Blogg

Bästa trådlösa hörlurar för Apple TV 2021

Apple har redan uppfyllt sin dröm att skapa en trådlös värld genom att lansera AirPods (2016) och trådlösa laddningskompatibla iPhones 2017. Det bästa med AirPods är att du kan ansluta dem till alla Apple-enheter. Och detta inkluderar också din Apple TV. När du tittar på din favoritprogram eller film på Apple TV vill du inte störa andra; av den anledningen skulle du använda AirPods eller andra Bluetooth-headset. Med sin begränsade batterikapacitet kanske TV-användare vill utforska en lista över de bästa Bluetooth-hörlurarna för att titta på Apple TV-innehåll.

 1. Riwbox
 2. Meidong
 3. Mpow
 4. COWIN
 5. Dylan
 6. TaoTronics
 7. WXY
 8. ANSTEN
 9. Picun
 10. Avantree

1. Riwbox

Riwbox har tagit särskild omsorg om din komfort, och därför har de tillverkat detta par Bluetooth-hörlurar med minneprotein öronkudde. Denna mjuka kudde känns som mänsklig hud som ger dig bestående komfort. Du kan binge-titta på dina favorit-tv-program eller mer än en film under helgen.

Pannbandet är mjukt vadderat; Därför känner du stor komfort även efter att ha tittat på TV under lång tid. Även om du glömmer att stänga av hörlurarna kan du titta på och lyssna på underhållning med en ljudkabel. Den vikbara designen sparar plats på ditt skrivbord.

USP: Utrymmesbesparande design

Kolla in på Amazon

2. Meidong

Med 30 timmars speltid är Meidong en av de bästa Bluetooth-hörlurarna för din Apple TV 4K. Stoppa aldrig din underhållning. När batteriet tar slut kan du använda 3,5 mm ljudkabel för att fortsätta titta på ditt favoritinnehåll. När du använder smart brusreducering tappas batteriet efter 15 timmars speltid.

Du kan njuta av överlägsen ljudkvalitet när du tittar på Apple TV. Detta är möjligt med 40 mm kraftfulla bländardrivrutiner. Hemma kan du vara omgiven av dina barn eller irriterande gäster; men du kan fortsätta titta på filmer och TV-serier lugnt.

USP: 40 mm kraftfull bländare

Kolla in på Amazon

3. Mpow

Mpow är ett av de ledande varumärkena i världen av ljudtillbehör för Apple-enheter. Denna imponerande Bluetooth-hörlurar har högkvalitativt stereoljud som alla Apple TV-användare skulle älska. 40 mm neodym-drivrutin, CSR-chip och runt-öronkuddesignen avbryter det yttre bullret helt när dynan stänger öronen.

Snabbladdning är en av de anmärkningsvärda funktionerna i hörlurarna. Bara en 10-minuters laddning kan ge dig två timmars spel. Så när batteriet är lågt kan du ladda dem i tio minuter och njuta av två timmars musikspel.

USP: Snabb laddning

Kolla in på Amazon

4. Cowin

Cowin har installerat ett kraftfullt batteri på 800 mAh; detta får dig att titta på dina program under lång tid. Professionell aktiv brusreducering är en anmärkningsvärd egenskap hos denna produkt; Detta kan minska externt buller avsevärt. Om du inte använder den här hörlurarna för Apple TV kan du använda den under dina resor eftersom den effektivt avbryter flygstugans buller, stadstrafik eller ett upptaget kontor.

Du kommer att bli förvånad över att veta att aktiv brusreduceringsteknik fungerar i tråd och trådlöst läge. Detta Bluetooth-headset har 45 mm drivrutiner med stor bländare för att ge dig en djup och exakt basrespons. Du kommer att uppskatta dess skarpa, kraftfulla ljud.

USP: 45 mm drivrutiner med stor bländare

Kolla in på Amazon

5. Dylan

Du kan snabbt ställa in den här trådlösa hörlurarna och börja använda den med din Apple TV. När din Apple TV Bluetooth inte fungerar kan du använda sändningsläge; använd den Bluetooth-pucken för att ansluta alla enheter som har ett headsetuttag. Dylan har Bluetooth 5.0 och Qualcomm chipset, vilket säkerställer korrekt synkronisering.

Den bästa funktionen hos denna produkt är sändarens räckvidd, som är upp till 100 fot. Du kan titta på videor, filmer och tv-program du väljer på lång avstånd. För spelare tillåter denna Bluetooth-sändare dem att lägga till ytterligare ett par hörlurar så att de kan kommunicera med sina partners.

USP: Mångsidig funktionalitet

Kolla in på Amazon

6. TaoTronics

Du är väldigt glad att titta på en film på lördagskvällen, och du kommer att veta att dina TaoTronics trådlösa hörlurar visar lågt batterinivå. Istället för att slå huvudet mot väggen kan du snabbt ladda hörlurarna på fem minuter och titta på din film i två timmar. Snabbladdningstekniken driver dina headset snabbt. På bara 45 minuter ger hörlurarna dig 30 timmars musikuppspelning.

För din komfort kan du justera huvudbandet i 90 grader och bära hörlurar hela dagen. Använd väskan för att lagra och transportera produkten på ett säkert sätt.

USP: HD-ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

7. WXY

WXY Bluetooth-hörlurar är en vacker gåva för tjejer eller kvinnor med kräsna smaker. Rosflickorna och unga kvinnor uppskattar hörlurarnas guldfärg. Du kan njuta av din Apple TV-tid i långa timmar eftersom de ger dig 14 timmars musiktid. När batteriet tappar kan du ladda 450mAh-batteriet med USB-kabel på bara 2,5 timmar.

Du kan använda dessa Bluetooth-hörlurar i tre olika lägen: trådlöst, trådbundet och MP3. Observera att när du använder kabelanslutet kommer mikrofonen att inaktiveras.

USP: Kontroll av öronmuffen

Kolla in på Amazon

8. ANSTEN

ANSTEN har designat dessa trådlösa hörlurar unikt. Till skillnad från andra hörlurar kan ANSTENs trådlösa hörlurar sända signal upp till 50 meter. Avståndet hindrar inte signalen eftersom den stöder noll förseningar; produkten är perfekt för att använda Apple TV. Om inget strömavbrott förlorar hörlurarna inte anslutningen till sändaren.

Plug and play-funktionen är exceptionellt bekväm för äldre medborgare som vill titta på filmer och TV-program på Apple TV. Batteriet i denna hörlur kan leverera 25 timmars oavbruten prestanda.

USP: Unik basdesign

Kolla in på Amazon

9. Picun

Picun presenterar Bluetooth 5.0-teknologi i kombination med hi-fi-stereoljud. Den dubbla 40 mm drivrutinen med stor bländare ger mer stabil överföringshastighet och högkvalitativ ljudutgång. För bättre musiklyssning med Hi-Fi-stereoljudupplevelse, erbjuder Picun öronkuddar som helt täcker ditt öra. Därefter kan du fördjupa dig i det rika ljudet.

För långvarig komfort har hörlurarna minne-protein öronkudde som känns som mänsklig hudstruktur. Du kan titta på filmer och lyssna på musik på din Apple TV i timmar.

USP: Hi-Fi stereoljud

Kolla in på Amazon

10. Avantree

Avantrees hörlurar och Bluetooth-sändare ansluts automatiskt när du slår på dem; du behöver inte para ihop de två enheterna. Snabbströmstekniken minskar Bluetooth-fördröjningen. Det levererar högkvalitativt ljud i exakt synkronisering.

Du kan para ihop sändaren med andra Bluetooth-mottagande enheter, som kan innehålla andra hörlurar eller högtalare på ditt kontor eller hemma. Audikast-sändaren till Avantree fungerar upp till 100 fot.

USP: snabb strömteknologi

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Loggar ut…

Bluetooth-hörlurar för Apple TV hjälper dig att titta på ditt favoritinnehåll utan att störa andra hemma. När du tittar på sena kvällsprogram kan volymen på TV störa dina barn eller make. För att undvika denna situation kan du ansluta trådlösa hörlurar till din Apple TV och konsumera underhållning.

Relaterade erbjudanden:

 • Bästa Apple TV 4K-tillbehör
 • 4K-skärmar för Apple TV 4K
 • Bästa Bluetooth-tangentbord för Apple TV
 • Bästa AirPods Max-alternativ för mindre

Vilken Bluetooth-hörlurar vill du köpa till din Apple TV?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found