Blogg

Bästa iPhone 7 Plus Bumper-fodral 2021

Ingen överraskning att 5,5-tums iPhone 7 Plus har sålt ut sin största konkurrent - 4,7-tums modellen med lång marginal. Med 3 GB RAM och den omtalade dubbla kameran som har varit pricken över i och den största publiken, har phablet äntligen klarat syratestet med flygande färger.

Efter att ha lagt händerna på den ultra-eleganta phablet, skulle du leka med tanken på att köpa ett trevligt fodral, eller hur?

Efter att ha redan utarbetat den mest omfattande listan över de bästa iPhone 7 Plus-fodralen och skärmskyddet i härdat glas har vi nu utforskat stötfångarfodralet. Framför allt har de förberett sig för att vara i nivå med elegansen i ultra-stor phablet. Vill du ta en titt på dessa snygga stötfångare? Nu kör vi!

1. Mateprox

Elegant är rätt ord för att beskriva detta Mateprox stötfångarfodral till din iPhone 7 Plus. Detta kraftiga fodral skyddar din enhet mot repor och stötar. Dess mjuka TPU-stötfångare kan absorbera stötar och droppar och håller din iPhone säker.

Den är tunn och tydlig för att markera skarpa funktioner på din iPhone. Visa den verkliga färgen och skönheten på din premiumenhet. Skalets skönhet döljer aldrig dess styrka eftersom du kan känna dess stötdämpande TPE-material integrerade med robust klar PC-rygg.

Pris:  $ 14,49 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

2. SUPCASE Ares

SUPCASE Ares har gjorts med reptåligt material. Den är lätt och har en tunn design. Den upphöjda ramen skyddar skärmen från början genom att inte låta den röra marken när den placeras med framsidan nedåt på ytan.

Du kan enkelt komma åt portarna och knapparna på din enhet. Den robusta konstruktionen ger styrkan att hålla länge. Detta stötfångarfodral finns i flera färger.

Pris: $ 19,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 3. Matone

Ett kristallklart fodral hjälper dig att visa upp ditt värdefulla innehav - iPhone 7 Plus. Matones stötfångarfodral passar exakt på din iPhone och skyddar telefonens skärm och kamera när de upphöjda ramarna lyfter upp skärmen och kameran. Matone har perfekt utformat det här fodralet för att ge användare tillgång till viktiga portar och knappar på iPhone.

Detta lätta och tunna fodral är extremt klart. TPU-material ger välbehövlig flexibel hållbarhet till fodralet. Det finns extra skydd i hörnen av detta fodral så att din iPhone är skyddad mot fall och stötar.

Pris: $ 7,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 4. Torras

Två funktioner i detta fall har imponerat på mig: anti-deform och ingen bubbla. Stötfångarfodralet från Torras kramar tätt din iPhone när du installerar den. Det mjuka skyddet med galvaniserad ram deformeras inte ens efter flera installationer och borttagningar.

Väskan är kompatibel med trådlös laddning; applicera fodralet på din iPhone och lägg det på en trådlös laddningsplatta. Med sin 1 mm bulk är detta fodral extremt lätt och tunt.

Pris: $ 11,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 5. Huffii

Huffii stötfångarhölje har framställts med de finaste polykarbonat- och TPU-materialen. Med två lager fallskydd kan detta stötfångarhölje stå emot alla utmaningar för att skydda mot stötar. Upphöjda ramar fungerar som det perfekta skyddet för skärmen. Den smala designen passar perfekt med din smartphone.

Pris: $ 8,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 6. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield CrashGuard levereras med fallskydd av militär kvalitet för att skydda din iPhone från droppets påverkan. Den hårda polykarbonatkonstruktionen klarar stötar.

Den matta strukturen ger bättre grepp som låter dig hålla din enhet bekvämt. Smal profil ser imponerande ut på din enhet så att den visar upp sin elegans. Dessutom kommer stötfångarfodralet i 13 olika färger så att du kan välja den perfekta följeslagaren till din smartphone.

Pris: $ 24,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 7. BAISRKE

BAISRKE har framgångsrikt blandat två färger i ett enda stötfångarhölje. Detta är en unik prestation för designers på BAISRKE. Enkelheten i designen gör att enhetens naturliga skönhet dyker upp.

För skydd har BAISRKE använt hårdplastbaksida och mjukt gummibelagt TPU-material. Din iPhone är helt skyddad från baksidan och sidorna; de upphöjda kanterna på detta fodral skyddar telefonens skärm och kamera.

Pris: $ 7,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 8. Anuck

Anuck har tillverkat detta stötfångarhölje av silikongelgummi, vilket ger fodralet flexibilitet. Du kan snabbt installera och ta bort fodralet för att torka bort damm från telefonen. Detta stötsäkra fodral är kompatibelt med din iPhone 7 Plus eftersom det inte lämnar någon bubbla.

Även om fodralet är smalt, passar det tätt på din iPhone och skyddar din enhet. Silikonkudden tål repor, droppar, stötar och stötar. Den halksäkra strukturen förhindrar att din telefon glider ur greppet.

Pris:  $ 9,49 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 9. Spigen Neo Hybrid Crystal

"Neo Hybrid Crystal" stötfångarhölje har grundats för att se rikt ut. Begåvad med det oerhört smala utseendet, kan det enkelt charma din phablet.

Förstärkt med dubbla lager med det genomskinliga flexibla TPU-skalet tillsammans med den tuffa PC-stötfångaren, den är tillräckligt stark för att skydda mot oavsiktligt fall. Den upphöjda läppen ger skärmen det nödvändiga skyddet från grunden. Neo Hybrid Crystal stötfångare finns i sex vackra färger.

Pris: $ 24,99 [$ 16,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

# 10. ANSIWEE

ANSIWEE har tillverkat ett robust fodral av TPU och PC-material. Tillverkaren av detta fall har lagt extra vikt vid hörnskyddet och därför har ANSIWEE lagt till extra material i de fyra hörnen. Detta skyddar din telefon även om den tappas av misstag.

Flexibel design av detta fodral gör att du snabbt kan komma åt alla portar och knappar på din telefon. Knapparna är mycket lyhörda, därför ska du inte trycka hårt på dem. ANSIWEE har tagit kornvärk för att skära öppningarna i detta fall; du kan sätta in blixtkabel utan krångel.

Pris: $ 7,99 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

Det sista ordet

Jag hoppas att dessa bumperfodral har kunnat klara dina förväntningar. Den robusta konstruktionen i kombination med de exakta utskärningarna och den trendiga designen är smal men ändå mycket skyddande. Vilket bumperfodral väljer du för din iPhone 7 Plus? Jag skulle gärna veta namnet.

Du skulle inte vilja missa:

  • Bästa iPhone 7 Plus skärmskydd
  • iPhone 7 Plus kickstandsfodral
  • Bästa iPhone 7 Plus smala fodral