Blogg

Bästa batterifodral för iPhone 6 / 6s 2021

Det finns massor av olika typer av batterifodral med avancerad teknik och högkvalitativa funktioner. Var och en av dem har sin nytta. Batterifodral är populärt efterfrågade på grund av deras rika mångsidighet med att ge skydd, välbehövlig kraft, attraktivt företag för iPhone och många fler. Vad sägs om att förhandla de bästa batterifodralna för telefon 6 / 6s? Att hålla varje funktion, pris och teknologi i rätt perspektiv av hur mycket värde det kan lägga till din telefon, några av de mest effektiva batterifodral har listats. Låt oss dyka in för att se dem!

 1. Lonlif skyddande batterifodral
 2. UNU Ultra Thin Battery Case
 3. 3200mAh laddningsväska från OMEETIE
 4. TYLT Energi glidande kraftväska
 5. HETP uppladdningsbart batterifodral
 6. Skyddande laddningsväska från Gixvdcu
 7. Yacikos Slim batterifodral
 8. JUBOTY batterifodral
 9. QTshine bärbart batterifodral
 10. Batterifodral med LED-indikatorer från Swyop

1. Lonlif skyddande batterifodral

Med 4000mAh batteri kan detta fodral från Lonlif ladda din iPhone 6-serie helt och fortfarande kvar med lite juice för den andra laddningen. För att börja ladda, tryck bara på och håll ned strömbrytaren på baksidan i några sekunder. För att ladda din iPhone med en kabel behöver du inte ta bort fodralet.

Förutom laddning skyddar fodralet din iPhone perfekt från normala fall och stötar. Dessutom ger de upphöjda kanterna extra skydd för skärm och kamera. Slutligen är den endast tillgänglig i svart färg.

USP: Enkelt och enkelt utseende

Kolla in på Amazon

2. Ultratunt batterifodral från UNU

UNU DX batterifodral för iPhone 6 är laddat med några högkvalitativa funktioner som gör den till en perfekt följeslagare för din smartphone. Med 2, 400 mAh uppladdningsbart batteri kopplat till 14 timmars samtalstid eller 11 timmars surfning; batterifodralet har en solid stans. Det ger mer än 100% extra batteritid till din telefon.

Det solida PC-skalet klarar stötar. Synkroniseringstekniken gör det ganska enkelt att synkronisera och ladda iPhone utan att behöva ta bort fodralet.

Upphöjd stötfångare ger extra skydd på skärmen. Slutligen finns UNU DX i tre färger: svart, vit / magenta och vit / blå.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

3. OMEETIE 3200mAh laddningsväska

OMEETIE har en kompakt formfaktor som är den typ av batterifodral som passar in i minimalismens smak. 3200mAh-batteriet kan vara mycket mindre jämfört med några av de mest kraftfulla batteriluckorna, men det är fullt utrustat för att ge upp till 120% batteritid.

De 10 timmars internetanvändning och 16 timmars samtalstid bör vara tillräckliga för normal användning. Utöver batteriets livslängd har OMEETIE en hållbar konstruktion tack vare den solida stötdämpande stötfångaren och den hårda skalplattan.

Med inkluderingen av mjukt gummi på baksidan är det ganska bekvämt att hålla smarttelefonen. Dessutom kan du slå på både din telefon och batterifodralet samtidigt - vilket är ännu ett plus ur användarupplevelseperspektivet.

USP: Kompakt formfaktor

Kolla in på Amazon

4. TYLT Energi glidande kraftväska

Tylt Enerji sportar ganska imponerande design som snäpps fast på iPhone. Designen med dubbla lager säkerställer att din iPhone har det nödvändiga skyddet från stötar. Den glidande designen gör att du kan använda batterifodralet med eller utan hylsan.

Med det kraftfulla 3200mAh-batteriet ombord får du massor av extra batteritid. Det fasta batteriet laddar din enhet med blixtsnabb hastighet. Och så snart din smartphone är helt igång stoppas laddningen automatiskt.

USP: Glidande design

Kolla in på Amazon

5. Laddningsbart batterifodral från HETP

När jag går en lång bilresa är det jag alltid vill ha i överflöd batterilivslängden. Och ett batterifodral som HETP är en perfekt folie för en lång resa. Drivs av ett massivt 6000mAh-batteri, är skalet fullt kapabelt att ge över 200% laddning till iPhone 6 / 6s.

Väskan har intelligent chip för att skydda smarttelefonen mot flera faror som överström och kortslutning. Med tillstånd av synkroniseringsdesign kan du synkronisera och ladda samtidigt.

Med 360 ° repskyddet kan fodralet också erbjuda grundläggande skydd för din iPhone mot stötar och repor. För att inte tala om de tre snygga färgerna som svart, rött och roséguld som låter dig välja en bättre följeslagare för enheten.

USP: 360 ° repskydd

Kolla in på Amazon

6. Gixvdcu skyddande laddningsväska

För dem som letar efter mycket extra kraft verkar Gixvdcu vara ett av de bättre valen. Förpackat med 6000 mAh batteri är batterifodralet mer än tillräckligt för att ge över 200% extra juice till din smartphone.

När det gäller hållbarhet har fodralet dubbelt skydd för att tåla stötar. Och med 360 ° repskyddet är det fullt utrustat för att skydda din smartphone inte bara från stötar från repor.

Med synkroniseringsteknik gör det även att du kan synkronisera din enhet till en dator utan krångel. Dessutom kommer den med ett intelligent chip för att avvärja hot som kortslutning och överhettning.

USP: 360 ° repskydd

Kolla in på Amazon

7. Slim Battery Case från Yacikos

Yacikos har imponerat på mig av ett par huvudskäl. Först och främst har den ett enormt 6000mAh litiumbatteri som ger mycket extra kraft till iPhone 6 / 6s. Och den andra, den överensstämmer med CE, RoHS och FCC. Därför erbjuder den väsentlig säkerhet för enheten mot alla vanliga faror.

När vi pratar om designen ser Yacikos batterifodral robust ut och tål stötar. Blandningen av högkvalitativt ABS och silikonmaterial har gett det en hållbar struktur. Dessutom ser färgvarianterna i rosa guld, rött och svart attraktivt ut.

USP: Massivt 6000mAh litiumbatteri

Kolla in på Amazon

8. JUBOTY batterifodral

Detta laddningsfodral har ett högkvalitativt polymerbatteri som kan ge din iPhone 6 / 6S 150% extra effekt. Den är gjord av högkvalitativt stötsäkert och splittrigt PC-material som kan skydda din telefon mot repor och stötar.

Dessutom har baksidan av fodralet en magnetisk funktion så att du enkelt kan fästa den på ett bilfäste när du kör. Den stöder också kabelanslutna hörlursportar, så du kan också njuta av musik och ringa ett samtal när du laddar. Synkronisera enkelt dina telefondata till din MacBook, PC eller laptop utan att ta bort batterifodralet med en USB-datakabel.

USP: Vacker röd krage

Kolla in på Amazon

9. Bärbart batterifodral från QTshine

När det gäller att erbjuda en säker och pålitlig laddningslösning kan du räkna med att QTshine erbjuder detta erbjudande. Oavsett om det är 6000 mAh-batteriet eller CE-, FC- och RoHS-certifieringarna, har batterifodralet tagit hand om alla grunder. Lägg till det smarta interna chipet som skyddar iPhone mot hot som överström samt överladdning och det verkar i linje med det bästa.

Hållbarhetsmässigt kan fodralet bekvämt ta lite slag. Närvaron av stöttålig stötfångare ger den kudden som behövs för att överleva slumpmässiga stötar. Dessutom är det också greppvänligt så att det finns mindre chans att glida ut.

USP: Certifierad av CE, FC och RoHS

Kolla in på Amazon

10. Swyop batterifodral med LED-indikatorer

Ett pålitligt batterilock som Swyop förtjänar ett omnämnande i denna eftertraktade sortiment. Fodralet har packats i ett robust 6000mAh batteri i en ganska kompakt design. Det betyder att din smartphone kommer att fortsätta se snygg ut även om det här fallet är på.

När det gäller effektivitet är batterifodralet mer än kapabelt att ge minst 200% extra laddning. Oavsett om du är en kraftanvändare eller en spelare, skulle den extra batteritiden garantera att du kan utföra ditt jobb utan att behöva ladda enheten. Bortsett från det är det ganska enkelt att installera / ta bort och kan också ta slumpmässiga droppar tack vare inkluderingen av en robust stötfångare.

USP: Lätt att installera och ta bort

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Jag antar att du har hittat den perfekta strömmen till din smartphone. Jag skulle vara glad att veta namnet och de funktioner du har hittat riktigt bedårande.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa iPhone 6 plånboksfodral
 • Läderfodral för iPhone 6
 • Bästa iPhone 6 Folio-fodral
 • Bästa iPhone 6-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found