Blogg

15 bästa gratis iPhone-spel att spela (toppval för februari 2021)

Det finns ingen brist på fantastiska gratis iPhone-spel som håller dig engagerad i timmar. Från pussel till skjutare till racingäventyr och mer, det finns något för alla. Vi har tagit hand om att välja de som erbjuder något unikt men ändå låter dig spela gratis. Vissa har dock köp i appen för att ta bort annonser eller få extra belöningar. Så be adieu till tristess och kolla in dessa 15 bästa gratis iPhone-spel att spela.

 1. Zombie fotboll!
 2. Williams ™ flipper
 3. Gå gå gå!
 4. Crossy Road
 5. Flödesfritt
 6. Super Fowlst 2
 7. Pigeon Wings Strike
 8. Sniper 3D
 9. Sammandrabbning av klaner
 10. Candy Crush Saga
 11. Trivia Crack
 12. Walk Master
 13. Bland oss!
 14. Asfalt 9
 15. Subway Surfers

1. Zombiefotboll

Kolla in detta gammaldags men ändå charmiga fotbollsmatch i arkadstil där du måste undvika tidigare zombies, ta alla powerups och använda hastighetsförstärkare för att skjuta till seger.

Du är den sista spelaren som står, och ditt mål är att ta dig an en massa zombier i en adrenalinfylld sportutmaning. Du kan till och med tävla med vänner för att se vem som får poäng snabbast. Det finns över 50 nivåer för att hålla dig igång!

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Williams ™ flipper

Det är svårt att inte älska denna klassiker! Här är ett av de bästa flipperspel där du kan spela head-to-head mot andra för riktiga kontantpriser. Den har en expansiv samling bord med unika teman och grafik.

Du kommer att älska de 3D-interaktiva karaktärerna och multiplayer-matchningar som ger oändligt tävlingsspel. Njut av dagliga utmaningar och tävla på de globala topplistorna för att hålla saker spännande.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Gogogo!

Kolla in ett av de bästa gratis partyspelen som kommer att hålla det roliga under alla sammankomster. Ta många utmaningar för att testa ditt minne, reflexer och svar, kreativitet och mer.

Du kommer särskilt att älska det om du gillar brädspel och det bästa är att alla kan spela - från barn till morföräldrar. Den är utformad för 3 till 16 spelare åt gången. Den söta och roliga grafiken lägger bara till charmen.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Crossy Road

Här är ett prisbelönt ändlöst löparspel som håller dig förlovad och lovar oändligt kul. Från söta karaktärer till roliga, färgglada grafik och ljudeffekter, det är det perfekta sättet att passera tiden.

Målet är att korsa vägarna och undvika mötande trafik och andra hinder. Saker blir stadigt mer utmanande när du går framåt, vilket gör det ganska beroendeframkallande och omöjligt att lägga ner.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Flödesfritt

Detta pussel har allt, från enkla, avkopplande utmaningar som är den perfekta mindfulness-aktiviteten till hektiska spel som kommer att få dig vid kanten av din plats. Det bästa är att du kan njuta av hundratals nivåer gratis.

Ditt mål är att ansluta matchande färger med rör tills du täcker hela pusselbrädet. Men var försiktig eftersom rören går sönder om de korsar eller överlappar varandra. Det är färgstarkt, minimalistiskt och engagerande.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Super Fowlst 2

Om du aldrig har hört talas om Fowlst-spelen kan du njuta av det. Detta är uppföljningen av Fowlst och Super Fowlst, och målet är att krossa skurkarna, undvika fara och slå guld!

Den har söt och färgstark grafik som kommer att underhålla dig. Ha det bra att släppa loss en rad power-ups och spännande handlingstaktik på en armé av fiender som inkluderar taggiga demoner, snurrande demoner, flatulenta demoner och så mycket mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Pigeon Wings Strike

Det är dags att flyga runt och skjuta saker från himlen i detta roliga arkadspel. Målet är att undvika Duke Dexter och skjuta upp hans minions. Njut av supermjuk gameplay på den snabbaste skytten som någonsin distribuerats på en mobil enhet.

Dessutom är det ännu roligare när du tränar med vänner tack vare det lokala flerspelarläget. Det är en uppföljare till Pigeon Wing, ett av årets bästa spel erkänt av TouchArcade, Macworld, CNET, TechRadar och mer. Är du redo att strejka?

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Sniper 3D

Om du letar efter ett spännande men ändå gratis skjutspel, här är ett måste-försök. Gå på spännande prickskyttuppdrag för att bekämpa brott och terror i 13 otroliga städer. Ditt mål är att hjälpa polisen och tjäna belöningar under vägen och låsa upp fler städer när du går vidare.

Detta actionspel har otrolig 3D-grafik som gör att du kommer tillbaka för mer. Experimentera med massor av olika vapen och bygg din arsenal. Det bästa är att du alltid kan slutföra enkla uppgifter när du behöver extra kontanter eller diamanter för att köpa ny utrustning.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Clash of Clans

Här är kanske ett av de mest episka och populära iOS-spelen du kan spela gratis. Målet är att bygga en by, höja en klan och leda dem till seger i actionfyllda krig.

Det finns miljontals aktiva spelare över hela världen, och du kan skapa allianser för att tjäna värdefulla magiska föremål. Testa dina färdigheter genom att försvara dig mot fiendens attacker med torn, murar, fällor och mer. Du kan till och med skapa dina anpassade PVP-upplevelser genom vänliga utmaningar och speciella liveevenemang.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Candy Crush Saga

Kolla in ett av de mest framgångsrika pusselspelen genom tiderna som också är gratis att spela. Målet är att svepa och matcha godis efter vad du vill. Det förenklade men beroendeframkallande spelet är det som gör att denna pussel sticker ut.

Grafiken är ljus och bländande, kul för alla åldersgrupper. Testa din strategi genom att planera drag och använda boosters klokt för att krossa även de tuffaste spelen. Utforska olika spellägen som Target Score, Clear the Jelly, Collect the Ingredients, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Trivia Crack

Vill du ta itu med ditt sinne med trivia? Detta är det perfekta gratis spelet för din iPhone och iPad. Lita på Willy, det vänliga snurrhjulet, för att välja frågor från sex olika kategorier, nämligen historia, sport, vetenskap, konst, underhållning och geografi.

Utmana dina vänner och bli de första som får de sex kronorna att vinna. Du kan till och med skapa dina frågor i fabriken och chatta med dina motståndare. Den finns på över 20 språk och du kan också spela den på din Apple Watch.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Walk Master

Zone out och koppla av med detta unika spel som är enkelt men ändå utmanande. Det är i huvudsak en gående action-simulator där du måste göra söta djurkaraktärer trav genom landskap som skogar, islandskap och gårdar.

Men det är inte så enkelt som det låter. Du måste vara försiktig med att balansera käpparna och få vinkeln precis rätt för att förhindra snubblar, välter, glider eller dödas av hinder eller varelser. Den omgivande musiken ökar spelets charm och du kommer att njuta av att samla en rad söta karaktärer när du går vidare.

Pris: Gratis

Ladda ner

13. Bland oss!

Detta spel ökade till popularitet under de globala lockdowns 2020. Du kan spela online eller via lokal WiFi med 4-10 spelare. Förbered dig på att starta ditt rymdskepp men se upp för bedragaren bland er som försöker döda besättningen.

För att vinna måste du identifiera bedragaren och slutföra olika uppgifter. Vad som gör det så spännande och beroendeframkallande är att varje match är ett mysterium, och alla är misstänksamma. Det testar dina förstånd och håller dig fast.

Pris: Gratis

Ladda ner

14. Asfalt 9

Kliv in i det här spännande tävlingsspelet fullt av gravitationstävlande tävlingar på de mest fantastiska verkliga platserna. Det finns något för alla, från att manövrera genom gigantiska tornados i den amerikanska vildmarken till att undvika jordskred i Himalaya och zooma över de karibiska stränderna.

Dessutom erbjuder varje spår oändliga spelmöjligheter som gör att det känns som att du är i en film. Den förstklassiga grafiken och de smidiga kontrollerna kommer att underhålla dig. Njut av enspelares karriärläge eller tävla mot andra för att bli en Asfaltlegend.

Pris: Gratis

Ladda ner

15. Subway Surfers

När det gäller oändliga löparspel är Subway Surfers bland de bästa gratisalternativen. Det har hållit spelare förtrollade i flera år med fantastisk blixtsnabb akrobatik.

Ditt mål är att undvika hindren och fortsätta att springa framåt. Bjud in dina vänner att lägga till roligare till utmaningen och tävla hårt för att vinna belöningar. Levande, HD-optimerad grafik och frekventa uppdateringar håller spelet friskt och roligt för alla åldrar.

Pris: Gratis

Ladda ner

Njut av dessa bästa gratis iPhone-spel!

Har du testat något av dessa iOS-spel än? Låt oss veta din erfarenhet i kommentarerna nedan. Och naturligtvis, dela dina rekommendationer också! Om du är redo att spendera lite pengar på mer underhållning, missa inte vår sammanställning av de bäst betalade iPhone-spelen.

Du kanske vill ta en titt på:

 • Bästa iPhone Cleaner Apps för iPhone
 • Bästa iPhone-spel: Månadsuppdaterat
 • Appar för porträttläge för iPhone
 • Bästa interaktiva berättelsesspel för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found