Blogg

Bästa nummerspel för iPhone och iPad 2021

Antal spel ökar dina färdigheter, och de har många pedagogiska fördelar eftersom det förbättrar din skicklighet. Vi har en hel del spel för iPhone. Nummerspel kan också bli alltmer beroendeframkallande, men det är åtminstone bättre för att du tränar din hjärna snarare än att försöka få en fågelflaff över. (inget brott menat, Flappy Bird!). Dyk direkt in i denna samling av tio nummer spel för iPhone / iPad.

1. Snake VS Block

Dags att leda ormbollarna för att bryta varje tegel! "Snake VS Block" är absolut kul och jag är säker på att du kommer att tycka att det är mycket klibbigt redan från början.

Konceptet med spelet är ganska enkelt. Du måste bryta så många tegelstenar som möjligt. Och du måste försöka ha många bollar för att skapa en gigantisk orm. Så tävla med dina vänner och skryta om den höga poängen på sociala appar!

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Numpuz

Numpuz är ett perfekt spel för att utveckla exakt samordning mellan din hjärna, händer och ögon. Detta matematiska pusselspel inspirerar användare att knacka på och flytta träplattorna. De som älskar siffrans magi skulle verkligen vilja ladda ner det här spelet på sina iOS-enheter.

De fyrkantiga plattorna är ordnade i slumpmässiga ordningar och det saknas en sida vid sida. Du måste ordna om brickorna för att skapa en order genom att skjuta de fyrkantiga blocken. Detta nummerspel utmanar din förmåga att tänka logiskt och mentalt.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Tre

Trees, som namnet låter, är ett spel som kretsar kring nummer tre. Spelet laddas med ett bräde med matrisen fyra-fyra. Varje ny omgång börjar med några kort som redan visas på brädet, vilka är ett och två. Då måste du lägga till dessa siffror för att skapa nummer som är delbara med tre. Du kan göra det genom att sammanfoga kort genom att svepa dem i angränsande riktning.

Till exempel kommer två tre att lägga till och ge en sex, som kan läggas till ytterligare sex och göra en tolv och så vidare och poängen läggs till jämnt.

När du sveper kort uppåt, nedåt, vänster, höger förskjuts varje kort på skärmen i den riktningen. Ett nytt kort läggs till på skärmen när du sveper ett kort. Spelet testar ditt intellekt eftersom brädet är fyllt med kort och du har mycket begränsade alternativ.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

4. 2048

2048 är logiskt men ändå ett trevligt spel. Det handlar om att gå med i nummerplattan och nå en nummerkung i spelet "2048". Spelet äger rum på en fyr-på-fyra-bricka med två samma nummer på brädet.

Svep brickan uppåt, nedåt, vänster, höger för att skapa ett nytt nummer. Varje gång en bricka flyttas läggs ett nytt nummer till på brädet. När två brickor med samma antal möts kan du slå ihop dem så att det blir dubbelt.

Slå till exempel samman samma nummer två och två för att göra fyra, slå samman fyra och fyra för att göra åtta och nå så 2048. Du når 2048 och vinner spelet!

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Math Fight

Math fight är ett spel för två spelare där du kan testa dina matematiska färdigheter och njuta av din vän. Detta spel ökar din spontanitet och gör din koncentration aktiv. Det handlar om att tävla och utmana din motståndare.

Spelet visar en ekvation med tre alternativ. Du måste välja rätt alternativ snabbare än din motståndare. Rätt svar får dig en poäng, och fel svar får dig att förlora en.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. NUMTRIS

Numtris är ett fantastiskt logiskt nummerpussel som liknar vårt mycket populära Tetris-spel. I det här spelet faller bitarna som innehåller siffrorna på brädet och du måste slutföra varje nivå innan brädet fylls.

Du måste följa två grundläggande regler: Först måste du gå med i så många bitar som visas i numret. Och det andra, om du går med i flera nummer och inte följer regel 1, kommer de att läggas till.

Du kommer att uppleva ett bra brainstorming-pussel när du går vidare. Med 300 utmanande nivåer låter spelet dig inte komma ur kroken så lätt!

Pris: Gratis

Ladda ner NUMTRIS

7. Nummerlänk gratis

Du kommer säkert att älska detta enkla och roliga spel. Målet med spelet är att koppla ihop siffrpar på spelbrädet. Var medveten om att du inte bör överlappa linjerna när du gör anslutningar.

Du kan gå till nästa nivå när alla nummerpar är korrekt anslutna och ingen kvadrat lämnas tom. Eftersom du har 800 spännande nivåer att prova kommer du alltid att ha något ur lådan för att reta dig. Så tänk på ett långt lopp och stiga igenom ledet för att styra de globala topplistorna!

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Hundratals

Hundratals pussel är ett intressant spel med en attraktiv och unik design med en mycket intuitiv touch. Spelet är laddat med en serie flytande cirklar, som du behöver för att röra vid dem och hålla dem för att förstora. Du slutför nivån när siffrorna i alla cirklar blir totalt 100.

Den har mer än 100 unikt utformade pussel, som verkligen kan testa din IQ. Oroa dig inte; det finns ett fascinerande soundtrack som inte låter allvaret komma över dig. Dessutom kan du synkronisera dina framsteg med iCloud för att säkerställa att de förblir tillgängliga på alla dina enheter.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

9. Big Bad Sudoku Book

Den här är speciellt utformad för Sudoku-älskare. Spelets poäng görs på svårighetsgraden för varje svar istället för tid.

Spelet erbjuder dig en exklusiv riktlinje genom att ge tips för att lösa ditt pussel, som inte låter dig, avsluta det här intressanta spelet enkelt. Den använder en speciell metod för att göra poäng i enlighet med svårigheten för varje svar.

Och ja, du kan också ladda ner teman för att anpassa utseendet efter dina önskemål. När nya pussel läggs till ofta kommer du alltid att hitta något spännande som väntar på dig!

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Logic Square

Du kommer verkligen att älska Logic Square om du är lite Sudoku-fan! Detta är ett av de bästa brainstorming-spelen du någonsin skulle ha stött på. Ditt huvudsakliga mål är att fylla varje kvadrat på brädet med ett nummer beroende på informationen och reglerna som du får i spelet. Så använd dina färdigheter och träna din hjärna och naturligtvis ha kul.

Spelet är packat med olika typer av pussel och var och en av dem behöver mycket eftertanke. Är inte bra på att lösa problem? Det erbjuder också handledning för nybörjare.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Du väljer?

Vilket av dessa nummerspel har du valt att spela? Berätta gärna dess namn och din feedback om det. Och om vi har missat något av ditt favoritspel, låt oss också veta det.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa pusselspel för iPhone och iPad
  • Strategispel för iPhone och iPad
  • Bästa Tower Defense-spel för iPhone och iPad
  • Bästa tävlingsspel för iPhone och iPad