Blogg

Bästa app-jaktappar för iPhone och iPad 2021

Tillbaka i gamla dagar innebar framgångsrik lägenhetjakt att slå gatan i några veckor tills den gick på den perfekta enheten. Men medan man letar efter en ny plats i denna tid och tid innebär det fortfarande att se den faktiska egendomen, hjälper modern teknik att underlätta processen genom att ge lägenhetsjägare fler listor och alternativ än någonsin tidigare. Detta beror på Internet, men mobilrevolutionen och den efterföljande ökningen av appers popularitet gör också processen enklare. Låt oss kolla in Apartment-Hunting Apps för iPhone och iPad.

1. Zillow Rentals

Om det är en tråkig upplevelse att hitta en ny lägenhet för dig, gå till "Zillow Rentals Manager." Du kan använda den här appen för att bläddra bland hyresförteckningarna baserat på dina krav. Och om du gillar en lägenhet kommer du direkt att ansluta till hyresvärden. För att säkerställa att du inte går miste om ett bättre alternativ, meddelar appen också när den hittar något som perfekt matchar dina kriterier.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos Zillow Rentals är att den låter dig visa dina favoriter på kartan så att du enkelt kan besöka önskad lägenhet. Det låter dig också jämföra bostäder med liknande närliggande hyror, så att du får en bättre inblick i stadsprissättningen.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Lägenheter och hus att hyra

Den här är helt anpassad för att passa dina behov bättre. Du kan använda den här appen för att hitta de bästa lägenheterna eller bostäderna att hyra. Appen visar ett antal personliga lägenheter som matchar dina preferenser. Matcherna är grupperade i olika kategorier.

Varje lägenhet har högkvalitativa foton och uppdaterad tillgänglighet och prissättning. Du kan också kolla in de exakta detaljerna som husdjurspolicyn och flytta in avgifter.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. HotPads - Lägenheter att hyra

När du pratar om den bästa lägenhetssökaren kan du inte hålla “HotPads” borta från diskussionen. Med den här appen till ditt förfogande kan du hitta den finaste lägenheten i flera städer inklusive San Francisco, Los Angeles, Denver, Dallas, Chicago, New York och mer.

Med de avancerade filtren behöver du inte spendera mycket tid på att upptäcka ditt favorithem. Och ja, det håller dig också informerad med realtidsvarningarna så att du lyckas få den önskade lägenheten så snart en ny, som perfekt matchar ditt krav, listas.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Zumper - Apartment Finder

Zumper är en av de mest kända lägenhetsapparna för iOS. Appen gör det enkelt att söka och hitta önskad lägenhet. Den har mer än 1 miljon listor och övervakar dem noggrant för att hålla bort skräppostfilter. Därför kommer du att få korrekta resultat.

Du kan filtrera efter plats, prisklass, antal sovrum, husdjursvänligt eller bekvämligheter. Då kan du ställa in anpassade varningar för att få aviseringar när en ny annons publiceras.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Lägenheter efter lägenhetsguide

Det här är en annan app baserad på en populär hemsida för lägenhetssökning. Appen i sig är anmärkningsvärd för sitt bildnavigeringsgränssnitt som gör det enkelt att söka efter listor.

De på jakt efter ett fynd kommer sannolikt att hitta den här appen användbar, eftersom den kommer med en funktion som ger listor i ett visst område enligt erbjudanden och rabatter. Det finns även olika utvalda lägenheter som visas på hemsidan varje dag.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Apartment Finder

Den här appen är utvecklad av den populära webbplatsen Apartment Finder och bygger på sin omfattande databas för att tillhandahålla en av de största online-samlingarna av lägenhetslistor runt. Användare kan söka efter lägenheter i stadsdelar, städer eller städer och de kan också komma åt listor med pris och postnummer. Inte bara det, men med ApartmentFinder kan användare se bilder, planritningar, kartor, skicka e-post till specifika listor, spara favoritegenskaper i en lista och till och med få vägbeskrivningar.

Sammantaget är detta ett bra alternativ för dem under tidsbegränsningar som behöver hitta en plats snabbt och i farten.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Självstyrda turer

Här är en app för lägenhetsjakt med en twist. Det är en innovativ app som kan hjälpa dig att leta efter och se lägenheter och hus att hyra på egen hand. Det erbjuder banbrytande självstyrda turer, agentrundturer, uthyrningsannonser, matchning av fastigheter online etc.

Det är perfekt för dem som vill undvika besvärligheten med att ha en fastighetsmäklare som försöker sälja dig lägenheter. Du kan visa flera hem på en dag, och det gör det också möjligt för dig att besöka efter öppettider.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Trulia uthyrning

Här är en app som eliminerar stressen att hitta din ideala lägenhet. Du kan utforska potentiella stadsdelar med foton och drönare som skickats in av lokala fotografer. Detta ger dig en genuin känsla av området innan du bestämmer dig för att kolla in bostadsalternativen.

Det ger dig fullständig information om faktorer som brottslighet, skolor, prisutveckling, bekvämligheter, pendlingar etc. Och när du hittar något du är intresserad av är det enkelt att kontakta fastighetsförvaltare på språng med bara ett klick.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Hyr med Lovely! Lägenheter och hus att hyra

Den här populära appen visar listor som färgade prickar på en karta över ett visst område och ger tidsstämpelinformation så att användarna vet exakt hur länge en viss egendom har varit tillgänglig.

Lovely erbjuder också sökbaserade varningar som meddelar användaren när hans eller hennes ideala lägenhet blir tillgänglig. Omvänt informerar appen användaren när deras favoritlista släpps ut på marknaden, så att de inte hamnar på en stabil ledning.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Hyr kompasslägenheter

Även om ”RentCompass” kanske inte är ett stort namn som några av dess välkända rivaler, har det rykte att hjälpa dig att hitta en bättre lägenhet. Appen har ett enkelt designspråk som gör det enkelt att surfa. Och med flera filter till förfogande erbjuder det också den nödvändiga flexibiliteten för att begränsa sökningen.

Om en lägenhet fångar dina ögon kan du kolla in dess foton och till och med läsa information om den. För ett mer informerat beslut låter appen dig också jämföra priser och utforska de hetaste erbjudandena. Och när allt verkar okej kan du kontakta hyresvärden eller agent direkt.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Genom att installera till och med en av dessa appar på en iPhone kommer lägenhetsjägare att ha alla verktyg som behövs för att hitta den perfekta platsen. Det bästa med vart och ett av dessa alternativ är att de eliminerar behovet av att fysiskt besöka en lägenhet fram till sista steget i sökprocessen: underteckna hyresblanketten.

Vad är din favorit?

Jag är säker på att du kommer att kunna hitta rätt hem med dessa appar. Vilken har du valt för att göra ditt arbete? Dela din feedback om det.

  • Bästa shoppingappar för iPhone
  • Bästa appar för bilköp för iPhone
  • Expense Tracker iPhone iPad-appar
  • Visitkortläsarappar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found