Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s plånboksfodral 2021

IPhone 6 levereras med Apple Pay, en NFC-relaterad teknik som ska hjälpa dig att bära dina kreditkort "digitalt". När det är som bäst behöver du inte ta kreditkort eftersom data sparas på din iPhone 6. Men ändå är plånboksfodral för iPhone 6 en charm som inte försvinner snart. Jag ser faktiskt en massa riktigt väldesignade, estetiska plånboksfodral för iPhone 6. Tillverkade av kvalitetsläder, dessa plånboksfodral är mycket slitstarka och sport imponerande design. Oavsett om du vill gå till en lyxig kostym eller vill ha ett prisvärt men ändå ganska funktionellt omslag, kan du välja rätt alternativ enligt dina specifika behov. Låt oss utforska samlingen!

1. LAMEEKU

Jag gillar LAMEEKU plånboksfodral eftersom det tar hand om alla grundläggande behov. Den är stötsäker och ger fullbildskydd för din iPhone. Den mjuka läderstrukturen i kombination med den snygga designen ger den ett trendigt utseende.

Den har tre dolda kortplatser på baksidan. Detta snygga plånboksfodral finns i fyra färger inklusive svart, blå, brun och ljusbrun.

USP: Handgjord

Kolla in på Amazon

2. Vofolen

Om du är ute efter ett ärende som låter dig bära flera kort, bör Vofolen vara ditt bästa val. Det låter dig lagra så många som nio kort och lite kontanter. Skalet är skapat med PU-läder av hög kvalitet och har en vacker design.

Den har sex magneter som hjälper den att motstå stöten. Sex färgalternativ gör att du kan välja rätt val för din smartphone.

USP: Giftfritt material

Kolla in på Amazon

3. ZVEdeng

Detta korthållare är skrymmande men mycket användbart. Om du är en person som hatar den besvärliga plånboken bör du välja detta plånboksfodral från ZVEdeng. Anledningen är enkel: väskan har en särskild påse fäst vid den med en dragkedja. Alla dina kort och kontanter är skyddade i den lilla läderväskan.

Det bästa med detta fall är att påsen är löstagbar; så när du inte behöver bära dina kort, ta bort det och behåll fodralet. Med metallplåtar inuti fodralet kan du sätta din iPhone på din bils magnetfäste.

USP: Kompatibel med bilmontering

Kolla in på Amazon

4. CM4 Q-kort skyddande väska

CM4s Q-kortfodral är ett väldigt tunt plånboksfodral som bekvämt låter dig hålla tre kort, ID, etc. och kontanter. Den består av en egen premium, delikat gummi och tygfodral som är mycket hållbart.

Det är kombinationen av snygg design och lätt material som gör det här fodralet enkelt att använda medan du är på språng. Detta plånboksfodral skyddar idealt din telefon från droppar, och skärmskyddet som ingår i det skyddar mot repor.

USP: Taktila "klick" -knappar

Kolla in på Amazon

5. Silk Vault Slim plånboksfodral

Silk Vault Slim Wallet Case rymmer enkelt tre kort plus kontanter i sina slots. Det är ett väldigt smalt fodral som exakt passar och skyddar din iPhone 6. Den är utformad som en hel del som ger din telefon ultimat fullskärmsskydd.

Fodralets ergonomi har en särskilt förstärkt stel underkonstruktion som löser upp stötar. Eftersom fodralet har en mjuk finish, glider det enkelt in och ut ur fickan. Detta plånboksfodral har ett avancerat reptåligt skärmskydd som är Lay-Flat och skyddar skärmen mot skador.

USP: luftfickahörn

Kolla in på Amazon

6. FYY

När läder bearbetas för att möta den feminina naden får du ett imponerande fodral som detta. FYY har överträffat alla standarder (och förväntningar också) för att tillverka ett plånboksfodral. Robust design, elegans, stil och styrka - allt finns tillgängligt här.

De praktiska detaljerna är bara irrelevanta (som du kan se dem tydligt) i närvaro av oemotståndlig charm som ärendet har. Du kommer direkt att falla för detta läderplånboksfodral.

USP: Kraftfull design

Kolla in på Amazon

7. Spigen Slim Armor Plånboksfodral

Detta ultratunna fodral från Spigen innehåller en vertikalt glidande bakre sektion som rymmer två ID-kort eller kreditkort. Även om det är ett mycket tunt fodral, erbjuder det fortfarande det nödvändiga skyddet till din telefon. Väskans kropp är designad med PU och polykarbonat, vilket bidrar till dubbel befästning.

Detta fodral har avancerad stötdämpningsteknik och luftkuddteknologi som ger den extrem stötdämpande förmåga. Luftkuddens kanter skyddar din telefon mot oavsiktliga droppar.

USP: Luftdämpningsteknik

Kolla in på Amazon

8. MOLLYCOOCLE

MOLLYCOOCLE presenterar ett plånboksfodral med unik design. Väskan skiljer sig från andra tillbehör med sin dynamiska skimmer och eleganta utseende. PU-läder i detta fodral ger bättre grepp och förhindrar oavsiktliga droppar.

Skalet täcker din iPhone helt och skyddar den från alla hörn och sidor. Detta betyder inte att du inte kan komma åt viktiga portar och knappar på din telefon. De exakta utskärningarna gör att du enkelt kan använda din iPhone.

USP: Dynamisk skimmer

Kolla in på Amazon

9. ULAK

ULAK har gått en extra mil för att skapa detta vackra fall för kvinnor som är på språng. Oavsett om det är din kattfest eller en formell sammankomst på kontoret, du kan bära det här fodralet för att skydda din iPhone.

Den blommiga designen på PU-läder gör detta plånboksfodral extraordinärt. Det mjuka TPU-fodralet lagrar dig tre kredit- / betalkort och lite kontanter. Missa inte det hopfällbara fodralet som ger dig praktisk handsfree-upplevelse.

USP: Stötsäker TPU-fodral

Kolla in på Amazon

10. Tagen

Taget plånboksfodral för iPhone 6 / 6s har gjorts med PU-läder. Den handgjorda designen gör att den ser klassisk ut. Eftersom den är dammtät, reptålig och temperaturbeständig kan den behålla sin charm länge.

Plånboksfodralet har ett magnetiskt spänne som sitter fast ordentligt på skalet och därmed håller din iPhone 6s säkert inne. Det finns tre slitsar i höljet. Medan två kortplatser är för kort är en för kontanter. Det finns en extra kortplats på baksidan som gör att du kan behålla små byten eller ett transportkort.

Skulle du gå till både relativt prisvärda och mycket användarvänliga plånboksfodral för din iPhone, kan den här helt enkelt stå upp till dina förväntningar.

USP: Magnetiskt klämma av metall

Kolla in på Amazon

11. JanCalm

En annan blommönster på plånboksfodralet! JanCalm har skapat det här eleganta fodralet i premium PU-läder. Rosa blommor på det svarta lädret skapar ett unikt mönster som fångar din uppmärksamhet omedelbart.

Detta fodral är tillverkat av premium syntetiskt läder; dess mjuka inre material skyddar din iPhone. Du bör aldrig vara orolig för repor, smuts och rutinmässigt slitage.

USP: Stark och snygg

Kolla in på Amazon

12. Zover

Enkelhet blir en försäljningsargument när du tar det i ditt steg. Zover har skapat detta enkla läderfodral för iPhone 6s. Väskan är gjord av mjukt och miljöcertifierat läder i toppkorn. Zover antog en minimalistisk metod för att tillverka detta premiumfodral, som finns i sju färger.

Varje fodral imponerar på dig med sin lugnande färg och professionella profil. Den magnetiska förslutningen gör att du snabbt kan öppna och stänga fodralet utan problem.

USP: Minimalistisk designmetod

Kolla in på Amazon

13. Bcov

Bcov har skapat ett Mandala-mönster på detta läderöverdrag. När du öppnar folion och ser bakåt får du se hela cirkeln, som representerar universum. Detta mönster skiljer fodralet från andra vanliga mönster.

Fodralet passar exakt på din iPhone 6s eller iPhone 6. När du har installerat fodralet kan du sluta oroa dig för repor och marker. De exakta utskärningarna säkerställer snabb och enkel åtkomst till alla viktiga portar, knappar och kontroller på din iPhone.

USP: Mandala mönster

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Eftersom det finns så många fantastiska plånboksfodral är det inte en svår uppgift att välja rätt matchning för din iPhone. Från dyraste plånboksfodral till mest prisvärda, har jag säkerställt att dina specifika behov uppfylls perfekt. Om något av dina favoritplånboksfodral för iPhone 6 / 6s saknas i den här topplistan, låt mig veta namnet i kommentarerna.

Du vill också kolla in dessa listor:

  • Bästa iPhone 6 Folio-fodral
  • Bästa iPhone 6 / 6s batterifodral
  • iPhone 6 / 6s Kickstand Fodral
  • Bästa vattentäta fodral för iPhone 6 / 6s
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found