Blogg

Bästa larmappar för iPhone och iPad 2021

Var och en av oss tenderar att sova de fem minuterna extra i den mysiga sängen. Genom att göra det kommer vi ofta alla för sent på jobbet. Bortsett från det spelar det också roll hur du vaknar eftersom hela dagen beror på det. Det är inte bara kroppen som behöver vila; det är din hjärna som vilar lugnt. Att vakna plötsligt från djup sömn kan leda till en trött och lat dag. Det finns flera larmappar för iPhone och iPad tillgängliga i App Store, men vi har handplockat det bästa för dig. Allt du behöver göra är att kontrollera listan med appar nedan och ladda ner dem.

1. Väckarklocka för mig

"Alarm Clock for Me" kan säkert hävda att det är den bästa larmappen för iOS. Det som har gjort att jag vill ha den här appen är det intuitiva användargränssnittet och en rad imponerande designteman som gör att du kan lägga till lite fin anpassning i mixen.

Skapa en bra wake-playlist och stå upp på morgonen med förnyad energi. Det låter dig ställa in flera larm med dina favoritlåtar så att du kan hålla dig synkroniserad med din tid.

Dra nytta av sömntimern för att lyssna på din favoritmusik med fullständig sinnesro på natten. Dessutom kan du också hålla koll på väderförhållandena för att planera din dag perfekt.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Kudde

Pillow-appen övervakar inte bara ditt sovmönster, men det integreras också med Apples Health-app. Varje sovande session slås samman med data i Apples Health-app. Detta hjälper dig att analysera ditt sovmönster och göra nödvändiga ändringar om det behövs. Om du har en vana att prata medan du sover registrerar den här appen alla ljud du gör, som du kan spela när du vaknar. Pillow-appen väcker dig inte direkt på din inställda tid istället; det väcker dig före larmet när appen hittar den bästa tiden.

Pris: Gratis

Ladda ner kudde

3. Väckarklocka HD

Om du letar efter en snygg larmapp är Alarm Clock HD den perfekta appen. Det är inte gratis, men funktioner är definitivt värt det. Det väcker dig inte bara i tid, men det synkroniseras också med dina Facebook, Twitter, RSS-flöden och mycket mer för att visa dina uppdateringar så snart du vaknar. Bortsett från detta finns det också många anpassningsalternativ, så prova.

Pris: $ 1,99

Ladda ner väckarklocka HD

4. Väckarklocka viloljud

Denna larmapp skiljer sig helt från alla ovanstående. Det väcker inte bara dig, men det ger också meditationsguider för att få en god sömn. Detta hjälper om du lider av sömnlöshet. Även väckningstonerna är utformade med perfektion för att du ska vakna fräsch direkt från sängen. Meditationsfunktionen är inte tillgänglig i den fria versionen; du måste spendera $ 4,99 för att ha dem. Bortsett från det är grundversionen gratis att använda.

Pris: Gratis

Ladda ner väckarklocka sömnljud

5. Sovtid

Sleep time-appen för iPhone och iPad liknar Sleep Cycle. Denna app övervakar dina sovmönster och väcker dig i sömnens lätta fas. Detta säkerställer att du är avslappnad när du vaknar. Bortsett från detta finns det många olika larmalternativ tillgängliga tillsammans med ett alternativ att ställa in vilket ljudspår som ditt larm. Appen är i princip gratis att använda, men om du behöver mer detaljerade funktioner kan du överväga att välja premiumversionen.

Pris: Gratis

Ladda ner Sleep Time

6. God morgon

Good Mornings-appen håller också koll på hur ljud du sover. Det övervakar också dina sovmönster och väcker dig när du är i ljusfasen av din sömn. Vad som skiljer Good Mornings från andra liknande appar är dess 3D Touch-funktioner. Du kan 3D Touch-appikonen för att titta på statistik och andra funktioner i appen. Appen är inte gratis, men funktionerna är värda priset.

Pris: $ 4,99

Ladda ner god morgon

7. Matematisk väckarklocka

Det är få människor som faktiskt skulle älska matematiska problem. Även om du inte gör det kommer den här appen att kasta matematiska problem när larmet pågår. Larmet avbryts först när du lyckats lösa matteproblemet. Du måste tala ut svaret tillräckligt högt så att appen kan kontrollera om ditt svar är korrekt. Jag antar att detta räcker för att väcka dig helt. Appen är helt gratis eftersom det inte finns några andra premiumfunktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner Math Alarm Clock

8. Rörelse väckarklocka

Motion Alarm Clock är något som liknar appen Puzzle Alarm Clock. Om du inte vill krossa din hjärna direkt från sängen är Motion Alarm Clock perfekt för dig. I stället för ett pussel ger rörelse väckarklocka dig en enkel uppgift att hålla din iPhone i rörelse i några sekunder. Larmet utlöses först när du utför den begärda uppgiften. Genom att göra det kommer du definitivt att tappa sömnen och gå ur sängen i tid.

Pris: Gratis

Ladda ner rörelse väckarklocka

9. Pusselväckarklocka

Det är inte så svårt att vakna, det går ut ur sängen som betyder något. Vi trycker vanligtvis på snooze-knappen och lägger oss igen. Puzzle Alarm Clock visar ingen nåd i detta avseende. Appen stänger inte av alarmet förrän du löser pusslet som visas på skärmen. Detta tar några minuter, och då har du tappat sömnen. Det är en perfekt app om du verkligen är intresserad av att vakna i tid. Slutligen är det helt gratis.

Pris: Gratis

Ladda ner Puzzle Alarm Clock

Det är ganska mycket det! Så det här är mina favoritlarmappar för iOS.

Vad är ditt val?

Det är nu din tur att dela tankar och berätta för mig om larmapparna som har imponerat mycket. Dessutom berätta för oss om de funktioner du vill se i din favoritlarmapp för iOS.

Du kanske också vill titta på dessa inlägg:

  • Bästa kameraappar för iPhone
  • Manuella kameraappar för iPhone och iPad
  • Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad
  • Bästa sömnspårningsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found