Blogg

Bästa Apple-pennfodral, omslag och ärmar 2021

Precis som alla andra apparater behöver din Apple Pencil nödvändig vård för att vara säker. Lyckligtvis finns det ingen brist på fall som kan erbjuda önskat skydd för din digitala penna och förbättrat grepp så att du kan skissa med mer bekvämlighet. För att göra din uppgift att hitta den lämpligaste följeslagaren för din penna lite enklare har jag raderat några av de bästa Apple Pencil-omslagen.

 1. Leeko
 2. Ztylus
 3. Moretek
 4. Belkin
 5. Aunote
 6. JIAJUN
 7. MoKo
 8. MoKo
 9. MoKo
 10. ZUGU-FALL
 11. FRTMA

1. Leeko

Leeko Apple Pencil-ärm har en ergonomisk design som passar perfekt på pennan. Den är ganska slät och ger det nödvändiga greppet så att du kan hålla pennan bekvämt.

Huden skalas lätt åt sidan så att du kan ladda pennan utan problem. Slutligen finns det nio imponerande färger så att du kan välja det perfekta locket för din penna.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

2. Ztylus

Ge din Apple Pencil nödvändigt skydd mot droppar och repor med Ztylus. Den är gjord för att vara extremt flexibel och installeras bekvämt på pennan. Den infällbara designen skyddar spetsen från skador.

Med det integrerade klämman kan du enkelt fästa pennan på dina kläder eller väska. Med det förbättrade greppet gör det att du kan hålla din penna med mer komfort.

USP: Infällbar design

Kolla in på Amazon

3. Moretek

Bär din Apple Pencil var som helst med ultimat komfort. Moretek har tillverkat detta pennfodral med resväska i PU-läder. Din penna passar bekvämt i det här locket som en handske. Dessutom kan du snabbt komma åt pennan när du vill använda den.

En anmärkningsvärd egenskap hos detta fodral är att den är gjord av miljövänligt material. Detta fodral är tillverkat av mjukt silikonmaterial som är BPA-fritt.

USP: Miljövänligt material

Kolla in på Amazon

4. Belkin

Belkin är ett av de ledande företagen som tillverkar tillbehör av hög kvalitet till iPhones. Varumärket har tillverkat en väska och stativ för Apple Pencil. För enkel organisering har Belkin gjort individuella förvaringsfack för att hålla pennan, blixtadaptern, pennhättan och den extra pennspetsen.

När du inte använder kan du sätta din penna i stand-läge, vilket ger dig snabb åtkomst när du vill använda din penna. PC-utsidan utstrålar glans och tygfodret ger skydd.

USP: Enkel organisation

Kolla in på Amazon

5. Aunote

Aunote har kommit med en enda lösning för att lagra dina Apple Pen-tillbehör. Denna dubbelsidiga påse kan lagra allt som din Apple-penna behöver. Du kan också sätta en strömadapter, laddningskabel, pennspetsar och dina iPhone-hörlurar.

Detta pennfodral är tillverkat av PU- och EVA-material och är utrustat med en tätande dubbel blixtlås. Allt fungerar tillsammans för att ge dig mer bekvämlighet för att öppna fodralet och skydda dina tillbehör inuti fodralet.

USP: Stor nog

Kolla in på Amazon

6. JIAJUN

JIAJUN erbjuder en rad Apple-pennfodral. Du kan plocka upp alla fodral från fjorton olika färger. Detta silikonpennfodral ger dig ett utmärkt grepp för att använda pennan smidigt på din iPad Pro.

Silikonmaterialet skyddar pennan från att rulla av eller repas när du placerar din penna på skrivbordet. För bättre grepp har JAIJUNs fodral trådar i överdelen.

USP: Färgglatt sortiment

Kolla in på Amazon

7. MoKo

Presentera din penna med en attraktiv kostym. Skapat med det mjuka PU-lädret, det är fullt kapabelt att ge pennan ett helt kroppsskydd. Mikrofiberns inre skyddar pennan mot repor.

Den inbyggda läderfickan håller den säkert. Dragkedja gör att du snabbt kan fästa och öppna locket. Det är inte allt; det finns 15 förtrollande färgalternativ som ger dig mer frihet att välja en elegant kostym till din penna.

USP: Mjuk, icke-repig mikrofiberinredning

Kolla in på Amazon

8. ZUGU-FALL

ZUGU CASE ger en innovativ Apple Pencil holder-klistermärke för extrem bekvämlighet. Denna hållare med klistermärke fäster på nästan vilken yta som helst, så att du också kan fästa denna pennhållare på ditt iPad Pro-fodral. Denna hållare klistermärke är 2 mm tjock och har 3M lim.

Den töjbara påsen skyddar och håller din penna skyddad. Förutom din Apple-penna fungerar den här påsen också med en liknande penna.

USP: Hållare-cum-klistermärke

Kolla in på Amazon

9. MoKo

Det här är ännu en Pencil-omslag från MoKo i den här eftertraktade listan. Med den infällbara designen och högkvalitativa uppbyggnad ger fodralet den nödvändiga skyddet för din penna från början och ned.

Med det integrerade klämman kan du enkelt fästa din penna på en väska eller ett fodral. Förbättrat grepp säkerställer att du kan hålla din penna med mer komfort. Omslaget finns i fem färger som vitt, grönt, rosa, silver och vitt & grått.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

10. FRTMA

FRTMA silikonöverdrag kommer med inbäddade magneter. Därför kan du fästa Apple Pencil på framsidan av din iPad Pro eller någon magnetvänlig metallyta. Det mjuka silikonet passar din penna tätt och ger bättre håll.

Tack vare det större greppområdet förhindrar fodralet glider; vilket gör det bekvämare för dig att hålla pennan längre. Du kan bekvämt installera och ta bort locket och till och med justera det för att få ett bättre grepp. Dessutom finns FRTMA i fem iögonfallande färgvarianter som Midnight Blue, Ivory White, Lavender, Red, Ice Sea Blue.

USP: Inbyggda magneter

Kolla in på Amazon

Din favorit?

Vilken av dessa Apple Pencil-omslag har fångat dina ögon? Är det den som har en attraktiv design eller den som har en låg profil design? Låt oss veta ditt val i kommentarerna nedan.

För mig är det som gör den här Apple Pencil-ärmen till en förstklassig möjlighet att ge ditt penna ett väsentligt skydd mot stötar och nötning. De erbjuder ett förbättrat grepp så att du kan designa din konst med aplomb. Dessutom passar dessa fodral sömlöst med pennan.

Du kanske också vill bläddra i dessa listor:

 • Bästa 12,9-tums iPad Pro-fodral
 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-stativ