Blogg

Bästa dockningsstationer för iPhone 7, 7 Plus 2021

Dockningsstationer är mycket praktiska när det gäller att ge den komfort som behövs för att använda din iPhone handsfree. Oavsett om jag jobbar på min MacBook eller kopplar av i sängen älskar jag att använda min iPhone. Med min iPhone bekvämt att sitta på en dockningsstation har jag bekvämligheten som behövs för att få ut det mesta av FaceTime eller några av mina favoritvideor. Det finns några exceptionellt mångsidiga dockningsstationer. Det som charmar mig mest med dem är att de inte bara fungerar som laddningsställ, väckarklocka, FM-radio utan också otrolig högtalare.

# 1. Tyler

"Tyler" är rimligen en bra dockningsstation och levereras med dubbla högtalarsystem som ger anständigt ljud. Och med tillgången på aux-in-line kan den ansluta till de flesta ljudspelare.

När det gäller design ser det enkelt ut och har en LED-väckarklocka. Dockan har en USB-port som ger dig flexibiliteten att ladda din iPhone och andra enheter.

Tyler håller din smartphone säkert i liggande läge så att du enkelt kan se media. Tillägget av FM-radio med ett förinställt minne på sex stationer gör det till ett bra paket.

USP: Ett prisvärt men ändå bra alternativ

Kolla in på Amazon

# 2. iHome iPL23

Fantastisk kombination av kraft och effektivitet, iHome iPL23 utmärker sig i att leverera förstklassig prestanda. Packad med Reson8 högtalarkammare har dockan ljudkvaliteten för att vinna dig. FM-radio har sex förinställda minnen som är bra för normal användning.

Du kan enkelt finjustera volymen och styra din musik. Dessutom låter du väckarklockan ställa in flera larm och anpassa dem efter dina behov bättre. Med den imponerande designen skulle du gärna använda den både hemma och på kontoret.

USP: Sex förinställda minnen för radiostationer

Kolla in på Amazon

# 3. VELOUR

Jag har valt ut den här imponerande dockningsstationen från VELOR av några huvudskäl - märkbar ljudkvalitet och mångsidighet. Laddningsstationen är laddad med FM-radiomottagare med 20 förinställda FM-stationer. Jag tror att du kanske hittar dem tillräckligt för din kärlek till musik och coola program.

Touch-tangentens kontrolldesign med bakgrundsbelysning låter dig finjustera din musik utan problem även i mörkret. Dubbla larm ger dig frihet att hålla dig synkroniserad med din tid. Och med sömntimern ombord behöver du inte bry dig om att stänga av högtalaren på natten.

USP: Skjutdörr och design för kontrollknapp

Kolla in på Amazon

# 4. iHome iBT230

När det gäller ljudkvalitet och skicklighet tror jag att iHome's iBT230 kan ge en lång sikt till den dyraste dockningsstationen med högtalaren. Det ser ganska bedårande design och liten fotavtryck. Du kan ansluta den till dina iOS-, Android- och Windows-enheter för att strömma musik trådlöst.

Inbyggd mikrofon ger tydligt ljud för att stärka din handsfree-upplevelse. Med de inbyggda knapparna kan du smärtfritt justera volymen eller styra din musik. Tillägget av FM-radio med sex stationsminnesförinställningar och dubbla väckarklockor förbättrar dess rykte.

USP: Dubbel väckarklocka

Kolla in på Amazon

# 5. iLuv Aud 3

När det gäller att erbjuda högkvalitativt ljud är iLuv Aud 3 Lightning-högtalare en av de bästa i branschen. Det låter dig ladda och spela musik samtidigt.

Den utmärkta akustiken tillsammans med överlägsna förare kan leverera uppslukande ljud. Den levereras med passiv radiator som utmärker sig i att erbjuda djup bas. Den robusta konstruktionen förstärker dess hållbarhet.

USP: Hög stereoljud

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Så, vilken har du valt för att lysa upp din musiktid? Jag skulle gärna veta namnet.

Missa inte:

  • Bästa iPhone 7/7 Plus kraftbanker
  • Bästa iPhone 7/7 Plus billaddare
  • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 7 Plus läderfodral