Blogg

Så här aktiverar du gråskalaläge på Apple Watch

En del av Apples tillgänglighetsdräkt har Grayscale varit en viktig funktion på iPhone eller iPad. Även om det huvudsakligen har utformats för att hjälpa dem som är färgblinda, kan det inte bara spara batteri utan också få enheten att se retro ut - ett klassiskt utseende som enkelt kan fånga många ögonbollar!

Apple har tagit med sin populära tillgänglighetsfunktion i fullfjädrad form på Apple Watch. Du kan ställa in och använda Zoom och VoiceOver på din klocka på ungefär samma sätt som på din iPhone eller iPad. Att aktivera gråskalaläge på Apple Watch kan göra ett häftigt modeuttalande. Och bara om du vill matcha den grå färgen på din kostym med klockan, skulle gråskala vara en lockande idé.

Så här aktiverar du gråskalaläge på Apple Watch

Steg 1. Starta Apple Watch-appen på din iPhone

Steg 2. Tryck på Allmänt

Steg 3. Klicka sedan på Tillgänglighet

Steg 4. Aktivera gråskala under Vision

Det är klart!

Titta på din klocka, ser den inte riktigt snygg ut?

Om du någonsin bestämmer dig för att stänga av gråskala, upprepa dessa ovan nämnda steg och slå av det till slut.

Så för de av er som är oroliga för den snabba förbrukningen av batteriet på sin Apple Watch utan att behöva kompromissa mycket med användbarheten Gråskala bör vara ett föredraget alternativ för dem. Och naturligtvis, de som inte kan titta på färgglada, animerade saker, det är också ganska praktiskt.

Precis som detta har Apple Watch många viktiga knep som att låta dig minska rörelsebaserad animering av appar, ändra eller anpassa klockans ansikte.

Har du stött på något trick på din Apple Watch? Vad är din personliga recension av den här bärbara enheten?

Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found