Blogg

Bästa iPhone 8 Flip-fodral 2021

Jag föredrar att välja flip-fall av två främsta skäl. Först erbjuder de det nödvändiga skyddet till smarttelefonen. Och det andra, de hjälper mig också att hålla snooing ögon i sjön, särskilt när jag använder min enhet på flygplatsen eller busshållplatsen. Dessutom är de kvaliteter som jag gillar att se i de bästa iPhone 8 flipfodral hållbara byggda och elegant design.

 • iPulse
 • SHIELDON
 • BELK
 • Belemay
 • LONTECT
 • ICARERCASE
 • OtterBox STRADA
 • ZOVER
 • Nouske
 • TUCCH

# 1. iPulse

iPulse har vintagebokdesign som ser ganska bedårande ut på 8. Fodralet är tillverkat av högkvalitativt italienskt kornläder. Handgjord design toppad med djärva sömmar förbättrar dess profil ytterligare.

TPU-hölje förstärker dess struktur så att den tål stötar och även motstår repor. Det finns tre kortplatser för lagring av kort. Det har också en liten ficka för att hålla lite pengar. Detta klassiska läderfodral finns i två färger som svart och brunt och levereras med begränsad livstidsgaranti.

USP: Äkta italienskt fullkornsläder

Kolla in på Amazon

# 2. SHIELDON

Om du är charmad av stilig profil kommer du att älska SHIELDON. Tillverkad av äkta kohudläder, det är ett hållbart fodral för din smartphone. TPU-hölje ger ytterligare konstruktion och gör det enkelt att bekämpa droppets påverkan.

Med det här fodralet kan du lagra tre kort och även ta med lite kontanter i innerhylsan. Med stativfunktionen kan du placera din iPhone horisontellt för att njuta av media. Du kan välja detta snygga läderfodral i sex attraktiva färger som svart, blått, brunt och mer. Dessutom kommer SHIELDON med livstidsgaranti.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

# 3. BELK

Sportig retrostil, BELK har kvaliteten att göra ett fint par med din iPhone. Flipfodralet är tillverkat av PU-läder och har en mjuk texturerad yta. TPU-stötfångare ger den den välbehövliga styrkan för att överleva stötar och hålla bort repor.

Det finns en liten ficka för att hålla ett kort. Med magnetisk förslutning kan du stänga fodralet säkert, medan kickstand-funktionen gör att du kan använda din enhet handsfree. Dessutom kommer BELK flipfodral i 10 färgvarianter så att du kan välja en bättre passform för din enhet.

USP: Retrostil

Kolla in på Amazon

# 4. Belemay

Beundra läderomslag i bokstil? Detta erbjudande från Belemay har en elegant profil med äkta kohudskinn och imponerande handgjord design.

Tack vare förekomsten av mjuk och slagtålig TPU har interiören fått en kudde för att tåla droppar. Jag tycker att de tre kortplatserna och en kontantficka är tillräckligt bra för att ta hand om dina grundläggande behov.

Framsidan fungerar också som ett användbart stativ för att stärka ditt landskap. När det gäller färger finns Belemay retro läderfodral i tre alternativ: svart, blått och kaffebrunt.

USP: Imponerande handgjord design

Kolla in på Amazon

# 5. LONTECT

Vad som gör LONTECT till ett bra köp är möjligheten att ta hand om behov utan kompromisser. Flipväskan är huggen i mjukt PU-läder och har robust TPU-stötfångare för att hålla bort hoten från oavsiktliga fall.

Tydlig rygg gör att smarttelefonen kan visa upp sin elegans. Det finns också ett stort fack för förvaring av ett kort. Utöver funktionerna finns Lontect i fyra snygga färger: guld, rosa guld, svart och glänsande svart.

USP: Rensa tillbaka

Kolla in på Amazon

# 6. ICARERCASE

Jag gillar den enkla och lågprofilerade designen av detta flipskydd från ICARERCASE. Utsidan i konstläder har snygga sömmar. Med det halkfria greppet gör fodralet det bekvämare att hålla i iPhone 8.

Interiören har en kontantficka och tre platser för lagring av ID och kredit. När det gäller skydd är detta foliofodral av syntetiskt läder tillräckligt starkt för att sprida låg slag.

Dessutom kommer ICARERCASE i rosa guld, svart och brunt färgalternativ och alla ser märkbara ut.

USP: Halkfritt grepp

Kolla in på Amazon

# 7. OtterBox STRADA-SERIEN

Fantastisk blandning av hållbarhet och minimalism, OtterBox STRADA SERIES-fodral markerar alla lådor. De är förstärkta av stötdämpande design och är mycket skyddande.

Det yttre skalet har borstad stålaccent, medan det inre skalet levereras med det mjuka lagret för att motstå skrapning. Det finns en vertikal ficka för att hålla ett kort. Tack vare den fickvänliga designen glider den lätt in och ut ur fickan. Dessutom finns STRADA SERIES-fodral i fem färger med livstidsgaranti.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

# 8. ZOVER

Jag tycker att ZOVER är ett komplett paket eftersom det står upp för alla aspekter. Först och främst har det högkvalitativa kohudskinnet gett det tillräckligt med motstånd för att hålla länge. En annan kvalitet som gör det till en pålitlig satsning är den robusta stötfångaren som ger enheten skydd runt om.

Läderfodralet har en kontantficka samt tre fack för bärkort. Och när du vill komma ikapp med några av dina favoritflickor, gör det också rollen som en pålitlig monter. Det är inte allt, ZOVER finns i sex färgvarianter som svart, mörkbrun, marinblå, rosa, röd och vinröd.

USP: Robust inre skal

Kolla in på Amazon

# 9. Nouske

Nouske har en ganska enkel design som betyder affärer. Utsidan i PU-läder är ganska mjuk vid beröring och ger också ett bättre grepp. Gummierat innerhölje hjälper till att avvärja stötar och repor.

Detta flipfodral har bara en kortplats där du lagrar ett kort. Det låter dig också placera din iPhone i liggande läge för handsfree-videosamtal. Slutligen kan du välja Nouske i åtta charmiga färger.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

# 10. TUCCH

TUCCH erbjuder alla kvaliteter som ett premiumplånboksfodral till ett överkomligt pris. Kombinationen av TPU och PU-läder har ökat konstruktionen så att den lätt kan komma ur oavsiktliga fall. Höjd kant ger en extra skydd för pekskärmen.

Interiören har ett stort fack för stashing av kontanter och tre fickor för kort. Magnetluckan gör ett bra jobb med att hålla fodralet intakt. Du kan välja ut TUCCH-flipfodral i tre färger: svart, brun och röd. Eftersom det levereras med livstidsgaranti kan du enkelt byta ut det om du hittar några defekter i kvaliteten.

USP: Ytterligare skydd för pekskärm

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Ditto, du har gillat dessa flipfodral, eller hur? Förresten, vilken har fångat dina ögon? Det skulle vara trevligt att veta namnet på det ärende som har tur att para ihop med din smartphone.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa iPhone 8-fodral
 • Plånboksfodral för iPhone 8
 • Bästa iPhone 8 batterifodral
 • Bästa iPhone 8 Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found