Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s Plus-armband 2021

Massor av armband har kommit för att omfamna iPhone 6 Plus / iPhone 6s Plus Precis som den nyaste iPhone är de också redo att imponera på dig med sin exklusiva variation och alla nya funktioner. Letar du efter armband som kan ge din telefon fullständig säkerhet när du är på språng, joggar eller tränar och bara inte vill hålla den borta från dina ögon? Här är vi med exakt vad du letar efter! Efter att ha checkat ut så många tillgängliga armband just nu har vi tagit med några av de bästa iPhone 6 / 6s Plus-armbanden baserat på deras kvalitet.

1. Newppon

Newppon presenterar ett universellt armband för din iPhone 6 / 6s Plus. Du behöver inte ta bort ditt iPhone-fodral av OtterBox och LifeProof. Dessutom kan du använda din telefon även när den är insvept i armbandet. Du kan ringa och ta emot samtal och läsa meddelanden medan telefonen är installerad.

Armbandet har ett super flexibelt band som passar runt de flesta armar. Detta band har två remfack och justerbara kardborrfästen, som kan monteras runt vilken armstorlek som helst mellan 9 och 16 tum.

USP: Universalarmband

Kolla in på Amazon

2. PORTOLISK

En av de uppenbara funktionerna i Portholic armband är åtkomst till fingeravtryck. Till skillnad från andra armbandsfodral, som helt täcker telefonerna, erbjuder den här fingeravtrycksåtkomst. Väskan är gjord av mjuk och andningsbar Lycra och neopren, vilket gör den hudvänlig, lätt och luktfri.

Förlängningsremmen passar lätt runt armstorleken från 9 till 18,5 tum. Dess trippel-svettbeständighetsfunktion hindrar svett från att komma in i fodralet. Din iPhone är helt svettbeständig.

USP: Åtkomst till fingeravtryck

Kolla in på Amazon

3. Stam

Detta är ett perfekt väderbeständigt fodral för din iPhone 6 eller 6s Plus. Armbandskåpan från Tribe är gjord av borstad PU med hög draghållfasthet och en blandning av mjuk lycra och neopren. Materialen håller din iPhone skyddad mot regn eller svett så att du kan fortsätta träningen även om det regnar utomhus.

Armbandet låter dig komma åt telefonens pekskärm, och du kan också använda hörlursuttaget för att lyssna på din favoritmusik under träningen.

USP : Pekskärmsåtkomst

Kolla in på Amazon

4. Ställ in bältet

Denna har ett armband som är justerbart (9-16 tum). Armbandet är tillverkat speciellt för att passa stora storlekar. Den kan förlängas upp till 6,5 tum. Den är utrustad för att styra hörlurar. Tillverkad av neopren håller armbandet ordentligt säkert och skyddar din iPhone 6+.

USP : Mjuk dämpning

Kolla in på Amazon

5. DEDENI

Dedeni har designat detta armbandskal för medelstora iPhones, och därmed passar din iPhone 6 / 6s Plus bekvämt i det här fallet. Det anmärkningsvärda inslaget i detta armband är två slitsar för att remmen ska passera igenom. Med sitt justerbara kardborreband passar detta band runt armstorleken på 10-15 tum.

Eftersom remmen är gjord av flexibel lycra påverkas den inte av svett, vilket håller bandet torrt under lång tid. På lagringsutrymmet kan du sätta i ditt kort, din nyckel och din hörlurskabel medan du tränar.

USP: Extra lagring

Kolla in på Amazon

6. Maxboost - iPhone 6 / 6s Plus armband

Maxboost är ett känt varumärke som handlar med iPhone-tillbehör. Detta armband rymmer bekvämt din iPhone 6 och 6s Plus med stor skärm. Framför allt är detta fodral kompatibelt med dina OtterBox- och Lifeproof-fodral. Det betyder att du inte behöver ta bort fodralet innan du sätter in telefonen i armbandet.

Detta fodral är tillverkat av stretchbeständigt neopren. Eftersom fodralet är kompatibelt med pekskärm kan du använda din iPhone medan du är på gymmet eller utomhus. Du kan ta samtal, hantera din spellista eller aktivera ett stoppur utan att ta bort ärendet.

USP: Stretktålig neopren

Kolla in på Amazon

7. VUP

VUP har kommit med två viktiga tillägg i detta armband för din iPhone 6 / 6s Plus. Detta band pryder en öppen ansiktsdesign och 180 graders rotation. Dessa två funktioner gör att du kan använda din iPhone som du använder när den är i dina händer. Du kan snabbt komma åt alla portar och knappar genom att rotera din iPhone medan den sitter på bandet.

Denna sportrem har en inbyggd dold nyckelhållare för att lagra din bil eller husnyckel. Håll inte din hörlursnör lös och dinglande; fäll bara i den och släpp den genom öglan som ges på bandet.

USP: Öppen ansiktsdesign

Kolla in på Amazon

8. SUPCASE

Detta är ett mjukt, stretchigt kardborrband från Supcase. Den passar armar som är 9 - 21 tum i omkrets. Förutom att ge ett allroundskydd, ger det enkel åtkomst till alla portar och kontroller med huden på plats. Du kan sätta in och ta bort din iPhone 6+ inom några sekunder. Det verkar vara ett enkelt sportarmband.

USP: Silikonhud

Kolla in på SUPCASE

9. Smartlle

Vilka funktioner behöver du i ett armbandsfodral när du är ute efter träning? Föreställ dig dina krav så hittar du allt i detta Smartlle-armbandskal till din iPhone 6 / 6s Plus.

Tidigt på morgonen kan du låsa ditt hus och placera nyckeln i särskild förvaring. Du kan föra din hörlurskabel genom öglan för att hålla den orörlig medan du kör. En korthållare är något unikt eftersom du inte hittar sådan lagring i andra armband. Du kan ladda din enhet även när den är skyddad inuti bandet.

USP: Handtvättbar

Kolla in på Amazon

10. Moko

Detta armband från Moko har ett justerbart kardborreband som inte bara skyddar din telefon utan också håller den kvar. Den är vattentålig, svettbeständig och levereras med en inbyggd nyckelhållare. Armbandet ger enkel åtkomst till hörlurar och kontroller. Och det finns också livstidsgaranti. Även om allt låter ganska coolt, kanske det här armbandet inte passar alla armar.

USP:  Justerbar krok & ögla

Kolla in på Amazon

BONUS

Trianium - iPhone 6 / 6s Plus Armband

Trianium är ett annat populärt varumärke som tillverkar tillbehör av hög kvalitet till iPhones och iPads. Detta armbandskal är lämpligt för din iPhone 6 eller 6s Plus. Detta fodral är tillverkat av stretchbeständigt neopren, och därför kan du enkelt böja, vrida, vika och böja.

Njut av full tillgång till telefonens pekskärm eftersom fodralet erbjuder kompatibilitet med pekskärm; du kan ta emot samtal, hantera din spellista och aktivera stoppur utan att ta ur telefonen ur fodralet.

USP: Uttag för hörlurar / laddare

Kolla in på Amazon

Summering…

Armbandet är en av de viktigaste tillbehören för fitnessentusiaster. Istället för att lämna din iPhone osäker kan du alltid ha den med dig under träningspasset. Oavsett om du är på gymmet eller utomhus är din telefon med dig hela tiden.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPhone 6 Plus läderfodral
  • Bästa iPhone 6 Plus-fodral med stativ
  • iPhone 6 Plus Bältesfodral
  • Bästa iPhone 6 Plus skärmskydd i härdat glas
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found