Blogg

Bästa iPhone X skärmskydd i härdat glas 2021

Den underbara OLED-skärmen på din iPhone X förtjänar en pålitlig sköld. För att säkerställa att smarttelefonen har det mest passande skyddet för att avvärja fula repor, har vi valt ut några av de bästa skärmskydden för iPhone X härdat glas. Vissa egenskaper som HD-klarhet, anti-splittring och hög respons gör dessa toppskärmsskydd för iPhone X väldigt användarvänliga. Ett annat viktigt inslag i dem är förmågan att förhindra fläck. Dessutom erbjuder de en enkel installation. Vill du veta mer om dessa skärmskydd? Låt oss kolla upp det.

1. Trianium

Trianium erbjuder ett paket med tre skärmskydd i härdat glas, som har 0,25 mm tjocklek. Du kommer att uppleva den mest naturliga upplevelsen när du har installerat det här skärmskyddet på din iPhone X. Oavsett var du är, skyddar denna ultratunna film din iPhone-skärm mot repor och andra skador.

Denna skärmfilm är så transparent att du inte ens vet att det finns ett skärmskydd medan du tittar på dina favoritvideor eller filmer på iPhone X. Trianium har medvetet utformat det här skärmskyddet mindre än telefonens skärmstorlek så att du kan installera Skyddsfodral.

USP: 0,25 mm tjocklek

Kolla in på Amazon

2. Caseology

Caseology skärmskydd är gjord med det finaste härdat glasmaterialet och är utformat för att vara reptåligt. Skrytan av industristandardhårdhet har skyddet styrkan att motverka skärpan hos till och med en kniv. Högupplöst tydlighet ökar din visning, medan hög respons är säker på att din beröring och knackning fortsätter att vara smidig.

Denna pekskärmsförsvarare är 0,33 mm tjock och ger full täckning till skärmen. Oleofob beläggning förstärker inte bara strukturen utan säkerställer också smuts och svett. Det är inte allt; detta högkvalitativa skärmskydd kommer i dubbla förpackningar.

USP: Oleofob beläggning

Kolla in på Amazon

3. KuGi

När det gäller att tillhandahålla den nödvändiga skölden från skrapan eller leva upp till uppgiften i realtidstestet, är KuGi lika bra som alla förstklassiga skärmskydd. Den högkvalitativa härdade glaskonstruktionen har fått 9H hårdhet. Med de böjda kanterna erbjuder skyddet helskärmstäckning.

Förmågan att ge 99% tydlighet gör det bedårande. Det svarar mycket bra på din beröring samtidigt som det håller smuts och smuts borta. Slutligen kommer detta hållbara skärmskydd med 12 månaders garanti.

USP: Böjda kanter

Kolla in på Amazon

4. Anker

Anker är ett av de framstående namnen inom iPhone- och iPad-tillbehör. Detta glasskärmskydd är speciellt utformat för iPhone X-pekskärm. Titta på utrymmet mellan skärmskyddet och kanten på din telefon; detta låter dig installera ett iPhone X-fodral effektivt.

Anker använder DoubleDefence-teknik, som förstärker den här filmen och skyddar telefonens pekskärm från repor och fingeravtryck. En anmärkningsvärd egenskap hos detta skärmskydd är ett splittrande membran som håller ihop glasbitarna om det går sönder.

USP: Teknik med dubbla försvar

Kolla in på Amazon

5. ICarez

Med exakta utskärningar passar ICarez sömlöst på iPhone X. Den rundade kanten på 2.5D gör att den inte bara kan monteras felfritt utan också erbjuder skärm från kant till kant.

TrueTouch-känsligheten säkerställer att du har en jämn seglingstid när du använder din enhet. Högupplöst tydlighet ökar din tittarupplevelse, medan 9H-hårdhet ger tillräckligt med styrka för att förhindra skrapning. Detta skärmskydd i härdat glas är helt bubbelfritt och lämnar inga rester när det tas bort. Dessutom kommer den i dubbla förpackningar till bara ett pris.

USP: TrueTouch-känslighet

Kolla in på Amazon

6. TangDirect

TangDirect har tillverkat ett skärmskydd med 2,5D rund kant och 9H hårdhet. Den här 3D Touch-kompatibla skyddsfilmen är 0,3 mm tunn och skyddar fortfarande din telefons skärm mot repor och fingeravtryck. Den oleofoba beläggningen minskar fläckar och fingeravtryck och håller skärmen på din iPhone X snygg och ren.

0,3 mm tjocklek ger hög beröringskänslighet och helskärmskydd. Det är jättekul att titta på ditt favorit visuella innehåll på din iPhone X eftersom det här skärmskyddet säkerställer hög transparens och definition.

USP: Öppen kant design

Kolla in på Amazon

7. Ainope

Ainopes glasskärmskydd ger full täckning och täcker sömlöst din iPhones pekskärm. Det här skärmskyddet är tillräckligt starkt för att skydda telefonens skärm från repor av nycklar, mynt, knivar eller andra hårda ämnen. Denna produkt har uppnått en precisionsnivå på 99,9%.

Upplev smidig interaktion med en flexibel 4D känslig touch; denna mjuka beröring inspirerar dig att röra din telefonskärm oftare. Hydrofob och oleofob skärmbeläggning förhindrar vattendroppar och oljefläckar från att tränga in.

USP: 4D känslig touch

Kolla in på Amazon

8. iCarez helkropp

Med en tjocklek på 0,3 mm är iCarez utformad för att vara oerhört slitstark och fullt kapabel att bekämpa även den brutala påverkan. De böjda kanterna gör att skyddet kan sätta sig fläckfritt på ytan. Eftersom det är bubbelfritt kommer du inte att ha svårt att installera.

Den erbjuder fantastisk HD-klarhet och svarar också på alla dina beröringar. Att vara anti-fingeravtryck och fläckar håller den högsta funktionaliteten intakt. Dessutom levereras den med livstidsgaranti och finns i två förpackningar.

USP: Anti-fingeravtryck

Kolla in på Amazon

9. Maxboost

Den enda kvalitet som har imponerat på mig i Maxboost är högkänsligheten. På grund av den oleofoba och fingeravtrycksbeläggningen håller den smuts borta. Därför kommer du alltid att finna det mycket lyhört.

En annan anmärkningsvärd kvalitet som den kan skryta med är förmågan att slå ner skärpan till och med en kniv med 9H hårdhet. Så du behöver inte oroa dig för att skärmen blir repad. Dessutom finns detta skärmskydd i så många som tre förpackningar! Det är inte allt, Maxboost skärmskydd stöds av livstidsgaranti.

USP: Fallvänlig design

Kolla in på Amazon

10. TANTEK

TANTEK presenterar ett skärmskydd i härdat glas med den runda kanten för din iPhone X. Denna runda kant täcker inte helskärmen, men det gör det enkelt för dig att installera alla fodral eller skal på din iPhone. Skydda din telefons originalskärm från att krossas genom att använda ett äkta härdat glas som har branschledande hårdhet på 9H.

Detta skärmskydd garanterar noll bubblor eller luckor medan du installerar det på din telefonskärm. TANTEK har använt silikonbubbelfritt lim som lämnar beröringskänsligheten intakt.

USP: Oberörd beröringskänslighet

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Din favorit?

Så vilken av dessa skärmskydd har du valt för din iPhone? Det skulle vara trevligt att veta namnet och de egenskaper du har på skärmskyddet.

Du vill också titta på dessa inlägg:

  • Bästa iPhone X-fodral
  • iPhone X Clear Fodral
  • Bästa iPhone X Slim-fodral
  • Bästa iPhone X Läderfodral