Blogg

Bästa POS-appar (POS) för iPad 2021

När det gäller iPads i näringslivet är appar för försäljningsställen högst upp i listan. Dessa är ett av de finaste och mest behövda verktygen ur gänget iPad-appar som tillgodoser företag. Det spelar ingen roll om du driver en liten butik precis runt hörnet eller gör en snabb försäljning av din SOHO. Om du samlar in betalningar kommer iPads försäljningsappar att vara till stor nytta. Försäljningsappar fungerar på ett enkelt sätt: acceptera kreditkortsbetalningar, fakturera kunden, sätt in betalningen på ditt bankkonto. Och för att göra detta säkert, debiterar du antingen en månads- / årsavgift eller en avgift per transaktion (vilket är mer populärt).

1. Square Point

Square Point är en av de bästa och mest använda betalningsapparna. Under åren har det blivit en enormt funktionsrik produkt med nästan allt redovisat. Ändå är gränssnittet enkelt, fokuserat och sömlöst. Medan iPhone-versionen levereras med en uppsättning funktioner har iPad ännu mer (utskriftsalternativ, rapportering i appen etc.). Appen är gratis och kortläsaren också.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Paypal här

PayPal har sin egen variant av kreditkortsbetalningsprocessorer som fungerar som bra PoS-system. Om du har ett PayPal-konto och gärna använder det för fakturering och betalningar, kanske PayPal Här är allt du behöver. Skaffa deras kortläsare så är du redo för transaktionerna. Det finns en fast avgift per transaktion, och det finns inga fångster.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. GoPayment från Intuit

GoPayment liknar ganska mycket Square. Även prissättningen är liknande (nästan). Intuit behöver ingen introduktion. De har producerat fantastisk programvara under ganska lång tid. GoPayment är en av deras senaste deltagare. Appen är gratis som Square, och det finns en kortläsare som följer med.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Shopify POS

Med "Shopify POS" kan du enkelt sälja och acceptera betalningar även när du är på språng. Eftersom det accepterar både kontanter och kredit kommer du inte att ha några problem att sälja ut dina produkter någonstans. Det finns också ett alternativ att ge fler rabatter för att öka ditt företag.

Beroende på ditt behov kan du skapa nya produkter eller synkronisera produkter med din webbutik. Det gör det enkelt att se ditt online- eller fysiska butikslager och till och med varnar dig när produkterna är slut i lager. Det låter dig utfärda återbetalning direkt. Appen ställer in moms efter din plats.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. ShopKeep POS

ShopeKeep POS är relativt sett, underdogen som tyst stödjer tusentals företag med sin POS-app. Det finns ett helt paket (som säljs tillsammans med iPad 2) för lite över $ 1000, men det finns också den fristående iPad-appen som du kan prova. Hela paketet kommer också med en 30-dagars gratis testperiod. ShopKeep har genomgående tillhandahållit ett fantastiskt supportsystem för sina kunder.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Ambur

Ambur är helt olik GoPayment eller Square eller PayPal här. Det är ett system som du äger helt och naturligt, priserna är skyhöga. Men om du är ett företag som letar efter ett komplett PoS-paket är det här. Ambur är ett komplett paket: det är inte bara en PoS-app utan ett totalt lagerhanteringssystem. Om du driver en butik och letar efter betalningshanteringslösningar som tar hand om allt är Ambur din lösning.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. SalesVu försäljningsställe

Vi vet att SalesVu är ett av de mest perfekta molnorienterade kassasystemen på marknaden. Det är funktionsrikt, packat med nästan alla nödvändigheter som en POS kräver. Från vad jag har sett förstår SalesVu molnet mycket bättre än de flesta andra lokala appar. Du kan spåra, ändra, justera, skicka e-postmeddelanden osv. Det finns en fast procentavgift som PayPal här och kvadrat.

Pris: Gratis

Ladda ner SalesVu

8. Kounta

Kounta POS är en av de mest kommersiellt framgångsrika apparna på iPads, Kounta POS är fylld med många fantastiska funktioner som helt anpassningsbar POS-skärm, enkel hantering av lager, enkla kundrelationer, gästfrihetsspecifika funktioner, offlinearbete, avancerad rapporterings- och analysplattform och Mer. Den här molnbaserade appen fungerar också offline, och detta tar bort några av de stora IT-besvären.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. iConnect POS

Med intuitivt användargränssnitt och lättanvända funktioner är iConnect POS en idealisk app för små företag som salonger, mekaniker, mobila säljare och mer. Du kan anpassa den efter ditt företag eller specifika behov.

Dessutom låter denna POS-app dig hantera dina anställda, hålla koll på inventeringen, skapa snabba rapporter, boka möten mycket bekvämt. Det kan också låta dig bygga en stark relation med dina kunder. Det gör att du kan acceptera kontanter, kreditkort och till och med presentkort. För att locka fler affärer kan du skapa presentkort för att erbjuda exklusiva erbjudanden. Dessutom kan du också ta digitala signaturer.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. ERPLY Point of Sale

Det som imponerar mig med “ERPLY Point of Sale” är förmågan att göra processen att sälja produkter och acceptera betalningar mycket enkelt. De andra praktiska funktionerna som gör den här appen mycket användbar är flera butiksoperationer och perfekt lagerhantering.

POS-appen håller kunddatabasen så att du enkelt kan ta reda på den information som krävs. Om du äger ett litet eller medelstort företag kan det vara en perfekt app för att ge önskad bekvämlighet i hur du driver det.

Pris: Gratis

Ladda ner

Poängen

Det är fantastiskt hur bekvämt dessa POS-appar låter dig sälja produkter, acceptera betalningar och hantera lager. Så kom igång med en av dessa appar och låt oss veta din feedback i kommentaren.