Blogg

Bästa FTP-klienter för Mac: Överför dina webbplatsdata snabbt

FTP står för File Transfer Protocol som hjälper användare att överföra filer från datorer till servrar via webbprotokoll. Denna process utförs genom att ta hjälp från flera FTP-applikationer. Om en användare har varit värd för många webbplatser på olika servrar kan han / hon använda FTP-appen för att överföra data. FTP-klient hjälper dig att hantera din webbplatsinformation, vilket är mycket viktigt för alla användare.

Vi har listat de bästa FTP-klienterna för Mac, vilket förmodligen är den mest populära plattformen i världen. När du väl har använt någon av de listade FTP-klienterna kommer du att upptäcka att du enkelt kan hantera din webbplats och data. Kolla in listan över FTP-klienter som nämns nedan och välj en som passar dina behov och budget (ja, vissa FTP-klienter kostar.)

Bästa FTP-klienter för Mac

För enkelt val har vi listat först fria klienter och sedan de betalda. Du kan göra valet baserat på dina krav och budget.

# 1. FileZilla (GRATIS)

FileZill är en av de mest populära FTP-klienterna för Mac. FTP-klienten är tillgänglig utan kostnad och du kan använda alla dess tjänster eftersom det är en programvara med öppen källkod som distribueras under villkoren i GNU General Public License. Du kan ladda ner den senaste versionen av denna FTP-klient. den finns i den senaste versionen FileZilla Client 3.17.0, som släpptes den 22 april 2016. Enligt den senaste versionen visar den här programvaran hur den lokala fillistan fortskrider om du laddar upp lokala filer i rekursiv kö. Dessutom får du förbättrade uppladdningshastigheter på dynamiska TCP-buffertstorlekar.

Ladda ner FileZilla

# 2. Cyberduck (gratis)

Många användare har vana att ladda upp och ladda ner filer från en server ofta; för sådana användare är Cyberduck den bästa FTP-klienten eftersom den har en enkel GUI som gör dess prestanda lätt. Med Cyberduck kan du enkelt hantera FTP, SFTP, Webdav och S3 FTP-överföringar. Några andra proffs med Cyberduck är integration med externa redaktörer, snyggt gränssnitt och förmåga att integreras med Dropbox. Observera att när du använder Cyberduck kan filöverföringar avbrytas om du använder SSL-anslutningar.

Ladda ner Cyberduck

# 3. MacFusion  (gratis)

MacFusion är ett annat open source-Mac-program som låter dig arbeta med filer på servrar. Gränssnittet är så välkomnande att du känner att du arbetade på din dator. MacFusion har Volym i Finder som låter dig använda ditt val av Mac-program för att arbeta med. FTP-klienten stöder SSH / SFTP och FTP-servrar. Det är en frontend till MacFUSE-programvara och för att möjliggöra skapandet av plugin-program för andra FUSE-filsystem; MacFusion erbjuder ett plugin-program till API. I sin version 2.0.4 uppdateras MacFusion för att fixa SnowLeopard-kompatibilitet. Du kan använda den här FTP-klienten på din Mac OS X 10.5 eller senare.

Ladda ner MacFusion

Låt oss nu utforska ett par betalda FTP-klienter för Mac.

# 4. CuteFTP

Här är den mest avancerade Mac FTP-klienten för dig. Uppskatta dess flertrådade tunna metallgränssnitt, som har robusta automatiseringsfunktioner. CuteFTP skyddar dina FTP-sessioner med sin kraftfulla säkerhet. FTP-klienten släpper ut utmärkt prestanda på dina Mac-datorer med sina Secure Shell 2 eller Secure Socket Layer-protokoll. Du kan överföra många filer samtidigt och navigera på webbplatser medan du överför filer. För att påskynda överföringshastigheten kan du dela upp en fil i flera delar.

Pris: $ 39,99

Ladda ner CuteFTP

# 5. Överföra

Transmit är en smart FTP-klient som är känd för sin flexibilitet. Den är speciellt utformad för Mac-datorer; FTP-klienten stöder SFTP-, S3- (Amazon.com-filhantering) och iDisk / WebDAV-protokoll. Transmit visar nästan Mac-liknande gränssnitt och därför är det fantastiskt att arbeta på den här klienten. Om du ofta arbetar med vissa objekt tillåter Transmit dig att skapa ett dra-och-släpp-system. Förutom synkronisering med Mac integreras den också med Finder; detta gör att du kan montera en FTP-volym på skrivbordet som du skulle ha gjort med någon extern enhet.

Pris: $ 34

Ladda ner Sänd

Dela din feedback med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter och Google Plus.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found