrenheter. Det är väl värt att det lilla priset gav den funktionalitet det erbjuder.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

10. viPlay

viPlay är utformat för att fungera som en utmärkt SMB, FTP, DLNA / UPnP-spelare och controller. Stödet för nästan alla videoformat i kombination med de smidiga uppspelningskontrollerna säkerställer att din videotid förblir en tilltalande upplevelse.

Den stöder olika musikformat inklusive mp3, aac, FLAC, etc. Skapa och hantera dina musikspellistor enkelt. Utöver mediaspelning är viPlay kompatibel med fyra språk som engelska, franska, tyska och ryska.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt folk!

Vad är din bästa videospelare?

Jag är säker på att dessa appar för videospelare har kunnat imponera på dig. Förresten, vilken har du valt för att leva upp din filmtid? Det skulle vara fantastiskt att veta namnet på mediaspelaren och även de funktioner du har hittat märkbart i den.

Har jag saknat någon av dina favoritmediaspelare? Låt mig veta det också i kommentarerna nedan.

Kom också ihåg dessa inlägg:

  • Bästa videochattappar för iPhone
  • Filmskapande iPhone- och iPad-appar
  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Bästa musikredigering av iPhone- och iPad-appar

Gilla det här inlägget? Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarfältet.