Blogg

Bästa iPad Mini 5-fodral 2021

Apple har tyst introducerat sin iPad mini 5 under sin vecka med överraskande produktlanseringar. Denna billiga surfplatta kommer säkert att få några tagare. Om du är en av de stolta köparna, se till att din premiumenhet pryder sin ursprungliga design och sanna färger. För detta är ett tydligt fodral för din iPad mini 5 det bästa alternativet. Den senaste iPad mini finns i tre färger: Silver, Space Grey och Gold. Ett kristallklart fodral hjälper dig att visa upp () Apple-logotypen och din surfplattas skönhet. Innan du köper ett transparent omslag, kontrollera dess funktioner; ett anti-gult fodral är din bästa insats.

 1. ESR
 2. AVIDET
 3. TopACE
 4. Valkit
 5. Arozell
 6. 4 säsonger
 7. SLEO
 8. HBorna
 9. OtterBox
 10. MoKo

1. ESR

ESR har blivit ett ledande varumärke inom iOS-tillbehör. Detta genomskinliga fodral för iPad mini är designat exklusivt för den senaste versionen av iPad 7.9 ″. Ett hårt fodral som passar på din iPad och skapar en tunn profil på din smarta enhet. En anmärkningsvärd egenskap i detta fall är FlexPress-knappskydd, som du enkelt kan trycka på. Detta gör naturligtvis din iPad-interaktion snabbt.

FlexPress-knappskyddet ger en annan betydande fördel; de håller ut damm. Det lätta fodralet ger ingen extra volym till din iPad mini.

USP: FlexPress-knapp täcker

Kolla in på Amazon

2. AVIDET

AVIDET har exakt utformat detta genomskinliga fodral för att hålla viktiga portar tillgängliga snabbt. Kameran är en ofta använd app på iPad mini och därför har AVIDET lämnat tillräckligt med ram för att skydda kameralinsen. Det mjuka och slitstarka PU-lädret skyddar din enhet mot repor och rutinskador.

Det bästa med detta fall är problemfri prestanda. Du kan bekvämt interagera med din enhet utan att ta bort locket.

USP: Enkel installation

Kolla in på Amazon

3. TopACE

Det är svårt att hitta en extremt tunn kropp med ett klart fodral, men TopACE har uppnått denna prestation utan problem genom att använda mjuk GEL TPU. Ett silikonfodral, som är kompatibelt med din iPad mini 5, har exakta utskärningar för knappar, portar och kamera på din 2019 iPad mini.

TopACE har ägnat stor uppmärksamhet åt detaljer, och detta har resulterat i ett skyddande fodral för hela kroppen som täcker din iPad mini från alla sidor och hörn. Ett halkfritt grepp kommer från flexibel TPU, som också bildar en stötdämpare mot stötar och droppar.

USP: Silikonväska

Kolla in på Amazon

4. Valkit

Valkit har tillverkat ett smart folioställfodral, som pryder en kraftig robust profil. Det här slagtåliga pansarskyddet väcker automatiskt din iPad när du öppnar den och din iPad lägger sig när du stänger locket. Detta stötsäkra fodral har inbyggda magneter med dubbla stående positioner.

Detta fodral är tillverkat av premium PU-läderfront och transparent baksida; det är en kombination av hård PC och TPU. Njut av fullständigt skydd mot oavsiktliga fall och repor.

USP: Tri-fold front cover

Kolla in på Amazon

5. Arozell

Varför inte prata med din fantastiska iPad Mini med detta smala och robusta genomskinliga fodral från Arozell. Fodralet skyddar också din minitavla med dess extremt tuffa termoplastiska polyuretanmaterial. Eftersom den är gjord av ett mjukt TPU-material låter fodralet också din surfplattas skönhet skina igenom. Och jag glömde nästan att nämna att det också är miljövänligt, Yeahhhhh ...

Den flexibla polymeren gör det enkelt att sätta i och ta bort din iPad, vilket också ger ett bekvämt halkfritt grepp till din enhet. Den har till och med en no-bubble-teknik som håller alla luftbubblor som förstör hela enhetens utseende. Även om fodralet skyddar din iPad från skadorna lägger det också till minimal volym och håller enhetens snygghet i avstånd.

USP: Perfekt passform

Kolla in på Amazon

6. 4 säsonger

En glädje för alla Apple Pencil-ägare, äntligen ett tydligt fodral för deras iPad Mini som också kan hålla sina pennor med. Jag fortsätter att förlora min penna om jag inte har ett fodral med hållaren och därmed kan jag relatera till alla som lider av samma sak.

4-årstidsfodralet är ett enkelt klart fodral som är tillverkat av transparent TPU som är både stötsäker och skyddande. Men det som ger det här fallet en fördel över alla andra på den här listan är platsen för att lagra pennan så att du inte tappar den, även när du vill flagga din surfplatta.

USP: Slitstarkt fodral

Kolla in på Amazon

7. SLEO

Gummi TPU-baksida av SLEO-fodral gör hela skillnaden. I den här listan över tydliga omslag är detta den första produkten som har vattentät design. Din dyrbara surfplatta skyddas korrekt med ett fashionabelt utseende.

Normalt skadas surfplattan när du installerar eller tar bort fodralet. SLEO har tagit tillräckligt hand om denna utmaning eftersom du enkelt kan installera och ta bort fodralet utan att repa surfplattans kropp.

USP: Fashionabelt utseende

Kolla in på Amazon

8. HBorna

HBorna har tillverkat detta tunna, lätta och genomskinliga silikonfodral av det bästa flexibla materialet. Det mjuka TPU-materialet passar exakt på din iPad mini 7.9 som en handske. Eftersom den inte ger mycket bulk ser din premiumenhet elegant ut i dina händer.

Detta icke-skrymmande fodral är unikt utformat för att ge dig snabb och enkel åtkomst till knappar, portar och kontroller på din iPad mini.

USP: Flexibelt material

Kolla in på Amazon

9. OtterBox

Detta tunna fodral accentuerar precisionen på din iPad mini (5: e generationen). Det visar upp enhetens elegans samtidigt som det skyddar mot droppar och repor. Du kan också säkra din Apple Pencil i den medföljande slingan.

Det är ett utmärkt minimalistiskt fodral för din iPad som ger ett tillförlitligt skydd. Det bästa är att den levereras med OtterBox begränsad livstidsgaranti. Den är gjord av en kombination av polykarbonat, specialgummi och nylon för ultimat hållbarhet.

USP: Överlägsen hållbarhet

Kolla in på Amazon

10. MoKo

Kolla in det här mjuka TPU-fodralet som är slitstarkt, lätt och skyddande. Den genomskinliga och vattentäta designen skyddar din dyrbara surfplatta helt och hållet samtidigt som den garanterar ett snyggt utseende. Den har en unik ruffad ryggdesign som starkt förstärker enhetens baksida och sidor.

Vidare ger de upphöjda kanterna i de fyra hörnen extra skydd för surfplattans skärmglas och kamera. Det finns också exakta utskärningar för alla portar, knappar och högtalaren för att ge full tillgång till alla funktioner och kontroller utan att ta bort kåpan.

USP: Sido- och ryggskydd

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

Summering…

Ett transparent fodral blir gult under en period. Om du väljer ett klart fodral av hög kvalitet till din iPad mini förblir dock locket glänsande under lång tid.

Relaterade inlägg:

 • Bästa iPad Mini 5 Kickstand-fodral
 • iPad Mini 5 tangentbordsfodral
 • Bästa iPad Mini 5 Folio-fodral
 • Bästa fodral till iPad Mini 5

Vilket iPad mini 5 klart fodral vill du köpa? Dela din feedback i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found