Blogg

Bästa iPad Pro 10,5-tums Folio-fodral 2021

Foliofodral finns alltid på min träfflista av ett par främsta skäl - för att ge min enhet ett väsentligt skydd och ha önskad betraktningsvinkel. Dessutom har många av dem interiörplatser för kort och kontanter som gör mitt liv mycket enklare; speciellt när jag är på språng! Och ja, jag tycker speciellt om de som har en pennhållare så att jag säkert kan hålla Apple Pencil. Med tanke på alla användarvänliga funktioner har jag gjort en uppskattad lista över de bästa foliofodral för iPad Pro 10,5-tums.

 1. Belk
 2. Fintie
 3. Ztotop
 4. Antbox
 5. JETech
 6. Fläck
 7. ProCase
 8. ESR
 9. MoKo
 10. Prisförsäljning
 11. Incipio Faraday

1. Belk

Belk folio-fodral har en klassisk bokdesign. Det har förberetts med PU-läder som ger det ett sofistikerat utseende. PC-inredningen är tillräckligt stark för att motstå repor.

Med automatisk viloläge / vakna funktion förhindrar foliofallet onödig strömförbrukning. Den har kortplatser för kort och kontanter. Det finns också en pennhållare som låter dig hålla din Apple Pencil säkert.

Stativfunktionen ger nödvändig flexibilitet så att du kan se media i önskad vinkel. Framför allt kommer detta vintage foliofodral i fem attraktiva färger.

USP: Klassisk bokdesign

Kolla in på Amazon

2. Fintie

Om du gillar designerfodral för din iPad Pro är Fintie vägen att gå. Den har ljusfärgade blommönster som passar bäst för studenter eller yrkesverksamma inom den kreativa verksamheten. Det starka materialet skyddar din stora enhet från grunden, stötar och normala stötar.

För att spara batteritiden på din iPad Pro har Fintie byggt ett magnetiskt skydd som stöder automatisk viloläge / vakna. Skydd och tunn profil går hand i hand, eftersom Fintie har använt robust konstläder exteriör och mjuk mocka interiör.

USP: Olika design- och färgalternativ

Kolla in på Amazon

3. Ztotop

Oavsett om du är en toppledare eller en upptagen affärsman har du alltid bråttom för att nå dina mål. Men du ska inte skada din premium iPad Pro. Ztotop har tillverkat ett foliofodral av hög kvalitet som inte glider av händerna. Tillverkat av äkta läder, detta foliofodral erbjuder omfattande skydd. Så även om du klättrar snabbt på företagstegen är din iPad Pro din stadiga partner.

Den är flexibel och roterar i 360 grader; med den här funktionen kan du göra dina presentationer effektivt på kontoret eller konferenser / seminarier. Detta solidbyggda fodral pryder klassisk design som passar proffs. Eftersom den har en tunn profil kan du enkelt komma åt knappar och kontroller på din iPad Pro.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

4. Antbox

Antbox ger ett iPad Pro folio-fodral, som är full av coola funktioner; en skarp en är ett litet pennahål som håller Apple Pencil medan du skissar eller målar något på din iPad Pro. Exakta utskärningar gör att användare snabbt kan komma åt viktiga portar och knappar på din iPad Pro.

Du kan snabbt vända det tredubbla stativet för att konvertera fodralet till ett visningsställ. Detta fodral är lätt så att du kan förvara det i din resväska och använda det var som helst. Mjukt TPU-material fungerar som rustning för att skydda din premiumenhet heltäckande.

USP: Inbyggd Apple Pencil-hållare

Kolla in på Amazon

5. JETech

Jag gillar det formanpassade utseendet på JETech foliofodral. Med den lätta och tunna designen gör det ett bedårande par med iPad. Högkvalitativt syntetiskt läder pryder sitt utseende.

Den extremt släta inredningen ger inte bara sin struktur utan gör också att fodralet kan absorbera stötar. Bild perfekta utskärningar se till att du har obehindrad tillgång till alla portar och knappar på din enhet. Framför allt finns detta vackert utformade foliofodral i sex attraktiva färger.

USP: Form-Fitting Look

Kolla in på Amazon

6. Speck

Fyra fots droppskydd är det bästa du kan begära från alla iPad Pro folio-fodral. Observera att din 10,5-tums iPad Pro är ganska tyngre än din iPhone, och därför kan den skadas även om den tappas från höjden på 2 fot. Speck har tillverkat detta fodral av slitstarkt PU-läder, som är lätt att rengöra. Det är inte bara snyggt utan tål också dagligt slitage.

Använd detta foliofodral och du kan stärka batteriets livslängd på din iPad Pro eftersom fodralet har automatisk viloläge / vakna-funktion. Ta hem det här fodralet och säkra din iPad Pro med dess låslås.

USP: Smal och skyddande

Kolla in på Amazon

7. ProCase

ProCase är ren klass. Vad som stjäl showen för detta imponerande foliofall är den polerade designen. Den genomskinliga omslagsdesignen har prydts ytterligare med den matta ytan.

Att vara fingeravtryck och damm kan fallet behålla sitt överklagande länge. Det vikbara locket gör att du kan ha önskad synvinkel och skrivvinkel. Slutligen kommer detta tunna foliofodral i fyra fascinerande färger.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

8. ESR

Om du är professionell och letar efter ett foliofall med en suaveprofil kan den här vara ett perfekt val. Den enda kvalitet som sticker ut för detta fall är det utmärkta utförandet. Det yttre skalet av syntetläder är otroligt mjukt och ger bättre grepp.

Med handremmen kan du enkelt bära din iPad Pro. Den har en pennhållare för att hålla din Apple Pencil säkert. ESR Folio-fodral finns i två färger - svart och brunt.

USP: Premium läder

Kolla in på Amazon

9. MoKo

Det finns ett par huvudskäl till varför jag har valt MoKo foliofall i den här listan. Den första kvaliteten är den kompakta designen som ser snygg ut på iPad. Och den andra är det urbana utseendet som kan vara mycket för dem som gillar den estetiska designen.

Medan PU-läderytan tål grundläggande droppar, skyddar den extremt mjuka inredningen din enhet mot repor. Du kan finjustera den perfekt för att leva upp både skriv- och medieupplevelse. Det finns sju fängslande färgalternativ att välja mellan.

USP: Stötsäker

Kolla in på Amazon

10. Priser

Ratesell folio-fodral har grundats för dem som tycker om en attraktiv design. Med blommönster stoppar det ögonblicket direkt. Den synliga sömmen berikar dess utseende.

Det finaste PU-lädermaterialet ger styrkan att klara vanligt slitage. Det som förstärker dess struktur är datorns inre skal. Det har också kortplatser där du kan behålla dollarsedlar och kort. Dessutom finns detta iögonfallande Folio-fodral i tre färger med snygga mönster.

USP: Designerfall

Kolla in på Amazon

11. Incipio Faraday

Incipio Faraday är speciellt framtagen för proffsen som har en speciell smak för estetisk design. Den har konstruerats med det finaste plextoniumpolykarbonatet och veganläder. Nyckeln till dess livslängd ligger i den robusta uppbyggnaden som kan överleva stötar och slå ner repor.

Det magnetiska vikfältet säkerställer att din surfplatta förblir säkert inuti och att du enkelt kan fästa och öppna fodralet. En annan anmärkningsvärd egenskap i detta foliofall är stativfunktionen som är väl anpassad för dina medias tittande och skrivbehov. Dessutom har du två professionella färger som svart och marin att välja mellan.

USP: Styv Plextonium polykarbonat hårt skal

Kolla in på Amazon

Din favorit?

Förhoppningsvis har du gillat mitt val! Var säker, eftersom fler och fler foliofall av hög kvalitet kommer till marknaden, och jag kommer att fortsätta uppdatera den här listan så att du aldrig får slut på något alternativ - oavsett hur speciellt ditt test är. Så låt mig veta vilket foliofall som har fångat dina ögon. Dela också dina åsikter om ett folioomslag av hög kvalitet.

Eftersom vi pratar om 10,5-tums iPad Pro, skulle du också vilja titta på dessa tillbehörslistor:

 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-fodral
 • Läderfodral för 10,5-tums iPad Pro
 • Bästa 10,5-tums iPad Pro-tangentbordsväskor

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found