Blogg

Bästa interna SSD för MacBook Pro

Tycker du inte om att arbeta på din gamla MacBook Pro som verkar ha tappat både charmen och hastigheten drastiskt? Du kan enkelt uppgradera din bärbara dator så att den går snabbare. Jag föreslår inte att du ska gå till en ny MBP. Utforska istället några av dessa bästa interna SSD-enheter för MacBook Pro och välj den som passar bäst för dina specifika behov.

Vi har redan gjort en lista över de bästa externa SSD: erna för MBP. Och det är dags att ta en titt på några av de bästa interna SSD-enheterna. Jämfört med den förra är den senare mer optimerad för att få ut det mesta av din bärbara dator. Så vad väntar du på kompis?

# 1. Avgörande MX300

När det gäller att erbjuda pålitlig prestanda är Crucial MX300 i nivå med de bästa i branschen. Det sägs vara 90 gånger mer energieffektivt än en vanlig hårddisk. Den högkvalitativa Micron 3D NAND-tekniken säkerställer att den interna SSD-enheten kan behålla sin högsta funktion under lång tid.

Medan den sekventiella läs- / skrivhastigheten är upp till 530/510 MB / s är den slumpmässiga läs- / skrivhastigheten upp till 92K / 83Kon på alla filtyper. Tack vare den lysande skrivaccelereringen kan den erbjuda snabbare filöverföring och sparar.

Med AES 256-bitars hårdvarubaserad kryptering håller den dina data skyddade. Denna högkvalitativa SSD finns i fyra lagringskapaciteter som 275 GB, 500 GB, 1 TB och 2 TB.

USP: Mycket effektiv

Pris: $ 159,97 på Amazon när detta skrivs.

Köp det från Amazon

# 2. WD Blue

Jag tycker att WD Blue är en säker satsning från alla vinklar. Oavsett om det är förmågan att låta dig avsevärt optimera prestandan på din bärbara dator eller ge en jämn utmatning, klarar det förväntningarna. Den andra viktiga aspekten av denna högkvalitativa SSD är den sekventiella läs- och skrivhastigheten som klockar upp till 545 MB / s respektive 525 MB / s.

Med tillstånd av pålitlig prestanda och önskad acceleration kommer din MBP att köra avancerade appar, videospel, HD-mediaspelare smidigare. Slutligen kommer WD Blue SSD bara i tre lagringsnivåer som 250 GB, 500 GB och 1 TB.

USP: Konsekvent prestanda

Pris: $ 89,99 på Amazon medan vi skriver detta.

Köp det från Amazon

# 3. SanDisk Ultra II

SanDisk drivs av nCache 2.0-teknik och levererar förbättrad hastighet och önskad uthållighet. Med en bra sekventiell läsning på 550MB / s och skrivhastighet på 500MB / s är den fullt utrustad för att utföra uppgiften i toppväxel.

På grund av NCQ-stödet kan den hantera kölängd för multitasking med smidig segling. Ultra II gör att din bärbara dator kan starta upp snabbare, ladda appar snabbt och överföra data med oöverträffad snabbhet. Att vara chock- och vibrationsmotstånd, din enhet varar länge.

Denna SSD levereras med 3 års garanti (USA). Dessutom finns den i fem lagringsnivåer som 240 GB, 250 GB, 500 GB, 960 GB och 1 TB.

USP: nCache 2.0-teknik

Pris: $ 119,99 [$ 84,95 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon

# 4. Samsung 850 EVO

Samsung 850 EVO är utrustad med V-NAND-teknik och gör att din bärbara dator kan köras mycket snabbare och smidigare. Den interna SSD-enheten kan leverera sekvensiell läs- / skrivhastighet upp till 540 MB / s respektive 520 MB / s. Det ger slumpmässig läs / skriv IOPS-hastighet upp till 97K respektive 88K.

SSD är mycket effektiv och erbjuder pålitlig prestanda. Den levereras med 5 års garanti. Dessutom finns den i fem lagringskapaciteter från 250 GB, 500 GB, 1 TB, 2 TB och 4 TB.

USP: Blixtens snabba hastighet

Pris: $ 104,75 på Amazon medan du skrev detta.

Köp det från Amazon

Plockade upp din bästa insats?

Förutsatt att du har valt en av dessa solid state-enheter för att ge din bärbara dator möjlighet? Vilken är den och vilka egenskaper har du gillat i den? Dela din feedback i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill komma ikapp med dessa inlägg:

  • Bästa MacBook Pro-väskor
  • Bästa MacBook Pro-fodral

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found