Blogg

IOTransfer 2 iPhone och iPad Management Tool för Windows

Jag har alltid uppskattat iTunes för att vara en premium mediaspelare och mediebiblioteket. Men det har aldrig imponerat på mig som en applikation för hantering av mobila enheter. Lyckligtvis finns det en hel del väldesignade iTunes-alternativ inklusive IOTransfer 2 för Windows för att kringgå hindret!

IOTransfer har ett snyggt användargränssnitt och ger en mer strömlinjeformad användarupplevelse. Så även om du inte är helt tekniskt kunnig, behöver du inte spendera mycket tid på att behärska den eller hantera din iPhone.

IOTransfer 2 iPhone och iPad Management Software för Windows

Tre saker sticker ut för detta iPhone- och iPad-hanteringsverktyg för Windows

  • Smidig segling mediahantering
  • Utmärkt video nedladdare
  • Mycket effektivt rengöringsverktyg för iOS-enheter

Hantera dina foton och videor med önskad effektivitet

Programvaran levereras med en effektiv bildhanterare som gör att du kan hantera dina foton över din iOS-enhet och PC. Du kan enkelt överföra dina foton från din iPhone till datorn eller vice versa. Det behåller kvaliteten på dina foton och flyttar dem snabbt och med nödvändig säkerhet.

En annan anmärkningsvärd funktion i detta verktyg är möjligheten att låta dig radera flera foton i bulk. Du kan snabbt välja de foton du inte längre vill ha på din iOS-enhet och städa upp dem enkelt.

På samma sätt låter iOS-enhetshanteraren ta fullständig kontroll över dina videor och hantera dem utan att svettas. Eftersom den har stöd för de flesta vanliga videoformat inklusive .mp4, .avi, .wmv, .mkv, etc. kan du bekvämt hantera en mängd olika filer.

Verktyget har en inbyggd kontakthanterare som gör det otroligt enkelt att hantera dina kontakter. Du kan enkelt säkerhetskopiera alla dina kontakter till din dator och återställa dem när du vill. Du kommer också att kunna synkronisera alla kontakter från en iPhone till en annan.

Appen gör det också möjligt för dig att hantera hela ditt musikbibliotek och hålla det ordentligt organiserat. Om du är någon som har massor av låtar på iPhone vill du ha denna bekvämlighet för att hålla dina spår helt strömlinjeformade.

Dessutom låter detta iTunes-alternativ dig få tillgång till och hantera podcasts, e-böcker och röstmemon på ett bekvämt sätt. Och om du använder Apples iOS-enhetshanteringsverktyg för att styra iPhones data kommer du att hitta det mer praktiskt.

Rensa upp din iOS-enhet utan besvär

IOTransfer har ett lätt men ändå mycket effektivt verktyg som låter dig eliminera de överflödiga filerna på din iPhone. Så, om du någonsin tycker att din enhet går lite för långsamt eller bara vill ta bort skräpfilerna från din enhet för att förhindra att den blir rörig, kan det vara oerhört praktiskt att leva upp till din uppgift.

Appen skannar din enhet för att ta reda på de värdelösa filerna. Sedan visar det antalet onödiga filer och mängden lagring de har förbrukat. Därefter kan du bli av med hela den överflödiga informationen med bara ett klick.

Genom att hålla värdelös data borta kan du hålla din enhet inte bara rensad utan också behålla sin smidiga funktionalitet.

Ladda ner onlinevideor från över 100 kända webbplatser

När jag navigerar i mitt Instagram-, Facebook- eller Twitter-flöde stöter jag ofta på trendiga videor som jag vill dela med vänner. Tyvärr tillåter dessa sociala appar dig inte att ladda ner videor.

Även om det finns en hel del webbplatser som låter dig spara videor från populära webbplatser, är processen inte så enkel. Därför kan många inte spara sina favoritvideor för offlinevisning.

Jag är verkligen glad att veta att IOTransfer har stöd från över 100 videosidor inklusive Twitter, Facebook, Vimeo, Vine, Instagram och mer. Med den här iPhone-chefen kan du enkelt ladda ner dina favoritvideor. Processen är ganska enkel och tar bara ett klick för att få ditt arbete gjort.

När du har sparat filmerna på din dator kan du överföra dem till din iOS-enhet för att titta på och dela med dina vänner.

Pris och tillgänglighet:

Detta iPhone-hanteringsverktyg kraftfullt till 69,89 $ (livstid, en PC). Men du kan för närvarande få det med en jättestor 60% rabatt -% 27,95. (Eftersom erbjudandet är tillgängligt under en begränsad tid, skynda dig att ta tag i det.)

Den är kompatibel med Windows 7, 8, 8.1 och 10. Din iPhone och iPad måste köra iOS 8 eller senare för att fungera med den.

Ladda ner

Domen

Enkelt uttryckt har jag blivit imponerad av IOTransfer 2. Programvaran fungerar pålitligt genom att låta dig hantera din iOS-enhet. Utöver enhetshantering är det en oerhört användarvänlig videonedladdare online. Stödet från över 100 videosajter talar mycket om dess kvalitet.

Om det är något jag vill lägga till i sin profil är Mac-kompatibiliteten. Jag önskar att företaget gjorde denna praktiska programvara tillgänglig för macOS förr än senare.

Appen är tillgänglig för en gratis provperiod. Därför kan du prova innan du uppgraderar till premiumversionen.

Låt mig vad du tycker om detta kapabla iTunes-alternativ för iOS.