Blogg

Bästa iPhone Xs skärmskydd i härdat glas 2021

I det ögonblick jag tänker på att ge den väsentliga skyddet till iPhone är det första som slår mig: ”Pekskärm.” Eftersom det är den mest känsliga delen av smarttelefonen, tar jag alltid extra försiktighet för att skydda den mot repor. Och det som hjälper mig att avvärja skadan är ett skärmskydd av högsta kvalitet. Det är den främsta anledningen till att jag har ställt upp de bästa skärmarna på iPhone Xs så att OLED-skärmen har maximalt skydd.

 1. Vinnergear
 2. i-Blason
 3. FÖRSVAR
 4. JETech
 5. ESR
 6. Maxboost
 7. amFilm
 8. Ailun
 9. Trianium
 10. TETHYS
 11. Ainope

1. Vinnergear

Winnergear tillverkar härdat glasskydd för iPhones från de senaste fem åren. Deras skärmskydd är inte vanliga, de är nano-belagda och påstås vara världens starkaste glasskärmskydd. Dessutom är detta skärmskydd för iPhone Xs en 3D-böjd kant-till-kant, till skillnad från andra glasskydd som lämnar en del öppen för att spricka.

Det bästa är installationen. Den levereras med en praktisk guide som hjälper dig att snabbt installera den. Skärmskyddet är bubbelfritt och motståndskraftigt mot fingeravtryck. Det är fem gånger starkare än vanliga glasskärmskydd och skyddar därmed din iPhone Xs från fall, stötar och repor. Slutligen är priset något på den högre sidan, men med tanke på produktens kvalitet är det motiverat.

USP: 2 års garanti

Kolla in på WinnerGear

2. i-Blason

Denna skärmförsvarare från i-Blason är gjord för att vara ett långsiktigt perspektiv för iPhone Xs. 0,3 mm tjocklek placeras i kategorin en av de tunnaste skärmskyddet. På grund av den solida strukturen kan den motverka påverkan.

Släta kanter spelar också en viktig roll för att skärmskyddet ska rullas snyggt ut. Den orörda klarheten ger en förbättrad tittarupplevelse. För att hålla känsligheten vid liv tillåter det inte smuts och damm att byggas upp.

USP: Orörd klarhet

Kolla in i-Blason

3. FÖRSVARING

När det gäller att ge maximalt försvar till OLED-skärmen på din iPhone Xs är "DEFENSLIM" upp till uppgiften. Kvaliteten som gör det så tillförlitligt är härdat glas av högsta kvalitet.

Med den starka hårdheten kan skärmskyddet motstå repor även från vassa föremål. De rundade kanterna och de exakta utskärningarna hjälper skärmskyddet att passa perfekt.

Tack vare den höga klarheten ger den en bättre betraktningsvinkel. Dessutom håller den fingeravtryck och fläckar borta för att bibehålla hög respons under lång tid.

USP: det antireflekterande lagret

Kolla in på Amazon

4. JETech

För bara 5,39 $ är JETechs skärmskydd en av de mest prisvärda på marknaden. Men när det gäller kvalitet har den varorna att konkurrera med de bästa.

Stöttat av 0,33 mm tjocklek har det härdade glaset en kudde för att överleva chocken. Kvaliteten för att motstå damm och fingeravtryck hjälper skärmskyddet att behålla den höga transparensen.

Kolla in de böjda kanterna som säkerställer att pekskärmen har helskärmstäckning. Ännu bättre, JETech skärmskydd i härdat glas finns i två förpackningar som stöds av livstidsgaranti.

USP: 9H hårdhet

Kolla in på Amazon

5. ESR

ESR säger att dess skärmskydd i härdat glas är fem gånger starkare tack vare förmågan att motstå kraft upp till 22 pund. Om man tittar på betyget (fyra stjärnor av fem från över 1300 kundrecensioner) verkar skärmskyddet få mycket positiv feedback.

Glaset har exakta utskärningar och fungerar sömlöst med Face ID. Det ger inte damm, svett och fläckar en chans att förstöra klarheten och känsligheten. Så förvänta dig att försvararen håller transparensen och jämnheten säker.

Dessutom erbjuder tillverkaren ett extra skärmskydd till samma pris så att du har ett extra paket i säkerhetskopian.

USP: Kraftsäker upp till 22 pund

Kolla in på Amazon

6. Maxboost

Maxboost kan skryta med äkta beröringskänslighet och är enkelt en av de bästa skärmskydden för iPhone Xs. Det förstklassiga glaset ger HD-klarhet. Med den hydrofoba och oleofoba beläggningen tillåter den inte att damm och svett skadar dess klarhet och lyhördhet.

Maxboost har avrundade kanter för att passa perfekt och ger full täckning på skärmen. Designen med öppen kant gör den fallvänlig. Dessutom kommer Maxboost skärmskydd i tre förpackningar som stöds av livstidsgaranti.

USP: Sann beröringskänslighet

Kolla in på Amazon

7. amFilm

amFilm är en av de mest populära skärmskydden för iPhone X / Xs på Amazon. Med de fyra stjärnorna av över 1220 kundrecensioner har skärmskyddet alla kvaliteter som krävs för att erbjuda det kompromisslösa försvaret på skärmen.

En anmärkningsvärd egenskap hos skärmskyddet är den fallvänliga designen som hjälper den att fungera i de flesta fall. Möjligheten att leverera 99,99% tydlighet förstärker din tittarupplevelse. Med 0,3 mm tjocklek och industristandardhårdhet kan den enkelt hålla bort utmaningarna från repor.

USP: 99,99% klarhet

Kolla in på Amazon

8. Ailun

Med 2,5D rundade kanter installeras Ailun sömlöst på pekskärmen. Den 99,99% högupplösta klarheten förbättrar din tittarupplevelse.

Med tillstånd av den hydrofoba och oleofoba beläggningen; det kan förhindra fingeravtryck och damm. Således fortsätter din 3D Touch att vara smidig.

Alla utskärningar är på plats och säkerställer att det inte finns några störningar i frontkamera och sensor. Utöver funktioner finns Ailun i tre förpackningar till bara ett pris.

USP: 2,5D rundade kanter

Kolla in på Amazon

9. Trianium

Detta erbjudande från Trianium har vunnit mycket beröm på Amazon. De fyra och en halv stjärnorna av nästan 1400 kundrecensioner visar hur bra det tas emot av användarna.

När vi pratar om funktionerna har Trianium skärmskydd täckt dig från alla aspekter. Oavsett om det är förmågan att bekämpa splittring eller erbjuda maximal klarhet, gör det ett ganska bra jobb. Dessutom tillåter det inte att damm hopar sig och håller känsligheten intakt länge.

USP: Anti-splittring

Kolla in på Amazon

10. TETHYS

Inte många av er skulle ha hört talas om TETHYS. Men om du pratar om funktionalitet kan den här göra jobbet med ett bättre resultat.

Detta skärmskydd erbjuder kant-till-kant-skydd för OLED-skärmen så att den förblir skyddad i alla faror. Branschens standardhårdhet gör den mer tillförlitlig.

När det gäller klarhet och känslighet bör det härdade glaset av hög kvalitet inte göra dig besviken. Med livstidsgarantin att starta, kryssar TETHYS för alla rutor.

USP: Mycket lyhörd för beröring

Kolla in på Amazon

11. Ainope

För att tillhandahålla önskad skärm till OLED-skärmen på din nya iPhone är Ainope ett bra alternativ. Det högkvalitativa härdade glaset har 9H hårdhet för att enkelt bekämpa splittringar och repor. På grund av HD-tydligheten har du förbättrat tittarupplevelsen.

Förmågan att motstå smuts, svett och fingeravtryck hjälper den att behålla lyhördheten länge. Eftersom det är helt bubbelfritt har du inga problem med att installera det. Slutligen kommer Ainope i dubbla förpackningar med en livstidsgaranti.

USP: 9H hårdhet

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Din favorit pekskärm försvarare?

Förutsatt att du har hittat rätt skärmskydd för pekskärmen på din smartphone. Får jag veta namnet och det som skiljer det från resten?

Vad sägs om att utforska fler iPhone X-fodral eftersom den har samma skärmstorlek som iPhone Xs:

 • Bästa iPhone X-fodral
 • Bästa iPhone Xs plånboksfodral
 • iPhone Xs Bumper Fodral
 • Bästa iPhone Xs batterifodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found