Blogg

Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-tangentbordsväskor [2021-upplagan]

Vad är nyttan av en extremt stor 12,9-tums skärm om du inte kan få ut mesta möjliga av det? Om du pratar om tillbehöret som kan ge mervärde till iPad, slår ett utmärkt tangentbordsväska dig direkt. Välj ett av de bästa tangentbordshöljena för din iPad Pro 12.9 ″, para ihop det och kolla hur bekväm både din landskapsvisning och typning blir.

För att inte glömma att vissa tangentbordsfodral kan erbjuda din iPad allroundskydd. Så du kan förbättra inte bara din användning utan också ge den nödvändiga vården till din surfplatta.

Gillar du inte skrymmande tangentbordsöverdrag? Oroa dig inte eftersom vi också har valt några mer praktiskt utformade fodral med ett avtagbart tangentbord. Därför, om du tycker att omslaget är för tungt eller vill att dina händer ska kännas lite lätta medan du håller iPad, kan du ta ut 12,9-tums iPad Pro 2018-tangentbordsväskor. Ta reda på vilket av nedanstående alternativ som passar dina behov!

 1. Äpple
 2. IVSO
 3. Tonb Shop
 4. Yocktec
 5. Vivefox
 6. Coastacloud
 7. Infiland
 8. Zagg slim book go
 9. Animuss
 10. Eoso
 11. Fintie
 12. Maxace

1. Apple Smart Keyboard Folio

I det ögonblick jag tänker på att gå till det mest kompetenta tangentbordsväskan för iPad Pro kommer Apples Smart Keyboard Folio att tänka på. Ja, det är väldigt dyrt (221,45 dollar på Amazon när denna artikel skrevs). Men när det gäller att leverera varorna har tangentbordsväskan kvaliteten att sticka ut.

Dessutom fungerar Smart Keyboard Folio sömlöst med iPad. Du behöver till exempel inte oroa dig för att ladda eller para ihop fodralet.

Tangentbordet i full storlek ger bättre skrivupplevelser. Tangenterna är taktila, din skrivning förblir snabb och smidig. Dessutom har den också lite kudde för att tåla stötar.

USP: Tangentbord i full storlek med taktila tangenter

Kolla in på Apple

2. IVSO

När det diskuteras för att välja det billiga men ändå mycket bra tangentbordet för iPad Pro 12,9-tums 2018, bör den här från IVSO inte förbises.

Omslaget är tillverkat med äktenskapet i mjukt PU-läder och mjuk mikrofiber. Medan det mjuka texturerade yttre skalet gör det mycket lättare för händerna att hålla ipad, erbjuder inredningen den nödvändiga kudden till tangentbordshöljet för att motstå repor.

Tangentbordet i bärbar dator har den klickande känslan, så förvänta dig att din skrivning ska vara vanlig. Sextio timmar arbetstid bör vara mer än för normal användning.

Vidare finns IVSO i fem attraktiva färgalternativ som svart, blå, grå, rosaguld och den vackra röda.

USP: Tangentbord i bärbar dator

Kolla in på Amazon

3. Tonb

Tonb har sportig sofistikerad design och har både designen och det fullt fungerande tangentbordet för att vara ett trevligt par för iPad Pro 12,9-tums. Tack vare det mjuka materialet känns utsidan känslig vid beröring. Och med den släta inredningen kan tangentbordskåpan hjälpa din iPad att motstå stötar.

Vad som har fått mig att gå till Tonb är dock den löstagbara designen som gör att du kan ta bort tangentbordet när det inte behövs. Dessutom ger den också flera förbättrade betraktningsvinklar så att du har bekväma betraktningsvinklar.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

4. Yocktec

Jag ser på Yocktec som ett värdigt budgetvänligt tangentbordsfodral för 12,9-tums iPad Pro. När det gäller design verkar omslaget vara pragmatiskt.

Precis som många av sina motsvarigheter har den här också huggits av PU-läder och mikrofiber. Trots att det ser sofistikerat ut kan du lita på den slagfasta interiören för att skydda din surfplatta.

Tangentbordet verkar vara välplacerat och det är lättare att trycka eller klicka på tangenterna. Så du borde inte ha svårt att hantera dem.

Möjligheten att hålla i upp till 60 timmar gör det till en ganska säker satsning för regelbunden användning. Den har en säker plats för att lagra din Apple Pencil och till och med erbjuda den nödvändiga vården. Sex färgvarianter inklusive svart, blått, guld spelar också en bra roll för att göra Yocktec till en fin utmanare för din smak.

USP: Apple Pencil Slot

Kolla in på Amazon

5. Vivefox

Från och med designen har detta tangentbordsväska från Vivefox en verkställande och rak design, som är presentabel och slagkraftig. Genom att gå vidare med tangentbordet har det chicletangenter som gör det enkelt att skriva. Utöver det har den också några praktiska genvägar till ditt förfogande.

Andra funktioner inkluderar tre kickstand-vinklar för din synkomfort. Slutligen finns det tre olika färgval som passar ditt skrivbord.

USP: Kortkommandon för enkelhet

Kolla in på Amazon

6. Coastacloud

Coastacloud har skapat ett tangentbordsväska för affärsmän och toppledare. Detta fodral levereras med ett avtagbart tangentbord, vilket gör skillnaden för användarna. När du inte vill använda tangentbordet kan du snabbt ta bort det från fodralet.

Det enda som saknas är att den inte erbjuder en inbyggd pennhållare i detta tangentbordsväska, medan den har automatisk sömnväckningsfunktion. Använd dess kickstand och du kan snabbt konvertera din iPad Pro till en MacBook. För bättre visning kan du justera vinkeln till vilken nivå som helst.

USP: Magnetiskt avtagbart lock

Kolla in på Amazon

7. Infiland

Tangentbordshöljet från Infiland är exakt utformat. Det beror på mikroföremål som hålls i åtanke. Oavsett om det är designen på fodralet eller tangentbordet, är allt gjort med precision och elegans syns tydligt.

Bortsett från det är fodralet tillverkat med PU-läder av hög kvalitet tillsammans med ett robust skal för att skydda din enhet från normala fall och stötar. Tangentbordet har ingen bakgrundsbelyst, men det kan diskonteras med tanke på den snygga designen. Slutligen finns det inga färgval.

USP: Utmärkt design

Kolla in på Amazon

8. Zagg slim book go

Zaggs "slim book go" kan hävda att den är den största konkurrenten till Apples Smart Keyboard Folio. Premium-tangentbordsväskan ser snyggt ut och har en snygg design.

Den har tangenter för bärbar dator med sju färger bakgrundsbelyst funktion för att göra skrivningen bekväm även i mörka miljöer. Den löstagbara designen gör att du kan använda locket som ett fristående fodral; ett annat stort plus om du föredrar mer flexibilitet.

Väskan har integrerad lagring för att hålla din Apple Pencil 2 säker. Och precis som alla andra folioomslag ger den också flera betraktningsvinklar för att göra både skrivning och mediekonsumtion bekväm.

USP: Premiumkvalitet med tangenter för bärbar datorstil

Kolla in på Zagg

9. Animuss

Animuss har skapat ett lättanvänt tangentbordsväska för din iPad Pro. Det är extremt enkelt för alla användare att fälla ut det smarta tangentbordet, och detta är skönheten i detta tangentbordshölje. När fodralet ligger vikat ser det smalt och lätt ut.

I sina ansträngningar att bygga ett elegant fodral har Animuss inte glömt robustheten; fodralet är lika hållbart som det är vackert. En praktisk egenskap hos detta tangentbordsväska är plastmaterial och teknisk tyg, vilket ger en bekväm och tyst skrivupplevelse.

USP: Tyst att skriva

Kolla in på Amazon

10. Eoso

Till skillnad från andra tangentbordshöljen går Eosos inte sönder. Produkten är gjord av slitstarkt PU- och lädermaterial som inte glider av din enhet medan du fäller den. Nycklarna till detta tangentbordsväska kommer att vara längre och du får en bra avkastning på din investering.

Det smarta tangentbordsfodralet mot repor skyddar hela din iPad Pro. Eoso använder skydd i två lager för att skydda din iPad mot damm, kemiska ämnen och kraschar. Även om du släpper din enhet av misstag från höjden på fyra fot förblir den intakt.

USP: Helkroppsskydd

Kolla in på Amazon

11. Fintie

Detta tangentbordsväska från Fintie är enkelt i utseende, men när det gäller funktioner och hållbarhet vinner det loppet. Tangentbordet är tillverkat av högkvalitativt ABS-material och inte av silikon. Detta gör det mycket mer hållbart. Det starka PC-skalet skyddar iPad Pro från normala fall, stötar och stötar.

Det magnetiska tangentbordet kan enkelt tas bort från fodralet när du inte använder det. Halkskyddet gör att du kan se på iPad i flera vinklar. Slutligen finns fodralet i svart färg.

USP: Stark och hållbar

Kolla in på Amazon

12. Maxace

Sportig sofistikerad design, Maxace har både designen och det fullt funktionella tangentbordet för att vara ett trevligt par för iPad Pro 12,9-tums. Tack vare det veganska lädret känns utsidan känslig vid beröring. Och med den släta inredningen kan tangentbordskåpan hjälpa din iPad att motstå stötar.

Väskan ger också flera förbättrade betraktningsvinklar så att du har en bekväm betraktningsposition medan du arbetar. Om det inte är allt är tangentbordet också vattentätt. Slutligen är den endast tillgänglig i svart färg.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner!

Vad är din bästa satsning och varför? Glöm inte att ge dina åsikter om ovanstående fall.

Loggar ut…

Apples Smart Keyboard Folio är överlägset bäst. Men många billiga alternativ kan ge det en lång sikt. Om du tål några mindre kompromisser, välj ett bra alternativ från tredjepartserbjudanden.

Men om sömlös prestanda är högst upp på din prioritet skulle Apples tangentbordsväska vara ett enkelt val för dig.

Titta också på följande inlägg:

 • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-fodral
 • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018 Folio-fodral
 • 12,9-tums iPad Pro 2018 skärmskydd i härdat glas
 • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018-ärmar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found