Blogg

Bästa Apple Watch-laddare 2021

För några dagar tillbaka slutade min Apple Watch-magnetladdning att fungera och laddar inte klockan. Jag försökte få det att fungera, men när kabeln vägrade att komma tillbaka till handling hade jag inget annat alternativ än att leta efter några alternativ. Det här är mina bästa Apple Watch-laddare med den magnetiska laddningskabeln som fungerar med Apple Watch Series 4, 3, 2 och Series 1. Dessa Apple Watch-laddare är starkt byggda och ger snabb laddning. Dessutom erbjuder de en säker laddningslösning. Gå över för att ta reda på mer om de bästa Apple Watch-laddningskablarna.

 1. OPSO
 2. Poweradd
 3. IQIYI
 4. Äpple
 5. HEMLIG
 6. dodocool
 7. CyberTech
 8. ATTION
 9. VEPOWER
 10. UGREEN

1. OPSO

OPSO är gjord för att vara mycket hållbar och erbjuder en säker laddningslösning. Den innehåller MagSafe-teknik med induktiv laddning. Med Apple MFi-certifiering är den helt kompatibel med laddning av smartklockan. Laddkabeln är 3,3 fot lång. Dessutom är denna Apple Watch-laddare helt trasselfri och stöder alla Apple Watch-modeller med 38mm, 40mm, 42mm och 44mm urtavlor.

USP: Högeffektiv laddning

Kolla in på Amazon

2. Poweradd

Poweradd är ett två-i-ett-paket och levereras med en laddningsdocka och en magnetisk laddningskabel. Det är Apple MFi-certifierat och erbjuder säker laddning till klockan. Stativet har 90 och 37 graders justerbara vinklar så att du får en bättre sikt på din klocka medan den laddas.

Mjuk silikonplatta skyddar klockan från grunden. Dessutom erbjuder rektangelbotten och halkfria mattor mer stabilitet, vilket gör att stativet kan hålla din Apple Watch säkert.

USP: 90 och 37 graders justerbara vinklar

Kolla in på Amazon

3. IQIYI

IQIYI är en pålitlig magnetisk laddningskabel för Apple Watch. Med integreringen av MagSafe-laddningsteknik och induktiv laddning driver den smartwatchen snabbt och säkert. Den starka magneten håller klockan stadigt.

IQIYI finns i tre varianter: 1 fot, 3,3 fot och 6,6 fot. Därför har du möjlighet att välja antingen lång eller liten kabel baserat på ditt behov. Dessutom stöder den alla modeller av Apple Watch och kommer med 12 månaders garanti.

USP: Original Apple Magnetic Module

Kolla in på Amazon

4. Apple

Apples magnetiska laddningskabel kan vara något dyrare än de flesta laddningskablar på marknaden, men den erbjuder mer pålitlighet och säker laddning. Med den perfekta MagSafe-tekniken med induktiv laddning gör det laddningen problemfri.

Apple Watch-laddaren är helt förseglad och trasslar inte. På grund av den starka magneten håller den klockan perfekt medan den pressas upp. Eftersom den bara är 1 m lång kan du enkelt bära den i din lilla ficka.

USP: Säker laddning

Kolla in på Amazon

5. HEMLIG

Homfuls starka magnetiska laddningsmodul ansluter snabbt din klocka till laddaren. Håll bara din klocka nära magnetladdaren så klickar den automatiskt på plats. Därefter aktiveras den induktiva laddningen omedelbart.

Den starka magneten håller säkert din Apple Watch på sin stora dimension. Längden på 3,3 fot gör att du kan lägga den här kabeln i en tillbehörspåse eller resväska.

USP: Bärbar design

Kolla in på Amazon

6. dodocool

Jag har funnit att dodocool är en toppladdare på alla fronter. Med alla baser täckta kan du inte gå fel med det. Fyra och en halv stjärnor av mer än 100 recensioner visar hur mycket uppskattning det får från användarna.

Med den vikbara designen kan du ladda och visa din Apple Watch antingen i ett plant läge eller i en vinkel på upp till 45 grader. Tack vare den kompakta designen kommer du att känna dig bekväm att bära laddaren. Dessutom erbjuder halkskydd basen önskad stabilitet.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

7. CyberTech

CyberTech har alla egenskaper som en överlägsen laddare. Oavsett om det är den snygga designen, förmågan att tillhandahålla effektiv laddning eller MFi-certifiering, så har du det helt täckt. Dessutom kan du enkelt justera den för att få en optimal synvinkel.

Laddaren stöder också nattduksläge för att förvandla din klocka till en tid-berättande bit. För att se till att din klocka inte fumlar har den fyra halkskyddsmattor som står upprätt på vilken yta som helst.

USP: 37 ° justerbara vinklar för olika tillfällen

Kolla in på Amazon

8. ATTION

Här kommer uppmärksamhet Apple Watch Charger som också räknar med den senaste serien 6 tillsammans med de tidigare modellerna. Lättviktsdesignen har dockan snabb laddning, vilket gör att din klocka smälter på mindre än tre timmar.

Det bästa med Attention är dess officiella certifiering för MagSafe-laddningstekniken. Dessutom har den stark magnetisk absorption, så du måste hålla dockan nära klockans baksida, och magneten hakar automatiskt i den.

USP: Enkel anslutning och perfekt kompatibilitet

Kolla in på Amazon

9. VEPOWER

VEPOWER har en Apple Watch magnetisk laddningskabel som har MagSafe-tekniken och induktiv laddning. Du kan använda den här laddningskabeln för att ladda alla dina Apple Watch-modeller inklusive den senaste serien 4.

Du kan enkelt docka din klocka med stötdämpning och högtemperaturmotstånd. Denna laddare har stark magnetisk absorption, vilket låter dig justera vinkeln fritt.

USP: Stark magnetisk absorption

Kolla in på Amazon

10. UGREEN

Ytterligare en från Ugreen gör en lista över de bästa Apple Watch-laddarna. Den här är annorlunda; den är vikbar. Laddplattan kan justeras så att den passar din synvinkel. Sammantaget har klockdockan en kompakt och välbyggd design.

Vänlig vikbar design, du kan välja din favoritladdningsposition. Antingen placera klockan platt på bordet eller lyft upp den för att aktivera nattduksläget för en bekvämare betraktningsvinkel. 4-fot MFi-certifierad kabel kan klara din uppgift med god effekt. Det finns inga färgval, men standard svartfärgen är inte dålig alls.

USP: Vikbar design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Vilken av dessa Apple Watch-kablar har du valt att starta smartwatchen? Låt oss veta dess namn och anledningen till att du har valt det. Om din Apple Watch inte laddas har vi listat möjliga 4 lösningar.

Du kanske vill ta en titt på dessa inlägg:

 • Bästa Apple Watch-laddningsstativ
 • Apple Watch Series 3-band
 • Bästa läderband för Apple Watch Series 6, SE, 5, 4 och 3
 • Så här inaktiverar du automatisk start av ljudappar på Apple Watch