Blogg

Bästa vattenstämpelappar för iPhone (topp 7 år 2021)

Vare sig det är en amatör eller en professionell, vattenmärkning av dina bilder är alltid viktigt. Det hjälper inte bara med att göra anspråk på din bild utan får också bilden att se professionell ut. Det är inte möjligt att ha dina MacBooks med dig varje gång för att vattenstämpa ditt innehåll. Under sådana omständigheter är en snabb lösning det vi behöver.

Det finns många vattenstämpelappar för iPhone tillgängliga i App Store som hjälper dig att vattenstämpa bilderna direkt från din iPhone. Det är problemfritt, kräver ingen teknisk kunskap och kan avslutas på en tid. Låt oss utforska dessa appar individuellt och välja den som bäst passar dina behov.

 1. Vattenmärke Studio X
 2. Vattenstämpelfoto
 3. eZy Watermark Photos Lite
 4. Lägg till vattenstämpel
 5. Mina vattenmärken
 6. Canva
 7. Över

1. Vattenmärke Studio X

Det som gör "Watermark Studio X" till ett toppval är möjligheten att låta dig lägga till vattenstämpel till dina foton direkt och enkelt. Du har flera professionellt designade vattenstämplar att välja mellan. Om du vill lägga till lite personlig prägel på ditt foto kan du anpassa märket efter dina önskemål.

Med möjlighet att ändra färg, opacitet och storlek har du friheten som behövs för att utforma ditt foto precis som du vill. Med nya mallar som läggs till då och då har du alltid något fascinerande att prova.

Pris: Gratis (köp i appen börjar på $ 2,99)

Ladda ner 

2. Vattenmärkefoto: Lägg till upphovsrätt

Med ett lättanvänt gränssnitt får 'Watermark Photo' en omedelbar påverkan. Det erbjuder ett problemfritt sätt att lägga till en vattenstämpel till dina foton. Lägg nu till unika anpassade logotyper, signaturer tillsammans med massor av designelement och anpassa dina foton med absolut perfektion.

Om du inte är imponerad av de tillgängliga alternativen, skapa din vattenstämpel med clipart, teckensnitt och färger. Det jag beundrar mest om dessa vattenstämplar är att de också har en transparent bakgrund. Det avancerade textverktyget låter dig skapa fantastisk typografikonst för ditt unika varumärke.

Pris: Gratis (köp i appen kostar 1,99 USD)

Ladda ner

3. eZy Watermark Photos Lite

Säkra dina foton med eZy Watermark Lite. Med den här appen kommer du att kunna lägga till en vattenstämpel i dina bilder med en QR-kod, copyright, text, signatur och till och med varumärke. Det ger mer än 150 olika teckensnitt och färger att välja mellan.

Utnyttja roliga kit, uttryckssymboler, klistermärken och tecknat på bästa sätt för att förstärka dina foton. Du kan ändra pennans tjocklek när autografen läggs till och lägga till skugga till vattenstämpeln. Det bästa med den här appen är batchprocessen som låter dig bokmärka upp till fem bilder samtidigt. När du är klar kan du exportera dina bilder till flera plattformar och få jobbet gjort.

Pris: Gratis (köp i appen börjar vid $ 0,99)

Ladda ner

4. Lägg till vattenstämpel - batchprocess

Lägg till vattenstämpel-batchprocess är en app för att skydda dina bilder mot piratkopiering online. Säkra dina foton med appen genom att utveckla helt anpassningsbara vattenstämplar eller digitala signaturer. Du har också många symboler att välja mellan, vare sig det är en copyright-symbol, en varumärkesymbol eller en registrerad symbol.

Så flexibel som den kan bli, uppfyller den här appen alla dina behov samtidigt som du ger dig möjlighet att anpassa mer efter dina önskemål. Om du letar efter problemfri vattenmärkning är det här appen du ska leta efter.

Pris: Gratis (köp i appen kostar 3,99 USD)

Ladda ner

5. Mina vattenmärken

Mina vattenstämplar för iPhone låter dig inte bara lägga till vattenstämpel i bilder utan låter dig också lägga till din logotyp till valfri bild på din iPhone eller iPad. Du kan också dra nytta av vattenstämpelfunktionen och skapa din handskrift för att ställa in den på en bild.

Imponerande, du kan hantera alla dina vattenstämplar, vilket kan hjälpa dig att använda olika vattenstämplar för olika bilder. Du kan också ta en bild av din signatur och så småningom använda den som en fotosignatur. Slutligen är appen helt gratis att använda och det finns inga köp i appen.

Pris:  Gratis

Ladda ner

6. Canva: Grafisk design och video 

Inte en vattenstämpelapp i sig, Canva är ett multifunktionellt program som låter dig göra mycket mer än så. Du kan lägga till text i bilder, designa bilder efter eget val och mycket mer. Skala din bild för sociala medieapplikationer som Instagram och Facebook och arbeta därefter.

En mångsidig app och innehållsskaparens heta favorit, Canva är en go-getter. Det bästa är att de också har en webbaserad applikation med en enda kontoinloggning som låter dig redigera samma innehåll från vilken enhet som helst i världen.

Pris: Gratis (köp i appen börjar vid $ 0,99)

Ladda ner

7. Över: Maker för grafisk design

En app för att väcka din publik, Over, är en app för flera ändamål som gör mycket mer än att vattenmärka dina bilder. Den perfekta appen för att bygga ditt varumärke digitalt, över låter dig förbättra dina bilder för att stärka ditt varumärke över sociala medier. Från ett iögonfallande overlay till grafiska tillägg, Over är en utmärkt app för att ta reda på dessa foton.

Lägg till en vattenstämpel i din bild, design din logotyp, anpassa ditt foto för din sociala mediekalender eller skapa en banner av den. Den här appen tror på ideologin om inte bara upphovsrätt, utan bygg dem för en robust online-närvaro.

Pris: Gratis (köp i appen kostar 6,99 USD)

Ladda ner

Vilken är min app för vattenstämpel för iPhone?

Min app för vattenmärkning av mina bilder är  eZy Watermark Lite  och för multifunktionsredigering är Canva . Vilken av dessa iPhone-appar har du testat än? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.

Läs mer: 

 • Bästa säkerhetsappar för iPhone och iPad
 • Fotoredigeringsappar för Mac
 • Bästa iPhone-appar för alla hjärtans dag
 • Bästa Alla hjärtans dag-filmer på Amazon Prime och Netflix