Blogg

Bästa vattentäta fodral till iPhone 11 Pro 2021

Även om den mäktiga nya iPhone är både vattentät och vattentät, är jag fortfarande väldigt rädd för att utsätta den för vatten. Vi har alla varit offer för tvättade telefoner en gång eller den andra, men tack och lov har tekniken utvecklats och vi har nu vattentäta telefoner. Men vi är fortfarande rädda för att vattnet kan skada våra telefoner och det är en ganska rimlig rädsla tror jag. Därför har jag tagit fram en lista över de bästa vattentäta fodral till iPhone 11 Pro.

 1. Dammtätt vattentätt fodral från Ecofine
 2. Vapesoon Inbyggt skärmskydd Vattentätt fodral 
 3. Shockproof Clear Waterproof Case från Temdan
 4. Fugosell vattentätt fodral till vattnet 
 5. Robust, robust, vattentätt fodral från Garcoo
 6. Fullt skydd vattentätt fodral från Red2Fire
 7. Spidercase anti-repad undervattens vattentätt fodral 
 8. LifeProof FRĒ SERIES Vattentätt fodral till iPhone 11 Pro
 9. IP68 heltäckande skyddande vattentätt fodral från Antshare
 10. Dooge P69K certifierat vattentätt fodral

1. Ecofine IP68-certifierat snötätt vattentätt fodral till iPhone 11 Pro

Med IP68-standard vattentätt certifikat är Ecofine-fodralet utformat så att du kan klicka på fantastiska bilder under vattnet. Den testas under 6,6 fot djup i 30 minuter och garanterar perfekt skydd när du simmar under vattnet eller försöker använda din telefon i duschen.

Väskan klämmer fast din enhet och säkrar alla portar för att hålla allt vatten borta från att komma in i din enhet. Även om det skyddar din telefon från alla möjliga sidor, skulle sensorerna och faceID fortfarande fungera lika exakt. Alla kontroller på din enhet är täckta med halkskyddande TPU-ram för att undvika krångel.

USP: Kompatibel med trådlös laddning

Kolla in på Amazon

2. Vapesoon Heavy Duty Shockproof vattentätt fodral till iPhone 11 Pro

Vattentätt fodral från Vapesoon är multifunktionellt eftersom det skyddar din enhet från vatten men utan att ta bort känslan av din iPhone. Det genomskinliga locket fram och bak gör att du kan visa upp ditt dyra köp även under vattnet. För att inte glömma detta fall stöder också trådlös laddning, så även om den inte skyddar din iPhone 11 Pro under vattnet, ger den alla nödvändiga tillägg till den.

Fodralet är tillverkat av högkvalitativa stötdämpande TPU- och PC-material som är stötsäkra och droppsäkra. Den har tålt 6,6 fot hög fall under testperioden så att du kan vara säker på att den kommer att skydda din iPhone i alla slags hårda miljöer under vattnet eller på marken.

USP: Kristallklart

Kolla in på Amazon

3. Temdan 360 robust robust vattentätt fodral med trådlös laddning

En perfekt lösning för alla dykningsnarkomaner där ute. Om du älskar att dyka och vill ta vackra undervattensbilder än skulle du älska att få ut det bästa av detta Temdan-fodral. Den levereras med ett solidt IP68-certifikat och tätar din enhet helt för minimal vattenkontakt.

Ett måste tillbehör för alla aktiviteter under vattnet eller för daglig användning, det här fodralet är mycket en allround. Kommer till fläckarna i detta fall; den levereras med helkroppsskydd som är utformat för att överträffa militära standarder (810G-516). Därför kan det skydda din iPhone 11 Pro även efter 1000 droppar från en höjd av 6,6ft höjd.

USP: överskrider militära standarder

Kolla in på Amazon

4. Fugosell IP68-certifierat vattentätt undervattensfodral till iPhone 11 Pro

Missa inte din musik även när du är under vattnet, Fugosell-fodralet säkerställer att din musik och din telefon är tillgänglig för dig under alla omständigheter. Detta vattentäta fodral levereras med ett inbyggt skärmskydd som ger repsäkerhet tillsammans med vänlig skärmskärm utan att det påverkar beröringskänsligheten.

Det har rensat över 100 6,6 fot. höga dropptester och har också överträffat Miljö 810F-516 skyddsstandarder. Handleden som du kan fästa i det här fallet är en höjdpunkt för mig eftersom det kommer att se till att min telefon inte glider ur mina händer. Det faktum att det också är stötsäkert är en extra bonus.

USP: Chock-Proof

Kolla in på Amazon

5. Garcoo robust klart vattentätt fodral med inbyggt skärmskydd

Ladda din telefon trådlöst och skydda den från vattenmonstret samtidigt med Garcoo iPhone 11 Pro vattentät skal. den är exakt utformad för att ge full åtkomst till alla kontroller, portar, kameror, högtalare och vätskanätningsskärmen på din enhet.

Fodralet är IP68-certifierat vattentätt och testat genom att dyka på mer än 6,6 tum under vattnet i över 30 minuter. Designen med upphöjda kanter garanterar extra skydd för skärmen och kamerorna. Det stöds av en 12 månaders återbetalningsgaranti eller ersättningsgaranti.

USP: 12-månaders pengarna-tillbaka-garanti

Kolla in på Amazon

6. Red2Fire Rugged Full Protection Vattentätt skal till iPhone 11 Pro

Red2Fire är ett snö-, fukt-, damm- och vattentätt hölje för iPhone 11 Pro som ger utmärkt skydd för all undervattensaktivitet eller utomhus eller dagligt bruk. Det skyddar din telefon från repor, vatten och dagligt slitage med sitt 360-graders skyddslock.

Detta stötsäkra och vattentäta fodral har överskridit den militära standarden 810G-516 och skyddar din telefon även efter 100 fall från en höjd av 2 meter. Den stöder också enkel trådlös laddning på grund av dess tydliga baksida. Skrapskyddet mot repor tillåter också en obehindrad beröringskänslighet.

USP: Kan upprätthålla 2m fall

Kolla in på Amazon

7. Spidercase anti-repad robust vattentätt fodral

Med upphöjd kantdesign garanterar detta fodral extra skydd för skärmen och kameran med en unik stötdämpning från alla de fyra hörnen på enheten. Spidercase har också perfekta utskärningar för alla knappar, sensorer och kameror och är perfekt kompatibel med en trådlös laddare.

Detta fodral är militärt dropptestat och kan tåla mer än 2 meter och är IP68-certifierat som har en Anti-Dust-design. Du kan enkelt montera eller ta isär med minimalt ansträngningskrav och viktigast av allt kommer det inte att skada din telefon i den processen, även det här skyddet lägger till minimal volym för att telefonen håller den lätt.

USP: Minsta bulk

Kolla in på Amazon

8. LifeProof FRĒ SERIES Vattentätt fodral till iPhone 11 Pro

Här är ett extremt högkvalitativt fodral som är vatten- och snöskyddat. Den är helt nedsänkbar till 66 '/ 2 m i 1 timme. Den har också ett inbyggt repskydd som är praktiskt taget osynligt för ögat och otroligt beröringskänsligt.

Du kommer att ha tillgång till alla funktioner på din telefon och kan ladda och synkronisera via USB-porten. Det dämpar också mot droppar och fall, så det är också ett utmärkt val för daglig användning. Njut av ett års garanti vid kvalitetsproblem. Finns i 5 färger.

USP: Smal och elegant design

Kolla in på Amazon

9. Antshare smutsavvisande vattentätt vattentätt fodral

IP68-certifierat vattentätt fodral är helt förseglat för perfekt skydd mot alla undervattensaktiviteter som gillar simning och dykning. Detta fodral kan sänkas under 6,6ft vatten i upp till 1 timme utan att skada din enhet vilket är stort. Jag menar 1 timme? Wow…

Den smala kroppen ger skydd för att skydda din telefon från damm, sand, vatten och snö. Den anpassar sig också till alla hårda miljöer med sitt inbyggda skärmskydd. Det främre skyddet kompromissar inte med tydligheten eller beröringskänsligheten för den Retina-skärmen på din iPhone.

USP: Upp till 1 timmes vattentålighet

Kolla in på Amazon

10. Dooge IP69K-certifierat vattentätt fodral till iPhone 11 Pro

Sänk ner din iPhone under 16 fot. djupt vatten i en halvtimme utan bekymmer, eftersom Dooge-fodralet är helt nedsänkbart under djupet 9,8ft och upp till 16,5ft i en halvtimme. Detta fodral tål också stötar och faller från upp till 6,6ft högt och skyddar din telefon från regn, damm och repor.

Detta fodral är tillverkat av mycket hållbart plast och TPU-material av bästa kvalitet som överträffar IP-69K inträngningsskydd för att din enhet ska fungera till och med under 9,8ft djupt vatten utan läckage eller vattenskador. Väskan är dubbla AR-belagda optiska glaslinser ger en oöverträffad kristallklar foto- och videokvalitet för att ta bilder i vattnet.

USP: Kan sänkas ner under 16,5ft djupt vatten

Kolla in på Amazon

Loggar ut…

Med dessa iPhone 11 vattentäta fodral behöver du inte oroa dig för att din telefon faller ner i ditt badkar eller handfat. Vilka av dessa fall fångade dina ögon? Låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske  också gillar dessa inlägg :

 • Bästa iPhone 11 Pro-fodral
 • iPhone 11 Pro-fodral av militär kvalitet
 • Bästa iPhone 11 Pro Läderfodral
 • iPhone 12 Pro Max vattentäta fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found