Blogg

Bästa iPhone- och iPad-appar för skämt 2021

Ett lustigt skämt är vad du behöver för att skratta ditt hjärta och hålla dig på toppen av ditt humör! Oavsett om du vill bryta alla bojor med ständigt växande arbetsbelastningar eller vill göra din konversation gladare, kolla in den bästa iPhone- och iPad-appen för roliga skämt. När jag valde ut de här bästa skämtapparna för iOS har jag sett till att alla har ett stort bibliotek med gags. Dessutom måste de finnas tillgängliga i ett brett spektrum av kategorier så att du har gott om ingredienser för att kläcka eventuella berättelser. Nog prata, låt det roliga börja!

1. Skratta av min app

När jag utforskar App Store stötte jag på "Skratta min app av" och bestämde mig för att ge det ett skott. Med massor av sidoplåtar fick appen snart en säker tillflyktsort i min samling.

Vad jag har gillat med den här appen mycket är det ständigt växande biblioteket med olika skämt. Det betyder att dina resurser alltid kommer att ha något direkt från lådan för att få ner huset.

Missa inte att kolla in läkare, matematik och filmskämt eftersom de är riktigt speciella!

Pris: Gratis

Ladda ner

2. LOL-bilder

De säger, "En bild är värt tusen ord." Och genom att titta på dessa sidoplåtande foton tror jag på det här gamla uttalandet.

Appen innehåller bilder i mer än 20 olika kategorier som Animal, Celebs, Creepy, Cute, Fakta, memes, skämt och mer. Appen har också många fantastiska GIF-filer som du kommer att älska att titta på och dela. Dessutom kan du dela komiska meddelanden via ett antal sociala appar som Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest, Instagram, WhatsApp, Facebook Messenger, Line, WeChat och Weibo.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Google-assistent

Google Assistant är praktiskt taget de smartaste personliga assistenterna. Vad som gör det före kurvan är en snabb förståelse och förmågan att svara med ett exakt och lämpligt svar snabbt.

Inte konstigt, den här virtuella assistenten kan också underhålla dig med massor av tunga skämt. Så, när du vill skjuta ut tristess eller bli av med de tråkiga ögonblicken, glöm inte att sätta den i handling.

Utöver komedier kan den virtuella assistenten också hålla dig uppdaterad med en omedelbar väderuppdatering, senaste nyheter och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Bästa roliga videor Soundboard

Har du inte tid att läsa eller vill njuta av videor fulla av fyndigheter? Du måste hålla "Bästa roliga videoklipp" under din radar. Med den massiva samlingen på cirka 1000 videor har appen massor av fantastiska klipp för att underhålla dig.

Autoplay-läget säkerställer att appen fortsätter att spela dina favoritvideor. Och om du vill lägga till ytterligare kryddor till det finns det också ett alternativ att spela in din berättelse. När du har skapat en fin video, dela den med dina vänner.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Bästa Corny Jokes!

Dags att låta haha ​​och lol njuta av hög anda! Den här är en absolut smällare, och du kommer att tycka om det. Dito.

Appen har hundratals ord och ord som du kommer att älska att läsa om och om igen. Och om du hittar något riktigt galen kan du dela det via SMS och till och med lägga upp det direkt på Facebook.

Dessutom kan du hoppa över till proversionen ($ 2,99) för att använda den här coola skämtappen utan några annonser.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Episka skämt

Välj den här appen om du vill njuta av oändligt skratt. Appen har packats in med en gigantisk samling med över 18 000 skämt.

Du har möjlighet att välja mellan flera kategorier, såsom knock, knock, one-liner, kändisskämt och mer. Så välj den som passar perfekt med din smak eller humör och spräng dem för att ge massor av kul till dina meddelanden.

Som att lagra roligaste gags? Tja, appen låter dig spara dina favoriter i en speciell samling. Således kan du snabbt komma åt dem för att dela med dina vänner via Facebook, Twitter och e-post.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Knock Knock Skämt för barn

Om du letar efter en bra skämtapp för dina barn, bör du inte se bortom den här appen. Det har cirka 50 skämt, och alla är roliga. En komisk uggla berättar skämt. Därför behöver ditt barn inte läsa dem.

Vill du skapa dina berättelser? Underbar! Appen låter dig också skapa, spela in och spela dina gags. På så sätt kan du ge sprickor din personliga touch.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Roliga skämt, berättelser och poäng

Vad som har fångat min uppmärksamhet i den här appen är det kolossala biblioteket med sidosplitterade skämt. Dessa otroligt humoristiska sprickor finns i så många som 57 kategorier inklusive jul, läkare, kändisar, vetenskap, sport, resor, skola, politik och mer.

Vill du ha en assistent som kan läsa skämt åt dig? Inga problem. Du kan använda Siri för att läsa dina favoritfunnies. Det finns också en kommentarsektion som låter dig uttrycka dina åsikter. Om du vet något bra skämt och vill skicka det till appen kan du också göra det.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. LOL-skämt

Till skillnad från de flesta av Skämt-appen är den här lite annorlunda. Appen kastar inte skämt med endast text. Istället kommer det med bilder som är relevanta för skämt. Detta ger lite mer humor till det. Förutom det låter appen dig också dela skämtet över sociala medier som Instagram, Facebook och Twitter.

Inte bara det, du kan också dela skämtet som en text via SMS eller WhatsApp. En av de bästa delarna med den här appen är att den uppdateras med nytt innehåll hela tiden. Så du kommer aldrig att bli uttråkad genom att svepa genom den enorma samlingen av humor.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. iFunny - heta memes och videor

Memes har tagit över alla sociala medieplattformar. Vissa människor har redan sparat roliga memes på sitt molnlagring för att se det senare. Med iFunny-appen för iPhone och iPad kan du hitta många fler unika och fräscha memes varje dag. Låt dig inte nöja dig med bara textskämt.

Bortsett från det kommer appen med "veckans bästa meme" baserat på användarens intresse. Så du kan komma ikapp med trendiga memes. Det finns inget mer att prata om den här appen förutom en sak, ladda ner den direkt. Och ja, det är helt gratis utan köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Vad är ditt val?

Jag antar att du har valt åtminstone ett par appar för att liva upp din roliga tid. Det skulle vara fantastiskt att veta deras namn i kommentarerna nedan.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa iPhone-appar för att döda stress
  • Bästa ritappar för iPad Pro
  • Pusselspel för iPhone och iPad
  • Bästa strategispel för iPhone och iPad

Dela gärna dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.